Vyhledávání
Okradli Vás na rybách ??
26.10.2006 | gadasnik | 3.692 zobrazení | 30 odpovědí
Mám jen takový dotaz,okradli vás někdy na rybách?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 15:19 ® ART reakce na …
-
to nasere co
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 2:09 ® revoke
-
jj, taky se musím přidat. I mně vybrali zlodějíčci auto a to jsme se byli jen na 3/4 hoďky vykoupat. Stálo mezi mnoha dalšími, ale byla to škodovka. Přišel jsem na to až u vody, když jsem začal hledat k navijáku prut. Sebrali mi naštěstí jen milovaný feeder a mé slečně peněženku s mobilem.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 16:00 ® Halibut
-
Před pěti lety na Ohři u Kadaně. z auta vzali rádio a pršák, ale bágl s krabičkami na zadním sedadle nechali.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 10:52 ® MiK
-
nikolověk, neb nemá čas páchati různá alotria
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 9:55 ® Robur
-
a Oťásek nesežral nic? To se mně nechce věřit.
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 v 9:38 ® harpunar
-
Robur-Eda tam fakt nebyl,ale Evička Svobodová dávala pozor a měla pro ně jako zákusek krabici kremrolí!!!Kdyby to viděl pan Fajst........!
reagovat - Úterý 31. října 2006 v 18:09 ® Robur
-
Cep. svádět to na děcka, to svědčí o tvém charakteru. Jinak si myslím, že Kemlink, ne?
reagovat - Úterý 31. října 2006 v 18:02 ® CeP reakce na …
-
Robur> byli to Petr Bajza, Čeněk Jirsák, Antonín Bejval, Zilvar z chudobince, Éda Kemlik a jeho pes Pajda.
reagovat - Úterý 31. října 2006 v 17:45 ® MiK
-
Čórli mi na hrázi rybníka autorádio, tři roky staré Nike, aviváž, balík kyselky a ze dveří vyčuchlou vůni. Zoufalci. Škoda na zámcích byla několikanásobně vyšší než lup.
reagovat - Úterý 31. října 2006 v 17:33 ® Kubah
-
jo,vykradli nám auto-radio a baterii
reagovat - Úterý 31. října 2006 v 10:47 ® Jakub reakce na …
-
Robur>:jj, tak už to chodí, to se člověk na 30 vteřin otočí, a je bez živáňské.
reagovat)))
- Pondělí 30. října 2006 v 15:04 ® okoun 1 reakce na …
-
Robur>
reagovatA máš nějaké podezření?
)))
- Pondělí 30. října 2006 v 11:37 ® Robur
-
mně nějací haj..i v Jestřabicích okradli o živáňskou, neznáte je někdo?
reagovat - Neděle 29. října 2006 ve 22:01 ® Kosmik
-
Zatím mně nikdo nic na rybách neukradl a doufám že to tak zůstane, ale o tom dost pochybuji. Někdy se to může stát.
reagovat - Neděle 29. října 2006 v 17:47 ® cercer reakce na …
-
zatím ne..ale ty nervy,když se vracím od vody k autu..to je adrenalin..
reagovat - Pátek 27. října 2006 ve 12:49 ® regulus
-
No musím to zaklepat na dřevo, zatím ne. Jednou na Priglu před hradem jsme měli auto postavený u silnice, tak aby jsme nevjeli do zákazu vjezdu a bylo sotva na dohled. najednou si kamoš všiml, že zastavilo auto a borec nakukuje do jeho. Houkl na něj a rozběhli jsme se k autu. Zmizeli s hvízdáním pneumatik. Tak jsme, jak to přímo nesnáším, zákaz vjezdu nezákaz vjezdu sjeji autem o 50m níž k vodě, aby nebylo tak na raně.
Jinak okradli spoustu známejch, jednomu kromě ukradenýho vercajku otevřeli u VW dveře jak otvírákem na konzervy. A to je opradu na těžký ublížení na zdraví.
reagovat - Pátek 27. října 2006 ve 12:45 ® Tomucha
-
mě na poličce vykraldi auto .. vzali je rádio, ale bylo to během 10 min ! svine svinutý… ještě že jsme tam neměl prut to by mě asi trefil
reagovat - Pátek 27. října 2006 ve 12:27 ® okys
-
Naštěstí ne … :o)
reagovat - Pátek 27. října 2006 ve 12:08 ® Mary
-
Pokaždé, když jsem na rybách a zrovna neberou, tak mě okrádaj ryby o čas. Už jsem mohla mít zrytou zahradu.
reagovat - Pátek 27. října 2006 v 11:38 ® okoun 1 reakce na …
-
gadasnik>To ti věřim!Protáhnout je pod kýlem lodě.Asi nechám pruty v autě a schovám se.To bude vono
reagovat) srami>policajt napolicajt!Chvilku by se smál a asi bych se v té chvíli neudržel…a dal mu dortík
))
- Čtvrtek 26. října 2006 ve 23:50 ® srami
-
Jo vykradli mi auto nový boty nike v prdeli prut v hajzlu věci a maskáče taky strojek na holení pryč prut taky ale nejhorší bylo natom že blinkry a woblery tak za 7 litrů taky v pasti a debilové autorádio tam nechali a kdyby mrkli do kufru tak by se namastili za dalších 30 tisíc v prutech a příslušenství na druhou stranu ještě že to nebyli inteligenti.Jenom mě sere že flojdi měli ze mě srandu že jim chodím po stanici v brodákách
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 23:11 ® gadasnik
-
okoun:to jsme dva,na rezervačce na Mušově mi vybrali auto,zaplať pánbů vercajk jsem tam neměl,to bych se asi zbředil,ale čajzli mi veškeré papíry a to lítání kolem nových a strachu,aby si na mě nevzali úvěr,raději ani nedomyslet.Pracky bych jim ufíkl,parchantům.
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 22:43 ® okoun 1 reakce na …
-
fikus>kdo to nevim?Ale naložil to co unesou!!!!Zmr…i!Kolem vody se potuluje spoustu pobudů! Já bych rád potkal takovou partičku!
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 v 18:10 ® pif
-
cepino,zedus:pánové,poněvadž su gentleman,tak podrobnosti,ani rodokmen té ovce nebudou-:)))je fakt,že ta paní nepromluvila ani slovo a potom mě honil její manžel,po celé křetínce.pak jsem se dozvěděl .že to byl bača-:))))
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 v 17:45 ® zedus reakce na …
-
pif> Seš si jisté, že to přišla nějaká paní, nebyl to mééééééďa bééééééééďa? Nebo nějakej ufonout, tam u vás je jich hodně.
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 v 17:21 ® CeP reakce na …
-
pif> nekece.. fakt joo?? a co takhle nejaky podrobnosti.. sem s nima. mluv a prehanej!
reagovat))))
- Čtvrtek 26. října 2006 v 15:38 ® fikus reakce na …
-
okoun 1> prosím Tě a kdo jako? a cože jim naložíš?
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 v 15:37 ® pif
-
okradli?ano.je tomu dávno,byl jsem jinoch,sotva ochmýřené holátko.vyrazil jsem na ryby.....pak přišla paní a okradla mě o čest!!!!!!sakra,včil mě dochází,byla to krádež,nebo dar?
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:54 ® okoun 1
-
No ještě něměli tu čest.Pokud příde-ou jeden-dva,tak se těšim jak jim naložim.
reagovat)))
- Čtvrtek 26. října 2006 ve 14:20 ® kubajzs
-
neokradli, ale několikrát jsem se „okradl“ sám, tím že jsem tam nechal spoustu věcí, mj. třeba i foťák
reagovat…