Chytej.cz

profesionalizace Ryb. stráže necteno

20.10.2006 | bubu | 11.777 zobrazení | 124 odpovědí

prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. října 2006 v 1:23 ® rarach

Regulus: nende,mám sklerózu jak čepici a to jsem tam dva roky studoval, no ale víc než 10 járů nazad.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:21 ® regulus reakce na …
regulus

RARACH – tak to teda pjekně na pikaču napsal…

Kuwa jak ti ten brněnské hantec de -:)))

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:20 ® rarach

Gagi: To je v poho, když už je bacená, tak v pohodě, ale některá ta gymnastika, včetně držení miminek ve stylu, jestli teď nevyprdne zelenou vodu tak už nikdy a pak je tam – text: puštěno zpět. To fakt žeru.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:17 ® rarach

Regulus: MD, myslel Paroubkovo pohrobky v první lajně ve druhé samozřejmě rybosvazáky a ve třetí na ten wasr jezdí, tož maké spinkat, ráno mosiš na šalinu ať si vyspalé do hokny.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:14 ® Gagi

Prdlajs sláva – MASO :-)) !

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:14 ® regulus reakce na …
regulus

MD – by mě teda zajímalo, proč v tom „zájmovým sdružených hotorange socek“ taky seš. Navíc si nemyslím, že by ti někdo diktoval, kam máš svoje prachy dávat. Můžeš se na to vysrat a chytat kdekoliv jinde, když to u nás stojí tak za hovno. Vzhledem ke tvém blábolům, ti asi geltky ňáké kór problém nedělajó, tak můžeš hodit vandr někam na klódné wasr.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:11 ® rarach

Hele Gagi, kdybych to měl brát podle fotogalerie, jak tady lidi mordujou ryby pro trochu té slávy, tak bych řekl, že ten web spíše ty lidi nabádá k trýznění ryb.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:10 ® Gagi

Nebudem to už rozvádět.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:08 ® rarach

Aha, já míval v posteli štíhlátka a celkem dost než jsem se definitivně zbláznil, takže taky vypadávám ze Příchyho seznamu.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:07 ® Prichy reakce na …
Prichy

ja uz to nasel.....kdyby ten vuuul alespon rekl, ze ji ma ze prstruhovky :-D

Gagi: no, jasny, to se moc nepovedlo, a napr me se podarilo letos jednu stiku pustit se trpytkou v hube pri snaze ji odhackovat ve vode a nebrat do podberaku…to uz litaji takove trisky…omluvit se to neda, ale v zasede jde o neco uplne jineho.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:07 ® Gagi

B-F Jo, a fakt mi sere že jsem to vypustil z huby.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:05 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

rarach: Gagi měl na mysli, že HaD měl v akvárku štíhlátko ;-)

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:04 ® rarach

Gagi: Jsem furt mimo.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:01 ® Gagi

RARACH: Nikoliv, jsem tady a nejsem, zdůrazňuji nejsem démon to by s mým příjmením ani nešlo. Já nechci bonzovat, ale když si přečtete fórum o akvaristice sladkovodních ryb tak pochopíte. Jinak lituji že jsem to vytáhl, ale protože rychleji píšu než myslím stalo se. A to píšu opravdu pomalu!

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:00 ® Prichy
Prichy

regulus: mozna to fakt precenuji, ale co nam zbyva..

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:58 ® regulus reakce na …
regulus

PRICHY – věřím ti, já tento problém neměl, vzhledem k tomu, že ryby nežeru. Spíš jsem byl vždycky za cvoka, že je pouštím. Pravda je ale taky, že nemám rád ortodoxní poušťáky, ne kvůli tomu, že ty ryby pouští, to je jejich volba, ale ty kecy okolo. Netvrdil jsem taky, že to nefunguje, jen ne tak moc jak si naivně myslíš. Kdybych to měl optimálně pojmenovat, tak bych zvolil slovní útvar „je tu mírný pozitivní vliv“.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:52 ® rarach

Gagi: Ty jsi démon, vyplivneš oheň a zmizíš jak pára nad hrncem.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:49 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

wole

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:48 ® Prichy
Prichy

Gagi: tu stiku taky nechapu???

