Chytej.cz

Co už se vám stalo na rybách? necteno

1.11.2006 | Kubajs | 3.091 zobrazení | 28 odpovědí

Co už se vám stalo na rybách například já jsem si zabodl woblera do nohy a vám???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 20:38 ® ART reakce na …
ART

to mas stesti co mi nekdo ukousne tak uz nenajdu

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 18:24 ® dudu

Vláčím si takhle mikrotvister s 1g hlavičkou na pstruhovce a skočila mě na to štika. Párkrát zacukala a tu 16ctku mě ukousla. Po chvíli jsem tam dal 5cm woblera bez lanka a zkusil to místo znovu. Asi na 5 náhozů tam byla zase. Párkrát zacukala a spadla. Vytáhnu woblera a co nevidím- na háčku woblera se houpala guma s jigem, který mě před tím ukousla. Kdo neviděl neuvěří- já mám svědka.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 17:57 ® kulin
kulin

MiK>proto.:-)

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 17:45 ® MiK
MiK

denyg,Alivio> když jste u té štiky: loni v květnu jsem na feeder chytal karásky. Po záseku povídám další karas. Po pár vteřinách odpor zesílil. Tak to asi karas nebude. Protože jsem měl 14ku kmen a 10ku návazec s feed. gumou, moc jsem divočit nemohl. Po dvaceti minutách urputného boje se ukázala na hladině štika. Po dalších pěti minutách byla v podběráku. Velký karas se jí vzpříčil tak, že ho nemohla ani polknout, ani vyvrhnout. Měla rovných 70. Nejlepší na tom je, a teď se dostávám k tomu, proč to vlastně píšu, že ten desítkovej návazec jí procházel celou tu dobu přes tu její zubatou tlamu, bo karase samozřejmě polykala od hlavy. A teď ať mi někdo vysvětlí, proč se nepřeřízl !?

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 17:07 ® Zlinsky_lovec reakce na …
Zlinsky_lovec

Alivio:No, do zadku sem se za to nekopal, ale hodně dlouho mě to mrzelo … o to víc, když sem věděl, že to je vlastní vinou.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 17:05 ® Shrek reakce na …
Shrek

denyg:tak to nakopej do zadku sám sebe,já šel taky bez lanka,zapřáhl jsem krokodýla,taky mi to upálila.20 cm od ruky.No a pak jsem tam na ní chodil celý týden a ani houby,jen její prapravnučka mě přijela pozdravit,měla tak 20 cm a pocuchala mi solidně prst,sviňa!!!

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 16:59 ® Zlinsky_lovec reakce na …
Zlinsky_lovec

Se to seklo něják … .-/ Pokračování: Po chvíli přišla další … další .. a další. nechápal jsem, kde se jich tolik tam vzalo. pak jsem přišel ke splavu a začal shora nahazovat, že si chytím nějakého okounka a půjdu domů. Místo okounka se do mého twistera pustil zlatý stín – byla to štika okolo 80 čísel. Jen jsem na ni zhora koukal, jak jezdí z jedný strany na druhou a nemohl jsem nic dělat. Po chvíli mě to upálila. Holt, za chyby se platí. Paradoxní na tom že, když když sem to místo prohazoval další dva dny ( tentokrát ze spodu), tak poprvý mě to ta samá štika upálila znova a druhej den mě ustřelila i lanko . Tohle je moje asi nejsilnější příhoda z minulý sezony a možná i mojeho rybářského života.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 v 16:44 ® Zlinsky_lovec reakce na …
Zlinsky_lovec

Mě se stává nějaká příhoda skoro pokaždý, když někam razim … ať už to sou různé pády do vody, zapomenuté věci nebo už zmíněné „úrazy“ … v tuto chvíli se mě vybavuje jedna příhoda, která není vtipná, ale pro mě nezapomenutlná. Bydlel jsem dříve pár metrů od řeky Dřevnice a každý, kdo ji zná, tak se mnou musí souhlasit, že chytit tam štiku je vážně problém. Byl podzim minulého roku a já se vypravil s twisterama k vodě naštvat pár okounků. Navázal jsem tutový zelený flitrovaný banjo a začal chytat. Přišlo pár okounků a po chvíli k mému údivu i štička.

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 12:29 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

:-)) )))hoši některé ty příhody:-)) ) to snad nejde ani vymyslet

reagovat
Čtvrtek 9. listopadu 2006 ve 12:09 ® harpunar

Já vám prásknu něco na Tucnaka11.Ještě když žil v Polsku,tak byli se strýcem rybařit z lodi na Mazurách(strejda tam bydlel).Házeli každý z jedné strany a najednou se tomu strejdovi chtělo na velkou.Uprostřed jezera to nešlo jinak,než gatě dolů a prdel na zádi lodě ven a tradá!!! A v tom přišel Tucnakovi11 na přídi náraz do prutu a jak pořádně přiseknul tak škubnul s lodí a milý stejda s holou prdelí fičel přez palubu!!!Nejhorší bylo,jak pravil Tucnak11 že strejc měl tak 150kg a nemohl se vydrápat na loď,jinak by ji převrátil,tak se jen držel a chudák Tucnak11 musel veslovat s posraným wujkem asi 2km ke břehu.Říkal že tenkrát málem chcípnul,nejdříve smíchem a pak naprostým vyčerpáním,jak musel takového mrože tahnout tak daleko.No byl to asi mazec!!!

