Chytej.cz

profesionalizace Ryb. stráže necteno

20.10.2006 | bubu | 11.776 zobrazení | 124 odpovědí

prospěla by alespoň částečná prof.RS našim revírům.Netvrdím,že by to byl všelék, ale myslím si,že by toto opatření mohlo ovlivnit chování některých „Sportovních rybářů“,kteří těm slušným pijí krev.Nebo jsem jen notorický optimista?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Středa 25. června 2008 v 18:17 ® yerrx reakce na …
yerrx

ony by mozna i byly jenze ten kdo se v tom nevyzna to poklada jako bezvyznamne…

reagovat
Středa 25. června 2008 v 18:07 ® bubu reakce na …
bubu

tucnak11-to byla odemne jen taková řečnická otázka,protože v zemích českých vše končí tímto „na to nejsou peníze“. Vidíš a u Vás v Polsce se ty finance našly.

reagovat
Středa 25. června 2008 v 10:26 ® tucnak11
tucnak11

Bubu,Polacy museli udělat policie statni jak rybařskou tak lesni.Dival jsem se na polsat jak čviči lesacy maji terenni auta rybařska lodě s vyrtulami zabudovanymi vevnič trupu že tebe moho honit ve 50 cm vodě.Naše zem je obrovska, směr moře a mazury tam se nejvice plondrovalo jak lesy tak jezera mazurske.Kte te časy co jsem chytal 50 okouny štiki za pul hodiny 10 kousku a uš tenkrat strejda mě naučil vracet ryby spatki do vody vřdycki mi řekl ber jen tolik co zkonsumuješ,a polakem jsem z psanim to je hruza sam vim nevim kde mam psat čarki hački pismena h-ch jsem uplně vprdeli jen mam naději že mě pohopite a většinou ano jen to berte ze srandou.Ja vlačim 30 let take plavana,zavodil jsem na vlačku hvilu jen je to naročne finansovo tak jsem zkončil chytam spusobem UL 90procent na gumy smačcy jsou u mě jednička.Tyden po zahajeni 25 štik největši 88 cm nejmenši 30 cm parada.Z pozdravem a Petru-Zdar. Mariusz Sosnowski

reagovat
Úterý 24. června 2008 ve 23:47 ® rgb23 reakce na …
rgb23

jj, dneska jsem měl kontrolu profesionální rybářskou stráží, dělá to na plný pracovní úvazek, chodil ještě s človíčkem z rs naší místní organizace. Takže pár jich asi na severu máme:-)

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 23:53 ® Frk reakce na …
Frk

brčál/ už ví.:))))

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 23:52 ® Frk reakce na …
Frk

ále,,, zjistil jsem, že jsem slabší než auto, Tak jsem se srabsky nechal odrazit. No a z konference jsem vyrozuměl, že třetina dobrovolné stráže, která ještě pracuje, potřebuje spasitelskou pomoc profíků. No a já se tedy nechal skoro přejet za 6,50 Kč na hodinu a to vcelku zbytečně. (Povoluenku neberu)

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 23:28 ® brčal
brčal

Na Severní moravě máte PRS . I když jenom 4 kousky :-)) Dokonce mají 180 kč na hod hrubého . Jenom se to moc neví :-)) )))

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:40 ® Robur
Robur

copak jsi nesplnil Frku za náročná kriteria? Nahoď, ať se pobavíme. Urostlý junák jsi, tak co tě zaskočilo?:-)

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 22:25 ® Frk reakce na …
Frk

Na konferenci ÚS Praha byla otázka profesionální stráže otevřena. Odmítám se k ní z osobních etických důvodů ovšem vyjadřovat, tak i tak.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 21:43 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Jak by asi vypadalo přijímací řízení do profesionální RS. Fyzické přezkoušení, psychodiagnostické testy.A pak výcvik v nějakém speciálním zařízení tak šest měsíců- běh, prohlubování znalosti zákonů, pokud budou ozbrojeni tak obden střelby, speciální výcvik řidičů -jak vozidel tak plavidel, atd, atd, atd… :-) , tak to nebude tak jednoduché. Nevím ale asi nepůjde to, že se někdo přihlásí dostane uniformu, placku , pistol a náboje a vyrazí. Rozhodně je věc profesionalzace RS potřebná, ale tak obtížná že nemám radši ani představu jak by to u nás mohlo dopadnout. Velmi obtížné a citlivé téma…

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 21:15 ® bubu
bubu

sakra,kde na to ti Poláci vzali peníze?

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 20:23 ® Robur
Robur

spajda, a má či umí to co jsi napsal i policie ČR?

