Vyhledávání
Plavačkový prut
15.10.2006 | Kubajs | 4.094 zobrazení | 10 odpovědí
Chci se zeptat stačí mi do začátku prut Zebco Cool 5m 7–25g Cena:379 Cena je to hlavní co mě zaujmulo jesi je tendle na něco aspon na rok díky všem.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 17. října 2006 ve 21:24 ® Zcuter
-
řeknu ti to takhle…od té doby co jsem kouúpil dělenej prut a uhlíkovej si mohu říct jak je to přísloví:,,nejdem tak bohatej abych si mohl kupovat levnéí věci…"raději přišetřím a koupím něco kvalitnějšího děleného a uhlíkového než něco za 400Kč a budu riskovat že ho zlomím nebo že se mu něco stane při kaprovi třeba 60cm…s těma dělenýma prrutama je i lepsi boj a akce..než s laminátem..
reagovat - Úterý 17. října 2006 ve 14:32 ® Prichy
-
Kubajs: kup si matchovy prut a ver, ze nebudes litovat
reagovat - Úterý 17. října 2006 ve 14:29 ® Robur
-
já měl kdysi trabuco za 500 a bylo ok, ale zlomil jsem ho, nyní jsem se díval po nové hračce za podobnu cenu a nic slušného jsem nenašel, vše bylo moc žvejkovité, tj. měkké a blbě by se tím nahazovalo.
Příště holt nesmíš tolik přispívat na provoz Chytej, zbude to na lepší prut.
reagovat - Úterý 17. října 2006 ve 13:46 ® Rade
-
Taky ti to nedoporučuju, sice ten prut neznám, ale když si chceš plavanou zkusit a a vidět jestli tě to chytne, tak s nějakým těžkým, neohebným prutem máš velkou pravděpodobnost, že tě to nechytne. Doporučuji ti pučit od kamaráda dobrý prut a s tím to vyzkoušet. Koupit pak to co ti bude vyhovovat ( match či boloňku)
reagovat - Pondělí 16. října 2006 v 19:38 ® Sander
-
Kubajs > od Zebca jsou pruty delší jak 3m fakt ukrutné kůly. Ostatně, mají to i v názvu (cool). Rukojeť průměru 4cm a navíc rádi praskají v předposlední části (přetížení)… Do toho bych nešel ani za ty 3kila. Začínal jsem s obyčejným lehkým 3m teleskopem, nachytal mraky ryb. Ještě dnes, když mám na stojáku jen jednu mačku a na položenou to nebere, použiji k ní teleskop a je to bez problémů. Když Tě to chytne, koupě mačky už dnes není takový výdaj. Seženeš ji od 790Kč, nehledě na to, že se můžeš poohlídnout po bazarech.
reagovat - Pondělí 16. října 2006 v 18:37 ® Kubajs
-
můj názor je že newim jestli mě to chytne a jestli ne tak zase 1000kč v prd… takže stejně chci chytat na stojáchíc a mítto ve vidličce
reagovat - Neděle 15. října 2006 ve 21:10 ® Sander
-
Náhodou, tenhle kůl je na plavačku zcela ideální. Lov s 50g kačenou a nástražním kaprem je přeci také plavaná, ne?
reagovat - Neděle 15. října 2006 ve 20:43 ® CeP
-
Kubajs> neblbni. nekupuj nic na rok. to nema cenu. premluv rodice at ti koupi slusnej klacek a rozumne penize. do tohohle zebca bych radeji nechodil. vem to tak ze nejsi tolika bohatej aby sis mohl dovolit kupovat levne veci.
reagovat) pred par dnema jsi tu mel otazku na plavackovou vybavu. mohl jsi ji timhle ozivit aby pekne kontinualne pokracovala.
- Neděle 15. října 2006 ve 20:10 ® skwor
-
Používám ho „na houpačku“ a je těžkej jak … Na plavačku bych ho nebral.
reagovat - Neděle 15. října 2006 ve 20:02 ® Vichrzhor
-
Tož to já nevím
reagovatV téhle ceně to bude určitě laminátovej teleskopickej klacek. Sám mám ve skříni taky laminátovej teleskop 5m dlouhej, sem tam jsem na něj chytal, ale plavaná na řece, kdy jdeš podél vody s prutem stále v ruce – to s tímhle prutem není to pravý (leda že bys byl kulturista). Já jsem si koupil Shimano Alivio Match v délce 4,2m za 1.150,–Kč – uhlíkovej blank, prut je lehkej, příjemnej do ruky a ačkoli to není žádnej zázrak, pro moje občasný vycházky se splávkem (jsem hlavně muškař) plně vyhovuje. Od 1.500,–Kč jsou k mání i jiné pruty v solidní kvalitě a jestli se plavené chceš věnovat, stálo by zauvažovat o přidání peněz za prut, se kterým bude rybaření radost…