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:48 ® rarach

MD: Měl jsi jasnou VOLBU, mohl si dát klidně třicetník na kříž. Ty už si taky nic nepamatuješ.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:46 ® rarach

Gagi. můžu se zeptat s jakou štikou?

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:45 ® Milos_Dia reakce na …
Milos_Dia

Mám rád možnost VOLBY. Nemám rád, když mi banda zájmově sdružených hotorange socek a jejich fámulusů diktuje, kam mám dávat svoje peníze.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:45 ® rarach

Gagi: No, ale to by stačilo, vždyť se nám přece říká tichý blázni!

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:43 ® Gagi

Příchy: Otázkou je jestli se ten příklad povedl … třeba to s tou štikou :-)) :-)) . A jinak můj článek by asi nikde neotisli, snad jen v učebnici o duševních poruchách.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:42 ® rarach

MD: Hele ty prostitute, proč jsi nepodpořil naše schudlé sportovce nebo p. Hušáka, třeba by zoorganizoval Sazka cup. Koukni na Orvis cup, jedno vysazení duháka do Vltavy a huš ODS na radnici pokoj ode všech.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:40 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: fuguje…jsem toho zivym dukazem, pricemz nejsem cisty C&R ale beru tech ryb tak malo, ze by za par let musely byt plne „rybniky“ (vliv na me mel web, clanky a kamos.....k tomu jeste zdravy rozum a kalkulacka.­.....dle me totiz nejsou reviry (nevim jak je to s financemi) uzivit pozadavky 300 000 masaku). Pokud chci lovit, musim i pustit.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:35 ® Prichy
Prichy

bubu:Alivio: web a kajman jsou taky media…vsichni mame sanci napsat clanek a ovlivnit lidi, co si to prectou. pokud zustane nejake procento nevylecitelnych masaku, mozna ze pozvednutim moralky „celeho muzstva“ alespon nebudou porusovat RR. Rikam je to cesta „zadarmo“ tak proc ji nezkusit…mozna to nepomuze hned, ale kdyz prevratite jednoho rybare na „svoji viru“ mozna bude zase o neco lepe.

Jinak ty 3 lidi byl priklad…

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:33 ® Milos_Dia
Milos_Dia

Nejsou. My duševní prostituti používáme odbornou terminologii s jistou mírou obezřetnosti. Ani ze srandy.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:23 ® regulus
regulus

PRICHY – řekl jsi to skoro dobře, až na to přesvědčování na „svoji víru“, to v praxi tak moc nefunguje, netvrdím, že vůbec, ale moc taky ne. Obecně se mě zdá, že navštěvovatelé tohoto serveru patří povětšinou mezi ty slušný rybáře. Veliký plus vidím především v „malejch“ klukách, promiňte mi to, ale z hlediska svýho věku už si tento výraz snad můžu dovolit, kteří se sem podívají a možná pochopí, že chytat ryby neznamená jen donést domů kus masa. Kolikrát jsem deklaroval, že nebrat nic je špatně a brát vše je ještě hůř. Jak se říká ohýbej Vašíka, Vaška už neohneš. Naprosto věřím tomu, že to všichni myslíte dobře, ale realita profesionální RS je prostě taková, že je nereálná. Nejtvrdší realita je to, že pokud to „špatný“ malej kluk vidí u dědy a u otce, ještě to neznamená, že bude stejnej jak oni. Domnívám se, že server jako je nejen tento, mu může otevřít oči. Pánové, nenechme se mýlit, že jsou naše děti po nás, trochu jistě ano, ale oni jsou sví. Předchozí věty jsou současně určeny ALIVIOvi, vzhledem k jeho pesimistickým řádkům. Důchodce opravdu asi nepředěláš a mnoho z nich ani předělávat nemusíš, co se jejich potomků týče, tak viz předchozí text.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 0:07 ® rarach

Alivio: Já tak vychovanej nejsem, můj otec zásadně měří až mrtvé ryby, proto má se mnou zákaz chodit, ať si leze po posedech a dělá myslivost, tam se sčítá až po honu. Navíc nemám tři ruce a i tou pravou házím nevalně.

reagovat