Chytej.cz

vysněnná ryba či dobrodružství.. necteno

22.10.2006 | zany | 6.192 zobrazení | 53 odpovědí

Dámy a pánové každý z vás má určitě nějakou vysněnnou rybu či dobrodrožsství..Tak by mě to tak trochu zajímalo jestli vám to nevadí…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 30. října 2006 v 0:49 ® sillon

Hora-je s podivem,jak autentické máme názory,snad je dobře,že jsi to smazal,ikdyž si myslím,že bych se s tím taky stotožnil!

reagovat
Pondělí 30. října 2006 v 0:42 ® Hora
Hora

sillon-jo,můžou,tu verbež nesnáším a jak je vidím,tak se mi otvírá kudla v kapse.Krást,lou­pit a likvidovat vše na co dojdou,to jim jde nejlíp,vpodstatě nic jiného neumí.Měl jsem tu toho napsáno více,ale radši jsem to smazal.

reagovat
Neděle 29. října 2006 ve 21:56 ® Kosmik

Moje dobrodružství je chytat na Ebru, obzvláště na kapry a na sumce atd. Ale taky na našich vodách něco pěknýho třeba mníka, velkýho candáta. Uvidíme třeba se to stane skutečností.

reagovat
Neděle 29. října 2006 ve 21:20 ® sillon

Hora-ty jsi ale…,copak oni můžou za to,že maj úplně jinou mentalitu?:-)) )))

reagovat
Neděle 29. října 2006 v 18:11 ® regulus reakce na …
regulus

Já nemyslel teď, psals, že sem jedeš na tejden. S tou lodí možná nemáš tak úplně pravdu, ale to je fuk. Ryb je tam jak hnoja, teď už to asi bude ok, jak se ochladí, sinice zmiznou. Je to halt jak na každý přehradě, jsou místa, kde se ryby drží a zbytek cestuje. Myslím, že kdyby se to někdy vylovilo, tak by se všichni divili. Jako každá větší voda, se to špatně monitoruje a časem taky mění. Chce to tam stále chodit a pozorovat, jenže na to bohužel není čas.

reagovat
Neděle 29. října 2006 v 17:42 ® cercer reakce na …
cercer

regulus:ahoj..nebyl jsem tu,byl jsem na Orlíku..ale nic nejde,pár okounů..dravci ještě pořád nic..na Brněnské jsem dopadl podobně..ale nadělal jsem pár fotek,přehrady,pod ní na řece..byl jsem se mrknout až nahoře na vtoku..je to tam moc hezký..v přehradě byla voda jako zrcadlo,chtělo by to asi loď..ze břehu jsem neměl šanci..ale bylo tam krásně..jestli budeš mít nějaké starší fotky,rád se mrknu..

reagovat
Neděle 29. října 2006 v 15:23 ® ESKY reakce na …

Ahoj, šel jsi cíleně na líny ? Nebo Ti zabral na těžko ? Na co Ti zabral, také je chytáš spíš na sladká těsta ? Můžeš trochu popsat lokalitu ? Alespoň rozlohu apod ? Moc dík…

reagovat
Neděle 29. října 2006 v 0:30 ® LordProtektor reakce na …

tak lina uz jsem si splnil 54,51.ted pasu po sumcovi 150+

reagovat
Sobota 28. října 2006 ve 22:34 ® skwor
skwor

ESKY: Jojo, to byla nádherná ryba. Je ho škoda :-((

reagovat
foto/forum/2006/th-img1143.jpg
Sobota 28. října 2006 ve 22:27 ® ESKY

chtěl bych překonat svůj osobák – ulovení lína nad 47cm, tak na 0.18 vlasec a na pudinkové těsto ! Bohužel mého vysněného Douglase zabil jeden trouba (Douglas pan kapr z Labe )

reagovat
Sobota 28. října 2006 v 19:57 ® gadasnik

Každá ryby,která se nedá lacino a vzhledem k tomu,že poslední roky pasu jenom po sumcích,tak takovýho,který mě potrápí/třeba jako na fotce/.Hold sumík je sumík a není krásnější ryba!

reagovat
foto/forum/2006/th-img1142.jpg
Sobota 28. října 2006 ve 13:33 ® Hora
Hora

Vysněná ryba?Každá,co mi přijde na prut a aspoň trochu bojuje.Dobrodruž­ství prožívám pokaždé,když du u nás navečer ku vodě,bo mám strach která banda cigánská mě přepadne,to samo mi zvyšuje adrenalin,takže když si chci trochu užít,du na řeku navečer.

reagovat
Pátek 27. října 2006 v 9:08 ® Halibut

Kapr přes metr, lín přes půl metru!!!!!!!!!­!!jjjjjj

reagovat
Čtvrtek 26. října 2006 ve 12:02 ® kubajzs reakce na …
kubajzs

tak já nevim jak to je .. :-D DDD

reagovat
Čtvrtek 26. října 2006 ve 12:01 ® kubajzs reakce na …
kubajzs

sorry – lososy

reagovat
Čtvrtek 26. října 2006 v 10:15 ® kubajzs
kubajzs

Já bych chtěl do Finska na Sibiř na Aljaškua do Rumunska. Potahat si tam pořádný pstruhy a lososi na mušku…

reagovat
foto/forum/2006/th-img1140.jpg
Čtvrtek 26. října 2006 v 9:59 ® Tomik
Tomik