reagovat
Středa 8. listopadu 2006 ve 22:22 ® Vlackar
Vlackar

Jednou sem na Labi vláčel s gumama a vtom záběr. Přísek a cítím že na prutu je něco většícho. Na Labi bývá proud, takže povolit brzdu a de se na to. Po asi 15minutách jsem úlovek spatřil-asi 20-ceti litrový kýbl! Guma šla ven blbě a ještě sem se kvůli tomu namočil…

reagovat
Středa 8. listopadu 2006 v 18:04 ® DEATH

Mno tož, to máme tampony, že bych s nima ucpal hubu tygrovi,vložky,ha­dry,budík (Byl pěkně zrezlej a zelenej, ale po natažení šlapal a zvonil :-D ), poctivou starou skruž ze sudu,plážovky a jiné druhy obuvi, igelit pytliky, pytle všech druhů, netopýra a mnoho jiného.. Z nehod asi nejbolavější byl zarvaný trojhák třpytky pod nehet u palce na ruce, vyrval jsem ho peanem asi po pěti minutách, prst strčenej pod jez, aby to chladilo, ale stejně to bylo prd platný. Jinak co se týče darování věcí, první rok, dva co jsem chytel jsem zásadně nechával zapíchlé vidličky u vody a pořád je chodil jak blbec kupovat,jo a nedavno jsem rozsedl nezničitelnou židli, co unese 130kg (mám 70kg), tak kde byla chyba ? Kecal bych donekonečna :-D Prostě je toho dost…

reagovat
Středa 8. listopadu 2006 v 17:59 ® DEATH

Mno tož, to máme tampony, že bych s nima ucpal hubu tygrovi,vložky,ha­dry,budík (Byl pěkně zrezlej a zelenej, ale po natažení šlapal a zvonil :-D ), poctivou starou skruž ze sudu,žabky a jiné druhy obuvi, igelit pytliky, pytle všech druhů,

reagovat
Středa 8. listopadu 2006 ve 14:21 ® vsetinek

Robur: to je jasné, takové příběhy se vylepšují a potom zjistíš kolika lidem se stala stejná příhoda. Já teda takové známé nemám, ale znám to zase z jiných případů.

reagovat
Středa 8. listopadu 2006 ve 13:46 ® Robur
Robur

zadar já slyšel verzi vylepšenou o to, že lékař či pomoc na břehu po strastiplném putování odmítla pomáhat, protože si to chtěli napřed vyfotit, po vyfocení a vyproštění trojháku postižený svoje zachránce zmlátil za to,že uměle prodlužovali jeho utrpení, vše pak mělo nějakou soudní či podobnou dohru

reagovat
Středa 8. listopadu 2006 ve 13:36 ® Pytel
Pytel

zadar: A teď tu o tom budulínkovy:-)

reagovat
Úterý 7. listopadu 2006 ve 21:23 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Zadar>:-) Tvrďák:-)) ))))Ta štika:-)) )

reagovat
Úterý 7. listopadu 2006 ve 12:35 ® 

Tady na to téma se hodí příběh jednoho mého známého. Byl před lety třpytkovat na Berounce ve Žloukovicích a povedlo se mu chytit štiku asi 80 cm. Je to už starší pán a hůř vidí, když vyndaval štice tpytku-byla nekrajíčku tak se štika mrskla a 2 háčky z trojháčku se mu zasekly do tváře. Musel urvat silon a se štikou u tváře šel hledat pomoc do vsi. tam mu to někdo odcvakl a mohl jít l doktorovi. Vypadá to jako vymyšlené, ale je to pravda.

reagovat
Úterý 7. listopadu 2006 v 7:48 ® conwiq
conwiq

Kolega na přívlač na pstruhovce zasekl v proudu pěkně velkou nasáklou hygienickou vložku (ble), to bylo překvápko, když zjistil, že nebojuje s potočákem :-) Nikomu nepřeju to sundávat z trojháčku :-((

reagovat
Neděle 5. listopadu 2006 v 18:48 ® Kosmik

Na malýho twistra jsem vytáhl pneumatiku. Vyděl jsem jednoho rybáře, jak vytáhl podlážku z loďky a kolem podlážky měl zaháknutýho cejna, to chytal na položenou.

reagovat
Pátek 3. listopadu 2006 v 15:52 ® Hybo

Jednou jsem z řeky vytáhl gumovýho tyranosaura, v proudu pěkně bojoval, naštěstí nekousal :-)

reagovat
Pátek 3. listopadu 2006 ve 14:41 ® zany

mino pár ztraccených peaný a jiných drobností tak třeba vymknutý kotník naraženej loket.no a samo sebou že se našel i ta vláčecí nástraha někde na těle např.twistr v ruce aj..

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:41 ® Shrek reakce na …
Shrek

Vláďo,píchnu Ti to trojhákem do pr..le,abys na to nezapomněl :-)

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 v 19:59 ® sharkcom
sharkcom

To já běžně na rybách nechávám část svého vybavení. Posledně jsem na rybách nechal feederový prut. Dokonce jsem ho úhledně složil a opřel o houpačku, na které jsem seděl… No a týden předtím jsem zas nechal kaprák u kámoše… No ale naštěstí mám dobré kamarády a to tak, že neváhají ject pro můj prut spoustu kilometrů, ve tmě lézt po neschůzných cestách a hledat můj prut… Díky Tome, Aliviáčku zlatej. Příště si vše přivázu na provázek, abych vše háhl za sebou.

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 v 19:16 ® kulin
kulin

Alivio> Nemodlil to byla náhoda.

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 v 19:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kuline,ale to ses sakra modlil k všemocnému HDU,protože Ty běžně nechytáš.

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 v 19:00 ® ČudlařX
ČudlařX

Tak já třeba malou rotačku(Meeps 0) do ruky pod nehet palce.Držela tam jak přišitá.Dostával jsem jí ven tři a půl hodiny.AUUUUU­UUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 v 18:56 ® kulin
kulin

NO mě se stalo že sem chytil rybu.:-((

reagovat