Vyhledávání
Rozdělení revírů ČR
15.10.2006 | JarKoto | 2.721 zobrazení | 4 odpovědi
Nevíte někdo, ja s člení rveíry v ČR? já jsem vždycky mysle, že to je: ČRS a MRS a pár územních celků ve Slezku. Ale teď sem třeba byl zavlačet na Moravu13 a chtěl sem přejít na 14, ale zjistil jsem, že v mapě revírů je, ale v Ryb. řádu ne. Jak to teda je?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 16. října 2006 v 9:05 ® rarach
-
Subjektem hospodařícím na revíru Teplá 3 je a.s., Třeb. rybářství. Tedy žádná MO. Povolenku je možno zakoupit v Plané u ML, případně objednat po telefonu a oni ji pošlou na dobírku. Ovšem konec sezony je každoročně 31.8.
reagovat - Pondělí 16. října 2006 v 0:23 ® regulus
-
To máš chlapče tak, že Morava 13 patří k MRS a Morava 14 zase k ČRS, přesněji řečeno, pokud se nepletu Moravskoslezkému US. Soudím, že jsi členem MRS a pokud nemáš celosvazovou povolemku tak za mostem u Bezměrova je to pro tebe KRAKONOŠOVO. Pokud bys náhodou hledal Moravu 1 nebo Dyji 1, tak věz, že ji neobhospodařuje MRS nýbrž LESY ČESKÉ REPUBLIKY, povolenku si snad lze koupit v Lanškrouně, ale je to informace z doslechu. Příště koukni sem, máš to pod nosem www.chytej.cz Lze to velmi jednoduše najít taky zadáním názvu revíru do vyhledávače, např GOOGLE, vyskočí ti jako první odkaz od sousedů.
reagovat - Neděle 15. října 2006 ve 23:07 ® Padis reakce na …
-
Alivio nemyslíš tím MO samostatně hospodařící
reagovat - Neděle 15. října 2006 ve 22:58 ® Shrek
-
U nás taky na mapě revírů najdu Teplá 3,ale v soupisu revírů neni.Jedná se o soukromou vodu,která samozřejmě neni v soupisu revírů.Nevím,jestli pojem „soukromá voda“ je pro tento typ vody správný,prosím,ať mě tedy někdo poopraví.
reagovat