Samozřejmě, že ne? A přitom relativně funguje.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 19:51 ® spajda77 reakce na …

robur napsal: proč myslíš, že to musí být respekt budící chlap? Stačí statut veřejného činitele

No poněvadž když se vidá RS tkv třásořitka nemá například šanci proti skupině „rusky mluvících němců“ nevím jestli to sou ukrajinci nebo rusové ale pravděpodobně žijí v německu na ÚN Hracholůsky dělaj docela bordel a sám bych do nich stopro nešel navíc zde by měl mít porybnej kromě respekt budící postavy i jazykové znalosti němčiny,ruštiny a asi univerzální angličtiny tu ale asi nevyužije

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 19:10 ® cormoran reakce na …
cormoran

Regulus: Áha, tak to to napsal ještě dobře:))

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 17:51 ® regulus reakce na …
regulus

Cormoran – Tučňák je polák, to je zcela něco jinýho, furt lepší zkomolená čeština s hrubkama, než kdyby nám tu psal polsky. -:))))))) Tučňák, nemyslím to ve zlým, já bych si s tou polštinou taky poradil, ale bylo by to složitější. -:))))))))

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 14:59 ® Robur
Robur

doktoroiv, proč myslíš, že to musí být respekt budící chlap? Stačí statut veřejného činitele. To co píše Tučňák by stačilo. Když ti dá policajtak pokutu, tak jí taky nikdo neháže do vody atp.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 14:54 ® Robur
Robur

jo, taky má chybu v mailu, určitě se nejmenuje sosnowski, protože česky je to určo jinak

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 14:51 ® Robur
Robur

taky se dá napsat, že z množství chyb a odvolávání se na Polsko, jen blbec nepozná, že dotyčný pisatel je cizinec. To také stačí k udělání obrázku.

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 14:06 ®  reakce na …

no nevim jak je na tom tucnak ale v profilu má obl.metody přývlač..... a to stačí k udělání si obrázku:D

reagovat
Pondělí 23. června 2008 ve 13:44 ® rgb23 reakce na …
rgb23

to ne e, tučňák je privilegovaný :-)

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 11:48 ® cormoran reakce na …
cormoran

…to zase musí regulus skřípat zubama…:-D

reagovat
Pondělí 23. června 2008 v 9:48 ® tucnak11
tucnak11

Ve Polsku uš je statni rybařska policie a statni lesni policie vuli obrovskemu drancovani lesu a vody.Polacy vzali vzor ot němcu tam ve vysokich školach vybira se dobrovolniki na rybařskou polcie,funguje to uš dost dlouho mai zbraně a stejne pravomoc jak policie,pytlactvi ubylo o 50 procen otsrašujicy jsou take obrovske pokuty podle přestupku aš do vzati do basy bezpodminečně­.Jaruzelski

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 12:14 ® doktorov

Několik profíků by strážcům rybářských zákonů pomohlo,ale nedovedu si to predstavit kdo by to dělal,musel by to mít jako hlavní pracovní poměr,podle toho by to muselo být i zaplacene,musel by to byt chlap ze kterého bude mít každej respekt a bude mít na všechny stejnej metr,bude neuplatný,žadnej posera,měl by umět nejaké zaklady sebeobrany a nej by bylo chodit ve dvou,aspon! Teď jakou dostane zaruku,teda jakej plat mu může být nabídnut,jisto­ty,atd atd…tohle je běh na dlouhou trať,si myslím já… pokud mají být profíci nemužou to bejt kluci co to mají jako koníčka vedlejšák a ukažou se u vody jen o víkendu!!!!

reagovat
Neděle 22. června 2008 ve 3:40 ® rgb23
rgb23

Jak nad tím přemýšlím, nemůžu soudit jak moc zlepšovat a profesionalizovat RS, všechny historky znám jen z doslechu, v reálu mám počet kontrol RS za poslední 3 roky 0! Takže RS je pro mě imaginární představa, co kdyby někdo náhodou přišel. Dřív přišel 2× do roka důchodce, koukl jestli mám povolenku, metr a pean, když se nudil, nechal si vytáhnout sestavu z vody (1×)

reagovat
Sobota 21. června 2008 ve 21:37 ® inspo

no ja osobně znám jednoho porybného z naší MO. Loni jsem byl na rybách (podle povolenky) 70 krát a neměl jsem ani jednu kontrolu…to je myslím si dostačující

reagovat
Středa 4. června 2008 ve 14:43 ® Iwory
Iwory

muj nazor:u nas v brandejse je registrovano asi 30 porybnejch je to sice dost ale na druhou stranu tu mame hodne ryb reviru ale bohuzel za rok me zkontrolujou max. 3× a to jen na jednom kam chodi opravdu hafo lidi..vetsinou to sou stary vozraly dedkove ktery toho odznaku akorat zneuzivaj:(

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 9:29 ® Milos_Dia
Milos_Dia

Kritizuju ČRS, MRS není na indexu.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:35 ® rarach

Už je ponděli, idem spať!

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:34 ® rarach

Tak nějak, naštěstí je neděle a lidi už nemají motivaci marodit.

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 1:28 ® regulus
regulus

No sice to kapku motáš s ruštinou, ale jinak to jde. -:)))

pánešek má službu a málo zlomenin???

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...