Chytej.cz

Jak na duhaky necteno

21.10.2006 | Krvinka | 1.895 zobrazení | 4 odpovědi

Jistě jste už všichni všimli, že jsou v psruhovkách vysazení duháci. Jenže je proble v tom je vůbec chytit…namísto aby brali duháci tak mi berou mouchy potočáci (kteří jsou asi taky vysazeni, neboť někteří mají tak 5cm) a lipani…neporadí někdo nějakou mouchu která by chutnala duhákům a potočákům ne…jestli něco takového je…nebo alespoň eliminovat zaběry potočáku na minimum. Zkoušel jsem snad už vše, přes suchou, mokrou, goldy, nymfy a blešivce ale vysledek asi tak 50 potočáku, 5 lipanu a 0 duháku ;(

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 21. října 2006 ve 23:54 ® rarach

Já napsala to jak tatar nebo moje německá papička, sorry, nějak mi tam vypadlo několik slov. Prostě větší blešouny a menší streamry, hlavně nic zlatého kde je hodně PO, teď je to pro ně jak magnet.

reagovat
Sobota 21. října 2006 ve 22:58 ® rarach

Vypusť mušky typu goldhead a chytej na křiklavé barvy, lury, menší streamry a hlavně větší nástrahy, blešouny klidně 8-oranž, růžovky.

reagovat
Sobota 21. října 2006 ve 22:30 ® drozďák

Krvinko, na to je každá rada drahá. Myslím, že se tomu nevyhneš. Moje jediné doporučení je chytat na bezprotihroty, na potočáky nešahat a pokud možno je co nejdřív vypustit zpět. To je prostě průser začín ajícího podzimu, když jdou potoci do tření.

reagovat
Sobota 21. října 2006 ve 21:10 ® Prutos
Prutos

Nejsem muškař a už vůbec nechytám na P vodách, ale zkus třeba nějakou luru z peří marabou. Klidně třeba růžovou a s velikostí se taky neupejpej.

reagovat