Chytej.cz

Jaké jsou vaše výsledky na doma vyrobené nástrahy? necteno

12.10.2006 | Rybman | 2.550 zobrazení | 6 odpovědí

Pokoušel jsem se vyrobit pár nástrah a úspěch nic moc,tak bych rád věděl jak jste na tom vy???????????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 13. října 2006 v 17:48 ® Klon
Klon

no ja se přívlači věnuji 2rok,takže jsem takovej ten začatečník,většinou chytam na kupovane,ale dostal jsem par domaciky vyrobenych wobleru a at se mi zda že chodi uplně debilne oproti kupovanym,ryby mi potom jdou jak blazen,hlavne stiky a letos už i9 candatu se spletlo.

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 21:22 ® Prichy
Prichy

a ja na gumy nej okouny…vlastne malokdy pouziju koupene gumy

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 21:10 ® sharkcom
sharkcom

Musím říct, že na domavyráběné rotačky mám možná větší úspěch než na kupované. Snažím se dělat neokoukané vzory. A vůbec nevadí že místo soustruženého tělíčka mám pár korálků a olůvko, že lžička nemá dokonalý prolis. Rybám je to jedno… A woblery? na jiné než doma vyráběné ani nechytám. Nedovedu si totiž ani představit, že bych za vycházku utrh třeba 2 rapaly…

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 20:49 ® Sander
Sander

To chce čas, nikdo učený z nebe nespadl. Ani nevíš, jak jsem se s prvními voblírky loni natrápil. Ale nakonec jsem si vytříbil takový grip, že dál to šlo jak po másle a všechy výrobky pracovaly, jak mají. Zkus nejdříve udělat co možná nejvěrnější kopii originálu, se kterým máš úspěchy, a poté Ti fantazie dovolí psí kusy. To mi věř! Jinak co se týče strýmrů a vůbec všemožných „mušek“, používaných i na vláčku, zde je odpověď asi jasná, páč znám jen málo lidí, kteří si tyto nástrahy nedělají a ti, co si s tím dají tu práci a umí to vodit, samozřejmě úspěchy mají. I když. Samozřejmě záleží na vodě. Kde byla ryba chycena naposledy minulé tisíciletí, jsou Ti podomácku vyrobené, byť sebelepší nástrahy, k hovn…

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 20:35 ® Prichy
Prichy

nekde delas chybu…lovim na podomacku udelane nastrahy normalne

reagovat
Čtvrtek 12. října 2006 ve 20:30 ® Rybman

Samozřejmě že tím myslím nástrahy na přívlač!!!!!!!

reagovat