Vyhledávání
vysněnná ryba či dobrodružství..
22.10.2006 | zany | 6.195 zobrazení | 53 odpovědí
Dámy a pánové každý z vás má určitě nějakou vysněnnou rybu či dobrodrožsství..Tak by mě to tak trochu zajímalo jestli vám to nevadí…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 24. října 2006 ve 12:41 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – obávám se, že by ses nemusel vracet ani tak daleko, stačilo by 25–30 let zpátky. V tý době jsem sedával v létě na priglu na skalce, jednou udicou jsem tahal jednu červenku za druhou a na druhé udici kaču. Několikrát denně do toho hejna vlítla štika, ta červenka na té kači byla pochopitelně nejpomalejší … Nedovedu si představit, co by s tím dnešní cajk udělal a to už vůbec nedomýšlím ten masakr na Dyji, např v místech, kde máme to kozelný veledílo. Například na přiloženým obrázku je u té regulace normálně asi půl metra vody (toto je fotka z prosinca), dle stavu hladiny přehrady. Tehdy tady ta regulace nebyla, byly tady vrbičky, hejna rybek a nadneseně řečeno štika na každým druhým kroku. Úsek byl dlouhej asi 800m. Dnes je tu ta zku.vená regulace a nudapláž, co dodat.
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 12:21 ® Robur
-
kurňa, já tak dobře píšu všema 10ti,škoda že jsou některý prsty rychlejší
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 11:32 ® cercer reakce na …
-
reagovat))
- Úterý 24. října 2006 v 11:18 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Robur: Se svým prutem tam moc nelez, mohl by jsi mit prusvih
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 10:34 ® Robur
-
ale jsou tam bábovičky ve taru rybičky, a dokonce i raka, cyhtá se nosntop a na kolik chceš prutů
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 10:29 ® mana01
-
Candát 100cm!
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 10:27 ® cercer reakce na …
-
já vím..co by tady taky mohlo padnout!
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 10:24 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
cercer1: Robur měl na mysli dětské pískoviště, na kterém se po nočním lijáku udělala velká louže
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 10:22 ® cercer reakce na …
-
Robur:To pískoviště to je pozvánka??Cos tam ulovil Ty?
reagovatAle jinak máš přesně stejné myšlenky,co já..pěkně si otestovat vše na nějaké panennské vodě..nebo,ještě lepší věc..vrátit se do dob našich pradědů..na naše vody..a s dnešníma zkušenostma a náčiním..vědět,že tam ty ryby opravdu jsou..hm..
- Úterý 24. října 2006 v 9:43 ® okoun 1 reakce na …
-
Moje vysněná ryba?Vše co se blíží k 90 či magické 100(štika,candát,bolen…atd.nedej bože kdyby mě někdo zaučil sumcařině a já chytil většího fousáče)!!(již letos jsem měl obrovskou radost z bolena 76 a nového osobáčku) Dobrodružství?toho je hodně.Přes dobro.s mojí ženou po večerech v posteli
,nebo 14dení pobyt na krásném revíru!S partou rybářských bláznů!!!
Harpunar>To poslední dobro.ti mohu splnit!Akorát poběžíš přes sídliště
reagovat)To naplánujem a sousedi budou fandit
Jako nástrahu propůjčím svojí ženu,ale buď něžný
))))
- Úterý 24. října 2006 v 8:58 ® Robur
-
cercer. míst co nikdo nikdy nechytal je už dost málo, protože když ty ryby někde jsou, tak si je rybáři najdou, ale jestli chceš mít premíéru, tak zkus pískoviště u nás za barákem…, ale je pravda, že navštívit takovu tu nepolíbenou divočinu…, to bych chtěl vidět, jak ryby reagují,hlavně porovnat třeba staromódní plandavku atd. a pak dát třeba kopýtky a woblery modernějšího typu. Prostě chci vidět, zda bude vidět rozdíl, zda je to v chodu či neokoukanosti.
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 1:26 ® cercer reakce na …
-
sen..z rybařiny?Vrátit naší řeku o 25let zpět i s životem v ní..z ryb candát 90+ na přívlač a dobrodružství?Časově neomezené rybaření na Novém Zélandu..nebo místa,kde ještě téměř nikdo nikdy nechytal..
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 0:09 ® Krvinka reakce na …
-
tak vysnena ryba tak potocak 45+ a dobrodruzstvi … no snad utopie…reky plne ryb (PO, Li, Du, Si) sechny od 35+
reagovat - Pondělí 23. října 2006 ve 21:35 ® zany
-
koukám zatí žádné maličkosti..
reagovat - Pondělí 23. října 2006 ve 20:57 ® svaca
-
vysnena ryba asi Jessica Alba a dobrodruzstvi sni............)krome toho dobrodruzstvi co se tyce ryb asi kanada yukon na vlastni pest
reagovat - Pondělí 23. října 2006 ve 20:42 ® splavek
-
Mám dvě výsněné ryby. Ostroretka větší než 50 cm a parma větší než 70 cm.
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 19:36 ® regulus
-
Možná překvapím, ale nějakej konkrétní sen nemám. Asi cokoliv dravýho neběžných rozměrů by potěšilo, štika obzvlášť. Dobrodružství, to už asi taky nehrozí, nejspíš něco související s rybama, možná lososi na řece, jezera ve Finsku, nevím…
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 18:26 ® zany
-
skwor >to nevím z vágnerem třeba ne třeba s pavlem tomim ten mi příde takovej lepší.nebo z někým co to fsstk ovládá a dost dobře…
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 17:33 ® modrak
-
Tloušť, cejn: 60+, okoun, lín: 40+, truman: 35+, štika na mušáku přez 100.
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 17:13 ® harpunar
-
Vysněná ryba jest u mne žralok,nebo jiná exotická rybka větších rozměrů(zkoušel jsem v Keni,Brazílii a na Cejlonu)zatím však nic,ale snad se dožiju. A dobrodružství bych chtěl zažít něco v tom smyslu že bych byl u milenky a znenadání by se vrátil její muž.A já bych prchal potemělou zahradou s trenýrkama v ruce.To bych mooooc chtěl!!!!
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 16:48 ® skwor
-
zany8999: Třeba s Vágnerem?
reagovat
K tématu: Chtěl bych konečně chytit okouna přes 40cm. - Pondělí 23. října 2006 v 9:16 ® zany
-
takže i když jsem založil téma tak se podělím s ostatníma.muj sen je kapitální štika a sumeca dobrodružství zachytat si s nějakým proffíkem..
reagovat - Neděle 22. října 2006 ve 22:58 ® Shrek
-
Nevadí,můj sen – štika 120+,dobrodružství – projet se v Subaru Impreza WRX-STi v úpravě WRC s nějakým profipilotem Rally.Jojo,a je to venku.
reagovat