Vyhledávání
Jak usmrtit nástražní rybku?!
15.10.2006 | Tumi | 7.915 zobrazení | 59 odpovědí
Zajímalo by mě jak zabít nástražní rybky ve velikosti tak od 8 cm do 20 cm nějakým šetrnným způsobem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 22. října 2006 ve 22:40 ® mirmen
-
V Japonsku , v jedné Tokijské restauraci, házejí mřenky do místní kořalky. Na zdi nálevny mají nápis: " Jsme jediní, kdo marinují ryby i zevnitř"
reagovat - Neděle 22. října 2006 ve 20:47 ® Tumi
-
až budu mít příležitost všechny možnosti vyzkouším
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 16:43 ® perch
-
klacik a klepnout po hlave, ucinne a rychle
reagovat - Pátek 20. října 2006 ve 13:15 ® zany reakce na …
-
aha tak už vídím no…tak díky no ehm
reagovat - Pátek 20. října 2006 v 9:59 ® cercer reakce na …
-
zany8999:taky by mě zajímalo,jaké to je,,vydět"
reagovatještě nevídíš??
- Čtvrtek 19. října 2006 v 16:05 ® zany reakce na …
-
kkarlos :>počkej já nevím co myslíš????
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 ve 13:37 ® Robur
-
já těm rybkám ukazuji fotku některého HDU, posmrtný třes pak trvá hodně dlouho a zvyšuje to účinnost nástrahy. Proto zdůrazńuji, používat tuto techniku jen na nástražní rybky, např. u zavináčů mně jednou popraskala sklenička a vytekl lák.
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 ve 13:07 ® sharkcom
-
doporučuji injekci kyanidu, je to rychlé a humální.
reagovat - Čtvrtek 19. října 2006 v 11:34 ® cercer reakce na …
-
reagovat)
- Středa 18. října 2006 v 19:34 ® kkarlos
-
hh, zde se projevuje vase prava identita a povaha…
reagovatZany: ja chci take umet ‚vydět‘ – nauc me to…
- Středa 18. října 2006 v 19:16 ® modrak
-
Ještě mě napadlo. Namočit živou do dipu. Chcípne tím smradem.
reagovat - Středa 18. října 2006 v 19:13 ® Zauwi reakce na …
-
hmm nejakej krutas
reagovat - Středa 18. října 2006 v 19:10 ® kubas
-
prostě ji nech chcípnout a máš to
reagovat - Středa 18. října 2006 v 10:40 ® zany reakce na …
-
jasně proč ne????máš pravdu s těma dravcema že je taky nezabil neklepnou a nepodříznou žábra..
reagovat - Středa 18. října 2006 v 10:12 ® modrak reakce na …
-
zany8999: Proč? Ryba vytažená z vody je čistě umytá a do mnoha rybích specialit se taky používá tepelně neupravené maso. Navíc je to pro rybu přirozený způsob usmrcení a tudíž se nejedná o týrání zvířat. Štika nebo okoun taky nemlátí rybku po hlavě a nepodřezávají ji žábry. No a pokud jde o blití, to je pouze otázka sebekázně a sebeovládání. Musíš ještě hodně pracovat na svém zocelení, nebo pouze muškařit a vláčet jak to praktikuji já nezocelený jedinec. :o)))
reagovat - Středa 18. října 2006 v 8:41 ® zany reakce na …
-
modrák>vyděl jsem jedoho tejpka na řece jak tohle udělal hrouzkovi (za živa) a myslel jsme že se z toko pobleju.....
reagovat - Středa 18. října 2006 v 0:20 ® cercer reakce na …
-
modrak:svatá pravda!
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 19:44 ® splavek
-
Doporučuji vyrobit woodoo a užít při usmrcení nastražní rybky. Jo a nějaké smrtící kledby byly také v Hery Potterovy.Po případě,také uřknout či uhranout.
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 15:12 ® Zauwi reakce na …
-
už to má za sebou
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 15:08 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Zauwi: Zkus ho uškrtit.
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 15:02 ® Zauwi reakce na …
-
žeru sejra a čtu ty odpovědi a nějak mě už nechutná.........
reagovat - Úterý 17. října 2006 ve 14:35 ® efendi
-
Nejlepší je takovou strašnou práci si najmout 3 ukrajince. Každému dáš 5.000,– a je hotovo. Taková rasovina není pro našince..
reagovat - Úterý 17. října 2006 ve 12:43 ® modrak
-
cercer1: Zakousnout – Jasně,proč ne. Zejména při přípravě rybího ocásku na candáty je vhodné ho neřezat ale okousat. Lépe se pak vyluhuje, a vypadá přirozeně.
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 11:58 ® cercer reakce na …
-
Robur:už to je vyzkoušené..do 9 to jde..pak raději vořezat!Samozřejmě,když máš citlivé dásně..tak radeji už od 6cm.
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 11:45 ® Robur
-
proč ne nad 9,5Cm?
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 10:20 ® cercer reakce na …
-
kkarlos:to jo,ale třeba okouny nad 9cm bych doporučil ořezat..ty šupiny jsou u těchto velkých ryb fakt ostré..
reagovat - Úterý 17. října 2006 v 0:16 ® kkarlos reakce na …
-
Co si myslis ze delame mi kdyz delame maly pstrouzky a kapriky do 15cm? supinky a kuze je to jedno z nejlepsich…
reagovat - Pondělí 16. října 2006 ve 23:13 ® zany reakce na …
-
kkarlos>jasně ale znám pár lidí ktyří by tu rybu dali na pánev tak jak by ji chytli a nějaké čištění by je nezajímalo…
reagovat - Pondělí 16. října 2006 ve 22:52 ® kkarlos
-
Zany: si nedelej srandu, s rybim zivotem a mrtvolko se musi pracovat s uvazenim a ne jen tak nadarmo ji zabit ci sezrat nebo dat este na panev zivou…
reagovat - Pondělí 16. října 2006 ve 22:43 ® zany
-
Sander> no jasně já jsem myslel jako odpovědi některé jsou fakt perly.
reagovat