Chytej.cz

vysněnná ryba či dobrodružství.. necteno

22.10.2006 | zany | 6.195 zobrazení | 53 odpovědí

Dámy a pánové každý z vás má určitě nějakou vysněnnou rybu či dobrodrožsství..Tak by mě to tak trochu zajímalo jestli vám to nevadí…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Úterý 24. října 2006 ve 12:41 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1 – obávám se, že by ses nemusel vracet ani tak daleko, stačilo by 25–30 let zpátky. V tý době jsem sedával v létě na priglu na skalce, jednou udicou jsem tahal jednu červenku za druhou a na druhé udici kaču. Několikrát denně do toho hejna vlítla štika, ta červenka na té kači byla pochopitelně nejpomalejší … Nedovedu si představit, co by s tím dnešní cajk udělal a to už vůbec nedomýšlím ten masakr na Dyji, např v místech, kde máme to kozelný veledílo. Například na přiloženým obrázku je u té regulace normálně asi půl metra vody (toto je fotka z prosinca), dle stavu hladiny přehrady. Tehdy tady ta regulace nebyla, byly tady vrbičky, hejna rybek a nadneseně řečeno štika na každým druhým kroku. Úsek byl dlouhej asi 800m. Dnes je tu ta zku.vená regulace a nudapláž, co dodat.

reagovat
foto/forum/2006/th-img1135.jpg
Úterý 24. října 2006 ve 12:21 ® Robur
Robur

kurňa, já tak dobře píšu všema 10ti,škoda že jsou některý prsty rychlejší:-))

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 11:32 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) ))

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 11:18 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Robur: Se svým prutem tam moc nelez, mohl by jsi mit prusvih :-)

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 10:34 ® Robur
Robur

ale jsou tam bábovičky ve taru rybičky, a dokonce i raka, cyhtá se nosntop a na kolik chceš prutů

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 10:29 ® mana01
mana01

Candát 100cm!

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 10:27 ® cercer reakce na …
cercer

já vím..co by tady taky mohlo padnout!:-))

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 10:24 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

cercer1: Robur měl na mysli dětské pískoviště, na kterém se po nočním lijáku udělala velká louže :-)

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 10:22 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:To pískoviště to je pozvánka??Cos tam ulovil Ty?:-)) Ale jinak máš přesně stejné myšlenky,co já..pěkně si otestovat vše na nějaké panennské vodě..nebo,ještě lepší věc..vrátit se do dob našich pradědů..na naše vody..a s dnešníma zkušenostma a náčiním..vědět,že tam ty ryby opravdu jsou..hm..

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 9:43 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Moje vysněná ryba?Vše co se blíží k 90 či magické 100(štika,can­dát,bolen…atd­.nedej bože kdyby mě někdo zaučil sumcařině a já chytil většího fousáče)!!(již letos jsem měl obrovskou radost z bolena 76 a nového osobáčku) Dobrodružství?toho je hodně.Přes dobro.s mojí ženou po večerech v posteli:-) ,nebo 14dení pobyt na krásném revíru!S partou rybářských bláznů!!!

Harpunar>To poslední dobro.ti mohu splnit!Akorát poběžíš přes sídliště:-)) )To naplánujem a sousedi budou fandit:-) Jako nástrahu propůjčím svojí ženu,ale buď něžný:-)) ))))

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 8:58 ® Robur
Robur

cercer. míst co nikdo nikdy nechytal je už dost málo, protože když ty ryby někde jsou, tak si je rybáři najdou, ale jestli chceš mít premíéru, tak zkus pískoviště u nás za barákem…, ale je pravda, že navštívit takovu tu nepolíbenou divočinu…, to bych chtěl vidět, jak ryby reagují,hlavně porovnat třeba staromódní plandavku atd. a pak dát třeba kopýtky a woblery modernějšího typu. Prostě chci vidět, zda bude vidět rozdíl, zda je to v chodu či neokoukanosti.

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 1:26 ® cercer reakce na …
cercer

sen..z rybaři­ny?Vrátit naší řeku o 25let zpět i s životem v ní..z ryb candát 90+ na přívlač a dobrodružství?Ča­sově neomezené rybaření na Novém Zélandu..nebo místa,kde ještě téměř nikdo nikdy nechytal..

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 0:09 ® Krvinka reakce na …

tak vysnena ryba tak potocak 45+ a dobrodruzstvi … no snad utopie…reky plne ryb (PO, Li, Du, Si) sechny od 35+

reagovat
Pondělí 23. října 2006 ve 21:35 ® zany

koukám zatí žádné maličkosti..:-)

reagovat
Pondělí 23. října 2006 ve 20:57 ® svaca

vysnena ryba asi Jessica Alba a dobrodruzstvi sni..........­..)krome toho dobrodruzstvi co se tyce ryb asi kanada yukon na vlastni pest

reagovat
Pondělí 23. října 2006 ve 20:42 ® splavek

Mám dvě výsněné ryby. Ostroretka větší než 50 cm a parma větší než 70 cm.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 19:36 ® regulus
regulus

Možná překvapím, ale nějakej konkrétní sen nemám. Asi cokoliv dravýho neběžných rozměrů by potěšilo, štika obzvlášť. Dobrodružství, to už asi taky nehrozí, nejspíš něco související s rybama, možná lososi na řece, jezera ve Finsku, nevím…

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 18:26 ® zany

skwor >to nevím z vágnerem třeba ne třeba s pavlem tomim ten mi příde takovej lepší.nebo z někým co to fsstk ovládá a dost dobře…

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 17:33 ® modrak
modrak

Tloušť, cejn: 60+, okoun, lín: 40+, truman: 35+, štika na mušáku přez 100.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 17:13 ® harpunar

Vysněná ryba jest u mne žralok,nebo jiná exotická rybka větších rozměrů(zkoušel jsem v Keni,Brazílii a na Cejlonu)zatím však nic,ale snad se dožiju. A dobrodružství bych chtěl zažít něco v tom smyslu že bych byl u milenky a znenadání by se vrátil její muž.A já bych prchal potemělou zahradou s trenýrkama v ruce.To bych mooooc chtěl!!!!

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 16:48 ® skwor
skwor

zany8999: Třeba s Vágnerem? :-D
K tématu: Chtěl bych konečně chytit okouna přes 40cm.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 9:16 ® zany

takže i když jsem založil téma tak se podělím s ostatníma.muj sen je kapitální štika a sumeca dobrodružství zachytat si s nějakým proffíkem..

reagovat
Neděle 22. října 2006 ve 22:58 ® Shrek
Shrek

Nevadí,můj sen – štika 120+,dobrodružství – projet se v Subaru Impreza WRX-STi v úpravě WRC s nějakým profipilotem Rally.Jojo,a je to venku.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1