Chytej.cz

Jak usmrtit nástražní rybku?! necteno

15.10.2006 | Tumi | 7.916 zobrazení | 59 odpovědí

Zajímalo by mě jak zabít nástražní rybky ve velikosti tak od 8 cm do 20 cm nějakým šetrnným způsobem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 16. října 2006 ve 22:39 ® Sander
Sander

zany8999 > jakou kravinku? To je přece vážná věc, na hranici života a smrti! :-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 22:37 ® zany

no jo no chytejáci vždy vymyslijou super kravinku že???????????­?????????????a­le stojí to za to..

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 22:27 ® Tumi

To jsou good příspěvky ale našel jsem tu i užitečné rady takže vám moc děkuji.

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 18:54 ® Milky reakce na …
Milky

To bude už uzená :o)))))

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 18:02 ® LOS

Nejlepší a nejjednodušší způsob. funguje to u čehokoliv. Hodíš to do igelitového pytle zavážeš, uřízneš roh nasadíš na výfuk nejlépe od jawa typ 20 nebo 21, popřípadě babeta, nastartuješ, vemeš párkrát za plyn a máš hotovo.

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 16:02 ® MiK
MiK

říkej si co chceš, ale já ty rybky budu radši dál topit:-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 15:59 ® Sander
Sander

MiK > jo a nezapomeň, že když se tento chvat naučíš na suchu s koťaty, s rybami to jde jak po másle!

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 15:57 ® Sander
Sander

MiK > jakej saďour?? Ta koťata to maj ve zlomku vteřiny za sebou, kdežto topit se můžou poměrně dost dlouho. Co je šetrnější? Tak kdo pak je tady saďour?? :-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 15:55 ® MiK reakce na …
MiK

Sander> no fuuuj, ty jsi saďour.:-((

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 15:45 ® Sander
Sander

MiK > ježiši, topení koťat je dávno přežitek. Kopnu do špalku a házim je o něj pěkně jedno za druhým. Maj to hned za sebou.

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 15:44 ® MiK
MiK

dobráci> vás se tak ještě někdy Tumi na něco zeptá !!!

Jinak já osobně jsem pro to, utopit je jak koťata. Do jutového pytle a šup s nimi pod vodu, dokud se nepřestanou hýbat:-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 15:30 ® Sander
Sander

cercer1 > spíš je nechutně kruté, jak ty lipani smrdí. Toho bych živého do ruky nevzal :-) Lepší je ho zabalit do igeliťáku…a mrsknout s tím vším o kamen! Rovnou to pak v tom igelitu nechat zasmrádnout a je po starostech…

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 0:03 ® cercer reakce na …
cercer

BoBo-Falknow:nojo,ale to jde jen u těch,s hubeným krkem..potočá­ci,lipani..a možná ještě tak štičky,do 20–25cm…větší už fakt musíš raději zaříznout..jinak to už je opravdu nechutně kruté!!:-)

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 23:51 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

cercer1: Ne, já je škrtím ;-)

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 23:42 ® cercer reakce na …
cercer

Sander:Alivio:kkar­los:koukám,to je něco pro Vás,že?Jedno KVALITNÍ forum Vám už nestačí,co?Ale já věděl,že nezklamete!!:-)) )P.S.už jste je zkusili někdy zakousnout??

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:59 ® Sander
Sander

kkarlos > máš i nemáš pravdu :-)) Poslední dobou se tomu snažím přijít na kobylku – už jsem byl skoro přesvědčen, že na zapařené rybky je více záběrů, ale z omylu mě vyvedl včerejší lov, kdy jsem použil na horním prutu rybky čerstvé – znamenalo to 90% záběrů oproti prutu spodnímu. Většinou tloušť, mník…

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:56 ® Shrek
Shrek

používám aku vrtačku a čtyřku vrták.To zabírá.Do tý dirky se přesně vejde chem. světýlko. :-)

Ale teď vážně: já je zabíjím obyčejným cvrknutím prstu do hlavy.

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:56 ® Sander
Sander

BoBo-Falknow > neboj, na pstruhovce jsem téměř celý rok sám, navíc na strakoňsku zbyli jen dva hajní, kteří z časových důvodů příští týden odevzdávají odznak. Nemám už třetím rokem kontrolu, na rybách jsem 6× do týdne. Hrůza. Co je občas vidět po večerech u vody, to zůstává rozum stát. Ale není zde nikdo, kdo by tyto činy potrestal…

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:53 ® kkarlos
kkarlos

zacina se to tu vzrhavat… :-) nejlepsi je dat do igelitoveho pytliku na slunce… :-) trosku naichnou a pak na ne vice jdou… :-)) )

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:50 ® cercer reakce na …
cercer

dobré téma..kvalitní a povolané odpovědi…

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:34 ® Krvinka reakce na …

ja je zabijim tak ze s nima svihnu o zem…

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:19 ® JarKoto

dvě nožem do hlavy, proříznout páteř (jemně zapíchnout za krkem) – to je tutovka.

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 22:16 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Sander: 15cm duháky nezabíjej, jsou sice z kulinářského hlediska to nejlepší :-) (hned po 15cm PO), ale mohl by jsi přijít o papíry. :-D

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:39 ® Milky
Milky

Nejhorší smrt je z vyděšení! :o)

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:06 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) )

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:06 ® Sander
Sander

cercer1 > kamaráde, jak jde o zabíjení, jsem první všude…

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:04 ® cercer reakce na …
cercer

no vidíš..poslal jsem Tě dobře!!:-) Jen jsem chtěl být první!!!

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:03 ® cercer
cercer

Tumi:Já bych doporučoval první nějaké silné sedativum a potom smrtící injekci..samosebou za odborného dozoru lékaře…ale možná mají kolegové ještě jiný,humánnější způsob,než je tento..zajdi na forum,,otázka selského rozumu" a optej se Sandera,nebo Alivia!!

reagovat
Neděle 15. října 2006 ve 21:03 ® Sander
Sander

Menší rybky zmáčknu palcem za hlavou a ve zlomku vteřiny se odeberou do věčných lovišť. Ryby nad 15cm, včetně duháků, zabíjím ranou rukojetí zavřeného nože, který vždy nosím v pouzdru na opasku. Je to rychlé a praktické…

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1