Chytej.cz

Čím to je ?? necteno

13.10.2006 | Jarda carp | 2.344 zobrazení | 6 odpovědí

Jistě jste už seděli na místě a váš soused seká o sto šest a vy stále nic… {položená} a nebo obráceně…Čím to je ? Mnohdy jste opravdu vedle sebe několik metrů {třeba tři}.Při náhozu cca + – pět metrů rozdíl od kolegy a pak začínají pracovat u někoho nervy u někoho zavádějící otázka – čím to je ??? v nástraze,v náv­nadě,v montáži,v krme­ní..Vtom ,že máte smůlu,vtom ,že je pátek třináctého,že kolega je blbec a ty mají vždycky štěstí..tak čím to je ???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 16. října 2006 ve 20:23 ® kubas
kubas

Jarda carp:je hrozně moc možností,proč tvůj soused ryby chytal a ty ne:montáž,krme­ní,terení zlomy na dně..........­.............­..........

reagovat
Pondělí 16. října 2006 v 19:25 ® Cudla
Cudla

Právě proto je rybařina tak krásná,pokaždý tě něčím překvapí,kolikrát se mi stalo,dva úplně stejný pruty stejný montáže,návnada i nástraha stejná chytal jen jeden.Při prohození prutů ve vidličkách,stále ten samej.Jak píše Nordboy je to na Nobelovku,pak by to ale stálo za h.....

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 11:13 ® 

Hochu zlatej, tohle až někdo rozluští, dostane Nobelovu cenu. Stává se, že chytá JEDEN rybář na dva zcela identické pruty s úplně stejnou montáží a nástrahou a ryby berou jen na jeden z nich. ČÍM TO JE? Víme h…o co je mezi nebem a zemí a mezi přírodou a rybářem…Nelam si s tím hlavu a bude Ti líp. Přeji hodně štěstí a „Petrův zdar!“

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 9:31 ® Klon
Klon

no celkem sis odpověděl sám,ale vešinou co zjištuji je to hodně v montáži,např.vem si že chytáte na stejnou nastrahu,cca na stejnem místě ale jednomu to bere a druhemu ne,stalo se mi to nesčetněkrát a problem byl jen ve velikosti háčku,měl jsem jen o něco větší háček a ryba žadná.Letos jsem všechny ryby vytahl na malý háčky a to třeba kapra který v pohodě vezme velky háček,prostě nešel,vše jsem chytal na velikost 4 od owneru nebo menší na větší háček nic.Pokud se chyta i na jinou nastrahu vždy předem vyskouším jestli neberou něco jineho.K montaži přikladám se sveho hlediska 50 až 75 % uspěchu na zaběr.

reagovat
Sobota 14. října 2006 v 9:03 ® ZN
ZN

použiju to znovu, doporučuji NO NAME- Čím to je, čím to je, že rieka do mora se vlieva, a ten čo nevie spievať spieva, čím to je, čím to je, že mladí netúžia byť můdrí, a ženy ukryté sů v podě?

Možno zloděj, možno mních, spísa knihu kníh, čo raz a navždy vysvetlí, prečo sú veci tak jak sů, život má chuť zápasu, a človek ním len preletí,

Čím to je, čím to je, že mesiac zo slunkom sa strieda, na zemi blahobyt a bieda, .............­.............­.............­..

.............­.............­.............­..

reagovat
Pátek 13. října 2006 ve 23:55 ® Prichy
Prichy

Jarda carp: pokud to vemu vseobecne, tak jsi si odpovedel sam, vice mene neverim na stesti pokud se chytaji ryby „normalnich“ velikosti…s ka­pitalnima je to jinak, nekdo ma a nekdo holt nema stesti:-) . Vzdy hledam chybu u sebe.

reagovat