Chytej.cz

Jak usmrtit nástražní rybku?! necteno

15.10.2006 | Tumi | 7.915 zobrazení | 59 odpovědí

Zajímalo by mě jak zabít nástražní rybky ve velikosti tak od 8 cm do 20 cm nějakým šetrnným způsobem.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 22. října 2006 ve 22:40 ® mirmen

V Japonsku , v jedné Tokijské restauraci, házejí mřenky do místní kořalky. Na zdi nálevny mají nápis: " Jsme jediní, kdo marinují ryby i zevnitř" :-)

reagovat
Neděle 22. října 2006 ve 20:47 ® Tumi

až budu mít příležitost všechny možnosti vyzkouším

reagovat
Pátek 20. října 2006 v 16:43 ® perch
perch

klacik a klepnout po hlave, ucinne a rychle

reagovat
Pátek 20. října 2006 ve 13:15 ® zany reakce na …

aha tak už vídím no…tak díky no ehm

reagovat
Pátek 20. října 2006 v 9:59 ® cercer reakce na …
cercer

zany8999:taky by mě zajímalo,jaké to je,,vydět":-) ještě nevídíš??:-)

reagovat
Čtvrtek 19. října 2006 v 16:05 ® zany reakce na …

kkarlos :>počkej já nevím co myslíš????

reagovat
Čtvrtek 19. října 2006 ve 13:37 ® Robur
Robur

já těm rybkám ukazuji fotku některého HDU, posmrtný třes pak trvá hodně dlouho a zvyšuje to účinnost nástrahy. Proto zdůrazńuji, používat tuto techniku jen na nástražní rybky, např. u zavináčů mně jednou popraskala sklenička a vytekl lák.

reagovat
Čtvrtek 19. října 2006 ve 13:07 ® sharkcom
sharkcom

doporučuji injekci kyanidu, je to rychlé a humální.

reagovat
Čtvrtek 19. října 2006 v 11:34 ® cercer reakce na …
cercer

:-)) )

reagovat
Středa 18. října 2006 v 19:34 ® kkarlos
kkarlos

hh, zde se projevuje vase prava identita a povaha… :-D Zany: ja chci take umet ‚vydět‘ – nauc me to… ;-)

reagovat
Středa 18. října 2006 v 19:16 ® modrak
modrak

Ještě mě napadlo. Namočit živou do dipu. Chcípne tím smradem.

reagovat
Středa 18. října 2006 v 19:13 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

hmm nejakej krutas

reagovat
Středa 18. října 2006 v 19:10 ® kubas
kubas

prostě ji nech chcípnout a máš to

reagovat
Středa 18. října 2006 v 10:40 ® zany reakce na …

jasně proč ne????máš pravdu s těma dravcema že je taky nezabil neklepnou a nepodříznou žábra..

reagovat
Středa 18. října 2006 v 10:12 ® modrak reakce na …
modrak

zany8999: Proč? Ryba vytažená z vody je čistě umytá a do mnoha rybích specialit se taky používá tepelně neupravené maso. Navíc je to pro rybu přirozený způsob usmrcení a tudíž se nejedná o týrání zvířat. Štika nebo okoun taky nemlátí rybku po hlavě a nepodřezávají ji žábry. No a pokud jde o blití, to je pouze otázka sebekázně a sebeovládání. Musíš ještě hodně pracovat na svém zocelení, nebo pouze muškařit a vláčet jak to praktikuji já nezocelený jedinec. :o)))

reagovat
Středa 18. října 2006 v 8:41 ® zany reakce na …

modrák>vyděl jsem jedoho tejpka na řece jak tohle udělal hrouzkovi (za živa) a myslel jsme že se z toko pobleju.....

reagovat
Středa 18. října 2006 v 0:20 ® cercer reakce na …
cercer

modrak:svatá pravda!

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 19:44 ® splavek

Doporučuji vyrobit woodoo a užít při usmrcení nastražní rybky. Jo a nějaké smrtící kledby byly také v Hery Potterovy.Po případě,také uřknout či uhranout.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 15:12 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

už to má za sebou :-D

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 15:08 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Zauwi: Zkus ho uškrtit.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 15:02 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

žeru sejra a čtu ty odpovědi a nějak mě už nechutná.........

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 14:35 ® efendi
efendi

Nejlepší je takovou strašnou práci si najmout 3 ukrajince. Každému dáš 5.000,– a je hotovo. Taková rasovina není pro našince..

reagovat
Úterý 17. října 2006 ve 12:43 ® modrak
modrak

cercer1: Zakousnout – Jasně,proč ne. Zejména při přípravě rybího ocásku na candáty je vhodné ho neřezat ale okousat. Lépe se pak vyluhuje, a vypadá přirozeně.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 11:58 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:už to je vyzkoušené..do 9 to jde..pak raději vořezat!Samoz­řejmě,když máš citlivé dásně..tak radeji už od 6cm.

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 11:45 ® Robur
Robur

proč ne nad 9,5Cm?

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 10:20 ® cercer reakce na …
cercer

kkarlos:to jo,ale třeba okouny nad 9cm bych doporučil ořezat..ty šupiny jsou u těchto velkých ryb fakt ostré..

reagovat
Úterý 17. října 2006 v 0:16 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

Co si myslis ze delame mi kdyz delame maly pstrouzky a kapriky do 15cm? supinky a kuze je to jedno z nejlepsich… :-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 23:13 ® zany reakce na …

kkarlos>jasně ale znám pár lidí ktyří by tu rybu dali na pánev tak jak by ji chytli a nějaké čištění by je nezajímalo…

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 22:52 ® kkarlos
kkarlos

Zany: si nedelej srandu, s rybim zivotem a mrtvolko se musi pracovat s uvazenim a ne jen tak nadarmo ji zabit ci sezrat nebo dat este na panev zivou… :-)

reagovat
Pondělí 16. října 2006 ve 22:43 ® zany

Sander> no jasně já jsem myslel jako odpovědi některé jsou fakt perly.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1