Vyhledávání
Typy splávků
1.11.2006 | ČudlařX | 6.522 zobrazení | 59 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jaké druhy,tvary splávků upřednostňujete a na jaký typ vody.dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. listopadu 2006 v 16:17 ® ČudlařX
-
Prichy:dík
reagovat - Pátek 3. listopadu 2006 ve 23:34 ® Prichy reakce na …
-
cudlar: neni to jen o tom, je to i o tom, jak udrzet splavek na krmnem miste napr(teziste ve velmi nizko, nekdy az pul metru pod vlanama). Navic je jiste vyhoda, v jednobodovem uchyceni splavku, ktery pri vetsi gramazi dokaze byt velice citlivy.....(je to jen nastin, uz se tomu moc nevenuji, kdyz tak me upravi nejaky plavackar)
reagovat - Pátek 3. listopadu 2006 ve 23:27 ® ČudlařX
-
Taky bych se chtěl zeptat estli ty angličíci jsou JENOM na větší vzálenost a do větších hloubek-zatim chytam jenom na pevné splávečky.
reagovat - Pátek 3. listopadu 2006 ve 20:38 ® Sander
-
CeP > nevadí, dyštak pak dej vědět. Kdybys na ty tyčky narazil, vem mi je. Stačí 5m 0.8mm
reagovat) Dík.
- Pátek 3. listopadu 2006 ve 20:36 ® CeP reakce na …
-
Sander> noo, clovece.. mensi komplikace; to vidim ze do tri tydnu se tam ted asi nedostanu.
reagovat - Pátek 3. listopadu 2006 v 19:47 ® Sander
-
CeP > kdy přibližně plánuješ zajet do těch Budějc?
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 19:31 ® ČudlařX
-
Tak bych se chtěl zeptat estli ty anglání jsou jenom na větší vzálenost a do větších hloubek-zatim chytam jenom na pevné splávečky.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:15 ® Sander
-
CeP > jak kterej. Na ty předvážený se koupí jenom ten spodek, je to celý hotoví za 15 minut. Věř mi, dělal jsem je. Klasický jsou ještě rychlejší, ale musíš si dopředu nadělat dobrý očka.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:13 ® Sander
-
CeP > to je jasný, já je ve většim také nemám čas vyrábět. Loni jsem jich udělal asi 160 + ještě voblery, mouchy…, dost jsem je rozdal a stejně jich tu mám dost a dost. Jen ty kapky jsem už neměl, páč jsem chytal téměř jen na ně. Pokusim se jich udělat 100+, abych měl pokoj. Jestli bude zima od včerejšího dne až do března, času si najdu dost.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:10 ® CeP reakce na …
-
Sander> mimochodem predvazenej anglan nebude zrovna jednoduchej.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:09 ® CeP reakce na …
-
Sander> no nejakou kacku to stalo, ale nekupoval jsem je najednou. par splavku jsem si sice uz taky vyrobil, nicmene nemam potrebu zacinat si je vyrabet ve vetsim. mozna v daleke budoucnosti; zatim jeste mam jine priority.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:06 ® CeP reakce na …
-
Čudlař> kdepak. vsechny ne. zalezi na jakou vodu se chystam, s jakym prutem a jak budu chytat. ale mam v jedny krabce prihozenou takovou univerzalni vsehochut pro vsechny pripady.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:14 ® Sander
-
CeP > to muselo stát majland. Přitom anglány jsou na výrobu skoro nejjednodušší. Kdy už je začneš vyrábět?
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:12 ® ČudlařX
-
Cep:To k vodě taháš všechny ty splávky??
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 16:00 ® Prichy reakce na …
-
Sander: lizatko me moc nezajima, jen cralusso, ne ze bych na to nejak chytal, jen me moc zajima, jak to funguje z hlediska drzeni nastrahy na krmnem miste…proste se mi moooc libi ten princip
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:39 ® Sander
-
Prichy > kraluso i lízátko na match běžně
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:08 ® Shrek reakce na …
-
Dědek: podle mě v každých rybářských potřebách.Na netu např. www.alfaryba.cz
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 14:28 ® Candátoman
-
Dědek: zkus toto : www.shoprybar.cz
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 13:10 ® ČudlařX
-
Cep:Veeeelmi slušná sbírka!!!
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 12:14 ® regulus reakce na …
-
Dědek – a na co to chceš ten prak, na kormorány???
Udělej si z kusu kůže, jako kluci jsme to tak dělávali, ne.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:24 ® Dědek
-
Hele, já odbočím úplně. Nevíte kde se dá sehnat košíček na prak? Už mě nebaví kupovat pořád dokola celej prak a potom ho někde nechat. Mám leteckou gumu i kostru, ale nemám nic vhodného na košíček.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:23 ® Prichy reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:20 ® Prichy reakce na …
-
cep: jj, nez jsme ho tenkrat sehnali, dali jsme se na fidr…ale kdyz se to nekdo nauci, musi to byt krasna disciplina
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:17 ® CeP reakce na …
-
Prichy> hernajs.. vono je to fakt ale hodne zajimavy!
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:15 ® Prichy reakce na …
-
byl jsi rychlejsi
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:15 ® Prichy reakce na …
-
cralusso se to pise spravne…jinak u sousedu je clanek, nekdy bych to chtel videt v akci
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:13 ® CeP reakce na …
-
Prichy> no kouknul jsem k sousedum – Říční splávek Cralusso : www.mrk.cz
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:09 ® Prichy reakce na …
-
cep: delickova? to asi lizatko. kraluso udajne jde odchytat na match (ono kdyz chytas 20 metru od brehu).....mluvil jsem s clovekem, co videl film (snad se nic nestane, kdyz reknu, ze to byl bobuv bratr)…udajne tam manik krmil az 40 m od brehu (nevim, jak sledoval zabery) a spickou prutu usmernoval splavek po a proti proudu po celem krmnem miste. Ne ze bych se snad nekdy dostal k tomuto lovu (budu rad, kdyz si konecne skocim na plavku), ale silene me to zajima.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 0:02 ® CeP reakce na …
-
Prichy> nebo jakekoliv jine lizatko… jeste ne, ale na jare ho hodlam nasadit. sam jsem na to zvedavy. co jsem videl tak to nemusi byt zle, ale je to vicemene delickova zalezitost. zkusim to pouzit na 6m bolonku, ale jako kdybych chytal bicem.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 23:57 ® Prichy
-
dovolim si trochu odbocit, kdo z vas zkousel kraluso??
reagovat