Chytej.cz

Rozdělení revírů ČR necteno

15.10.2006 | JarKoto | 2.721 zobrazení | 4 odpovědi

Nevíte někdo, ja s člení rveíry v ČR? já jsem vždycky mysle, že to je: ČRS a MRS a pár územních celků ve Slezku. Ale teď sem třeba byl zavlačet na Moravu13 a chtěl sem přejít na 14, ale zjistil jsem, že v mapě revírů je, ale v Ryb. řádu ne. Jak to teda je?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. října 2006 v 9:05 ® rarach

Subjektem hospodařícím na revíru Teplá 3 je a.s., Třeb. rybářství. Tedy žádná MO. Povolenku je možno zakoupit v Plané u ML, případně objednat po telefonu a oni ji pošlou na dobírku. Ovšem konec sezony je každoročně 31.8.

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 0:23 ® regulus
regulus

To máš chlapče tak, že Morava 13 patří k MRS a Morava 14 zase k ČRS, přesněji řečeno, pokud se nepletu Moravskoslezkému US. Soudím, že jsi členem MRS a pokud nemáš celosvazovou povolemku tak za mostem u Bezměrova je to pro tebe KRAKONOŠOVO. Pokud bys náhodou hledal Moravu 1 nebo Dyji 1, tak věz, že ji neobhospodařuje MRS nýbrž LESY ČESKÉ REPUBLIKY, povolenku si snad lze koupit v Lanškrouně, ale je to informace z doslechu. Příště koukni sem, máš to pod nosem www.chytej.cz Lze to velmi jednoduše najít taky zadáním názvu revíru do vyhledávače, např GOOGLE, vyskočí ti jako první odkaz od sousedů.

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 23:07 ® Padis reakce na …
Padis

Alivio nemyslíš tím MO samostatně hospodařící

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:58 ® Shrek
Shrek

U nás taky na mapě revírů najdu Teplá 3,ale v soupisu revírů neni.Jedná se o soukromou vodu,která samozřejmě neni v soupisu revírů.Nevím,jestli pojem „soukromá voda“ je pro tento typ vody správný,prosím,ať mě tedy někdo poopraví.

reagovat