Já bych chtěl vyrazit do Mongolska nebo do Švédska. A moje vysněná ryba je štika přes metr.

reagovat
Středa 25. října 2006 ve 21:21 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Harpunar>Držim palec na tu Hatu!!!

reagovat
Středa 25. října 2006 ve 20:13 ® Padis
Padis

těch ryb by bylo.A pak na tajmeny do Mongolska.

reagovat
Středa 25. října 2006 v 16:47 ® sharkcom
sharkcom

Vysněná ryba? štika kolem metru, či pěkný candát na přívlač. Dobrodružství? Kamčatka, lososy… divočina.

reagovat
Středa 25. října 2006 v 16:12 ® Sander
Sander

Parma by mi stačla 85. Už jsem s takovou měl tu čest, ale se slabým cajkem se jí zrovna nechce z vody. Tlouště bych rád alespoň 65+. O takových tlouštích (60+), které mám téměř každým rokem na prutě a vždy se něco posere, ani nemluvě… Takže sny možná reálné. Dobrodružství by jistě bylo tyto krásné ryby zdolávat v nespoutané divočině, v průzračné řece plné ryb, nikde nikdo, jen ledňáčci, občas vydra, kalous…a ne žádní černí rybožraví zobáci. Jo a samozřejmě dopředu vědět, že mi to ryba neurve o dno, nebo se nevypne… :-)
V myslivosti by to mohl být jelen sika či tetřev hlušec.

reagovat
Středa 25. října 2006 v 16:00 ® harpunar

okoun1-když chobot a 9 lugger,tak to teda vycouvávám!!! Jak já měl půjčený hezký čumajdan,to mě mrzíííí!!!Jinak se chystám o weekendu na Hartu a druhý den na jedno místo na Těrlicku,kde mi po gumě vyjela štika 1m+,tak jsem zvědav zda tam ještě parkuje.No ale pokud by to upralo ve sportce,tak budu nejspíše ve špitále na umělé ledvině.Tak čau a paní ať se nehoní,řekni že teda nepřijedu!!!

reagovat
Středa 25. října 2006 v 11:59 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Harpunár>No candát?!to máš pěkný,ale chobot je cchobot:-)) ))V pátek se vrací z Brna,tak ji budu informovat co jí čeká:-)) )A mám dotaz:koupil jsem si novou zbraň(pistoli)mohu si jí na tobě za střílet?Jak budeš utíkat:-)) ))) P.S.-Dik za tu štik.....!Jinak člověk bez humoru je pěkný morous!!!!!!!!

reagovat
Středa 25. října 2006 v 0:15 ® regulus reakce na …
regulus

Celej ten úsek od přístaviště po tu loděnici byl jedna vrbička vedle druhé, pak to zregulovali. Jestli si vzpomenu tak zkusím najít nějakou starší fotku.

reagovat
Středa 25. října 2006 v 0:12 ® regulus reakce na …
regulus

No jo -:)))

Jak si tam dopad???

reagovat
Úterý 24. října 2006 ve 22:58 ® cercer reakce na …
cercer

regulus:poznáváš?:-) máš pravdu..bylo tam o pul metru víc vody..

reagovat
Úterý 24. října 2006 ve 22:57 ® cercer reakce na …
cercer
reagovat
foto/forum/2006/th-img1139.jpg
Úterý 24. října 2006 ve 22:56 ® cercer reakce na …
cercer
reagovat
foto/forum/2006/th-img1138.jpg
Úterý 24. října 2006 ve 22:51 ® cercer
cercer

regulus:no..přes­ně..vzpomínám taky na naší řeku před 20lety..tam,kde stáli u břehu nádherní lipani…podotýkám na mimopstruhovce..tam dnes jdu suchou nohou..v řece průtok třetinovej..e­lektrárny každou chvíli zastaví vodu uplně,že přez jez nejde ani kapka..a v řece,kde bylo vždy alespoň metr vody je najednou sotva pár louží..narazím tu max.na proudníky..štiky tu byly krásné..ted jsem je už 5let nanatrefil..atd atd..jo..a mimochodem..ta fotka..

reagovat
Úterý 24. října 2006 v 15:45 ® harpunar

okoun1-sídliště,nesí­dliště,piš adresu,mám zbaleno! Něžný budu,neboj,jen se obávám,aby tvá drahá po uzření mého candáta nebalila čumajdany taky,ale tobě!!!! Ne,nic,dobrý,jsem rád že jsou tu lidičky se smyslem pro humor.Apropos,tu štiku,candáta i bolena ti ze srdce přeju!!!!

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1