Vyhledávání
Rybolov v okolí Plzně
17.10.2006 | jaryna | 5.810 zobrazení | 34 odpovědí
Zdravim všechny(NEJEN) Plzeňáky, kteří onemocněli rybařinou,a zajímalo by mě, které lokality v okolí Plzně navštěvují a co kdy a kde chytili,díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. června 2007 v 11:45 ® pener reakce na …
-
zdravim plzeňáky a okolní rybolovce, tak kde zahajujete? taky se tak těšíte jak zmoknete?
reagovat - Středa 13. prosince 2006 ve 12:57 ® pener reakce na …
-
v sobotu razim zas na hrachy proskoumat novej úsek, co ty, byl si někde? minulou neděli sem byl na mži- 3kudli a tak 80ka mi to nekompromisně asi po 1min. urafla. vyrazíme zas někam potahat?
reagovat - Čtvrtek 7. prosince 2006 v 0:33 ® Láďa_vydra reakce na …
-
ale jo docela žerou
reagovat - Středa 6. prosince 2006 ve 20:58 ® Rendy reakce na …
-
Určitě si byl na Hracholuskách . Jak se chce okounům ?
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 19:42 ® vagi
-
Ale rybaří, rybaří. Jenže spíš ta přívlač chlapy…
reagovat - Středa 6. prosince 2006 v 8:45 ® Rendy
-
Johny : na dvě hoďky to je málo , aspoň půl dne , až budu vědět jak na tom jsem s časem , tak se ozvu , taky to vidím na neděli .
reagovat
V Plzni zřejmě se nerybaří , nebo jsou všichni na rybách a nemají čas čučet na internet . - Středa 6. prosince 2006 ve 3:15 ® JohnyS reakce na …
-
Rendy:jo,uz jsem doma…Na Mzi sem byl v nedeli,zadna slava,ale nejhorsi to taky nebylo,tak se ozvi a muzem vyrazit…Do konce roku casu dost…Mozna by sla nedele,ale na celej den to uz neni…Spis tak na 2 hodky se vyvetrat
reagovat - Úterý 5. prosince 2006 ve 22:44 ® kkarlos
-
muhehe,tak z ‚Plzně‘ jsem muškařit tak nějak začínám..:Dznát řeky celekm taky..ale že bych měl čásek to bohužel né no..:(
reagovat - Úterý 5. prosince 2006 ve 20:12 ® Rendy
-
Johny : Tak už si se vrátil , koukám že jsme asi jediný dva , to bude parta , kdyby si měl nápad někam vyrazit na MP dej vědět , pořád je slušné počasí a určitě by to šlo . Co třeba Mže ?
reagovat - Úterý 5. prosince 2006 v 0:34 ® JohnyS reakce na …
-
olala…mrtvy samozrejme
reagovat - Úterý 5. prosince 2006 v 0:32 ® JohnyS reakce na …
-
Cau Ivosi…Jsem pro,musime ale jeste sehnat naky lidi…Je fakt,ze v Plzni je to s muskarenim nejaky mrtvi…Par lidi bych dotahl(nevim,jestli na tenhle server chodi)..Tak se hlaste
reagovat - Pondělí 4. prosince 2006 ve 20:21 ® Rendy
-
Jinak revírky Klabava , Padrťák, Zbirožák, Střela,
reagovat - Pondělí 4. prosince 2006 ve 20:19 ® Rendy
-
Rybaření kolem Plzně : nedala by se dohromady parta rybářů co rádi muškaří ? Nějaké to posezení , pokecání , společné umudlání mušky pokec o revírech , společná akcička ?
reagovat - Pondělí 4. prosince 2006 v 15:04 ® vagi
-
Nazdárek Plzeňáci. Tak jsme vyrazili v sobotu s penerem na Hrachy… Okouni nám nějak nešli. Jen nějaká ta malá kudla se občas objevila. Co takhle udělat nějakou akcičku v neděli?
reagovat - Neděle 12. listopadu 2006 ve 20:52 ® vagi reakce na …
-
pener: Já byl celej víkend úplně zapečenej. Nakonec se mi ale povedlo v neděli odpoledne zajet na chvíli na Hrachy a ve dvou úplná poprava. já neviděl ani šupinu a kámoš jednu kudličku.
reagovat - Pátek 10. listopadu 2006 v 11:33 ® pener reakce na …
-
PROČ NE TO SE POBAVÍŠ, CO DĚLÁŠ TUHLE SOBOTU?
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 15:19 ® vagi
-
M.BURNES,pener: Doufám, že se mi někdy s vámi podaří někam vyrazit. Pokud vám to nebude vadit. Auto není problém.
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 12:18 ® M.BURNES reakce na …
-
kdy kam?
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 ve 12:11 ® pener reakce na …
-
jedu na ryby co ty mam typ … jedeš?
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 11:52 ® M.BURNES
-
Copak děláte v sobotu a neděli dopoledne?11–12
reagovat - Sobota 4. listopadu 2006 ve 12:43 ® vagi reakce na …
-
Na Mži? Nevim, nevim. Jestli tam vyrazíš, tak dej vědět, jak to dopadlo. Já tam sice už 2 roky nebyl, ale nikdy jsem tam neuvláčel ani šupinu. Samozřejmě to ale mohlo být rukama.
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 v 16:45 ® Bezrybka reakce na …
-
Nemachruj!!! Pán bůh nebyl doma…
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 v 16:28 ® Oleee
-
Určitě, zvlášť když je to týden-14 dní co nasazovali…
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 v 16:11 ® Oleee reakce na …
-
Zdravím Bezrybku, naprostý souhlas. Schválně jestli uhodneš…na Feedrcupu jsem tě přechytal
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 v 15:51 ® Bezrybka
-
Radbuza + feeder = 10 a víc ryb za hodinu, skvěle zarybněná řeka
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 ve 13:39 ® Oleee
-
Zdravím, chodím na Radbuzu v Plzni a ryb je tu opravdu hodně. Vždycky jsem si zachytal…Zastoupeny jsou tu všechny druhy ryb. Jen je potřeba vědět jak na ně:)
reagovat - Středa 18. října 2006 ve 20:30 ® kkarlos
-
Čudlař: toz kde to je…? a co chytas a jaaak…?
reagovat - Středa 18. října 2006 v 19:59 ® ČudlařX
-
Ja chodim předevšim na Radbuzu.Mam to k řece za pár minut(na kole). Ryb je tu málo a malý ,ale sem tam se nějaká lepší povede-jinak POHODA.
reagovat - Středa 18. října 2006 v 19:54 ® kkarlos
-
Rici: povez neco o tvych lovech na Uslave a Radbuze…
reagovatjinak jsem vlackar… a chytam uslavu vsude mozne, Radbuzu taky a Uhlavu taky… na Mzi se chystam…
musim a nekdy feeder…
- Středa 18. října 2006 ve 14:03 ® jaryna
-
Mliuvil jsem s kámošem který tam chodí do loděnice a ten říkal že je Borská úplně prázdná. trochu vody v korytě!
reagovat