Vyhledávání
Měření ryby
9.10.2006 | topaga | 3.558 zobrazení | 9 odpovědí
Možná hloupá otázka. Jak měříte ryby? Odkud-kam je celkem jasné, otázka zní „kudy“. Měří se čistá délka „pod rybou“ nebou měříte rybu přes tělo což při svinovacím metru může udělat u větší ryby hezkých pár centimetrů …
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 13. října 2006 v 19:35 ® staker
-
já ryby měřím podle rovného metru, neohýbým ho. používán zednický umělohmotný, a abych měl dost velkých ryb, tak jsem ho zkrátil o 20cm. Teď má skoro každá ryba míru, a některé jsou i pořádný kusy.
reagovat - Čtvrtek 12. října 2006 ve 21:55 ® Krvinka reakce na …
-
ja merim jen podle oka bo je poustim takze nepotrebuji merit
reagovat - Čtvrtek 12. října 2006 v 9:55 ® Donald
-
u nás porybní kovový svinovací metr nechtějí uznávat. Kov může seškrábnout sliz z ryby. A pevný dřevěný ohnout nejde, takže máme furt stejnou míru.
reagovat - Středa 11. října 2006 v 0:02 ® zany
-
já to měřím podél a po obvodu a ještě nikdy se mi neslalo že by ryba tu míru neměla…(je to jen žert).ale jak se říká papír sne se všechno........
reagovat - Úterý 10. října 2006 v 11:43 ® Halibut
-
samozřejmě čistá délka pod rybou. to je jediné obektivní.
reagovat - Úterý 10. října 2006 v 11:40 ® sharkcom
-
Já jí měřím obvod na délku.
reagovat - Pondělí 9. října 2006 v 18:12 ® kkarlos
-
kdyz jen tak tak metr na ni … a kdyz ji chcu zapsat do papiru nebo je nejaka ma trofejni tak ji zmerim poradne…
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 13:37 ® breca reakce na …
-
Znám některý, co měří od huby k hubě, čili dokola, nemají pak problémy s mírou!! ):o))
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 13:11 ® hajan
-
Samozřejmě přes tělo, a když náhodou nějakej cenťáček do míry chybí, rybu pěkně prošlápneš, a už míru má!
reagovat