Chytej.cz

Nočné vláčenie necteno

31.8.2004 | rybopet | 2.899 zobrazení | 9 odpovědí

Včera som vláčil na priehradnej nádrži od 22 hod do 24 hod. Cca 70 percent času ripery,20 percent plandavku a 10 percent woblera. Za ináč nádhernej mesačným splnom zaliatej noci. Ale ani ťuk,bolo to pri prítoku pstruhovky. Je toto vôbec možné,že som nemal ani drbanec?Cítim sa ako vláčkarsky analfabet. Je ale pravda,že nebol ani jeden !!!jediný špliechanec,je možné,že tam žiadne dravce v tomto čase nie sú?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 7. listopadu 2004 v 19:14 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Ja jsem chytal na bílý,fosforovy a žlutý twistery a rippery v noci a chytil jsem candáty a par okounu,ale ti okouni byli v podvečer.

reagovat
Pondělí 13. září 2004 ve 14:04 ® morpheus

můj první candoš přívlačí byl právě na fosforový kopyto ,nasvěcoval jsem ho baterkou a vydrželo to asi tak 3–4 náhozy. Od té doby to pro mne byla nástraha č.1 na noční vláčku,ale měl jsem jen tři a když jsem je urval, tak jsem zase chytal na normální ,než jsem nakoupil nové. A řek bych že výsledky jsou asi tak stejné ,ale větší závěry se z toho dělat nedají ,je to pozorování asi tak za 3měsíce a to je málo.

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 21:20 ® Dědek
Dědek

Taky jsem to zkoušel, ale výsledek je rozpačitý. Nepoznal jsem nějaký výrazný rozdíl. Vlastně rozdíl nebyl žádný.

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 21:16 ® HaD
HaD

prizrak: zkoušel, ale bez efektu-ale zkoušel jsem to málo. od pár lidí jse ale slyšel dobrý výsledky, takže na tom možná něco bude

reagovat
Neděle 12. září 2004 ve 13:40 ® Milky
Milky

Přízrak: Já osobně jsem to nezkoušel, ale jeden z kolegů ano. Je k tomu ale třeba je občas nabít. Vhodný je k tomu fotoblesk. Čím je záblesk intenzivnější, tím lépe. Ani tolik nezáleží, jak dlouho trvá. Asi se to musí prubnout, nejse zastáncem nějakých SUPER praktik, po kterých lezou ryby z vody sami.

reagovat
Pondělí 6. září 2004 v 16:27 ® Prizrak

A zkoušl jste to někdo s těma fosforujícíma twistrama? Jaký jsou ?

reagovat
Neděle 5. září 2004 ve 22:33 ® HaD
HaD

těžko říct, každá voda j trošku jiná… klidně se ale může stát, že o dva dny později stejným způsobem zachytáš jako bůh

reagovat
Středa 1. září 2004 v 8:17 ® morpheus

Tak zrovna včera jsem byl cca od 20:00 do23:00 jedna kudla cca 35cm ,jedna šedesátka,dva pruhovaný a jeden cendoš cca 40cm a něco většího mi spadlo. Jinak noční vláčkou jsem začal až letos a dá se říct že se mi to docela daří. A vůbec se nenech odradit neůspěchem měl jsem i 5 návštěv za sebou bez drbance. Zkoušel jsem všechny možný nástrahy ,ale teď preferuji gumu a plandavky. Ale je to otázka revíru.

reagovat
Úterý 31. srpna 2004 ve 22:11 ® Milky
Milky

V podstatě jsem chodil vláčet celé léto. Nejvíce to žilo hodinu před soumrakem a hodinu po soumraku. Převážně jsem vláčel s woblíkama větších rozměrů f očekávání šumce. Záběry se občas dostavily, ale … pochopitelně byly i dny kdy NIC. Okolo úplňku (byl v neděli) se traduje, že to zrovna není optimální doba na ryby. Co je, či není dogma – otázka! Chce to zkoušet a zkoušet. Z jedné vláčky, z jedné sezóny, … těžko hledat souvislosti a vyslovovat závěry. Ono chodí více lidí vláčet, tak do toho jistě vnesou nějaké nové světlo.

reagovat