Chytej.cz

Okysi, kdyz nechteji gumu tak rybku? necteno

8.10.2006 | Prichy | 4.127 zobrazení | 34 odpovědí

Takze moc to neslo, zkousel jsem kde co, nekolik malo zaberu na smacka od Basse (takova hneda barva s modrym leskem), nasadil jsem chvili woblera a podsekl malou ploticku. Zkusim, rekl jsem si a dal ji na jigovou hlavu. Zaber byl okamzite! Jake mate zkusenosti ziva kontra umela nastraha? (proc to ten okounek vzal s duverou? je samozrejme nucen pouzivat norm. smysly, muze to byt v pachove stope? …to, ze rybycka vypada jinak…tzn detaily moc neberu, take ve vedeni nebyl rozdil, vedl to jeden a ten samy clovek)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 10. října 2006 v 17:28 ® Robur
Robur

PRICHY, ovca a slepica prý taky není špatná…:-)) , teda co jsem viděl ve zprávách, to už aby se tady bála kdejaká vrána

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 17:24 ® Prichy
Prichy

jak jde o pikacoviny…to by vam slo :-D

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:45 ® Sander
Sander

Robur > jo, vtipný, patří mi to :-)) )

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:44 ® Robur
Robur

nebo se musely:-))

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:42 ® Sander
Sander

ehm – „museli“…

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:42 ® Sander
Sander

Robur > ale dýl ne, ještě by se to „zažilo“ a ve školách by musely přepisovat slabikáře :-))

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:38 ® Robur
Robur

sám žasnu co jsem napsal, nedokážu si to vysvětlit, ale líbí se mně to, nemohlo by se to aspoň týden používat:-))

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:38 ® MiK
MiK

Rybí tuk je zdravý !

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:34 ® Sander
Sander

Robur > ehm – „tukovou“ ploutvičku :-)) ) Už základ slova „tuk“ dává najevo svou gurmánskou hodnotu! :-)

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:33 ® Robur
Robur

proto jsou muškaři elita, ti mají i lososovou ploutvičku

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:29 ® Sander
Sander

Rybáři slovi „mír“ neznají, svádí spolu bitvu o každou řitní ploutvičku!

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:25 ® MiK
MiK

Jak já mám teď dětem vykládat co je to mír ! :-)

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:23 ® Sander
Sander

MiK > ale ta VĚTŠÍ část bude se šípkovou!

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:22 ® MiK
MiK

nehádejte se! Když se nemůžete dohodnout, tak část uděláme se šípkovou a část se zelím.

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:18 ® Sander
Sander

Šípková je klasika, nehádejte se!

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:11 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Se zelim!

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 16:03 ® regulus reakce na …
regulus

… se šípkovou -:)))

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 15:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

.....se zelím…:-D

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 15:31 ® Prichy reakce na …
Prichy

:-D se sipkovou omackou

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 10:17 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Robur: Já bych začal servírovat na Ústředí svazu :-)

reagovat
Úterý 10. října 2006 v 9:16 ® Robur
Robur

Bobo, dostáváme se do sporu, který je třeba empyricky vyřešit. Myslím, že bychom měli začít hledat dobrovolníky. Zatím se mně jeví dobře jídelna poslanecké sněmovny. Kdy myslíš, že měli naposled houbovou omáčku?

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 22:14 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Robur: A to já zase myslím, že někdy jim to ani nedojde ;-)

reagovat
Pondělí 9. října 2006 v 15:38 ® Robur
Robur

Přichy, to byl blbej příklad s těma houbama, obávám se, že na to ty lidi přijdou vždy:-D

reagovat
Pondělí 9. října 2006 ve 14:58 ® Prichy reakce na …
Prichy

Robur: no jsou lidi, kteri si napr misto masaku udelaji mochomurku tigrovanou…taky by to meli poznat :-D (s tim, ze u okouna kdyz se splete to jeste nemusi byt osudne)

reagovat
Pondělí 9. října 2006 v 8:47 ® Robur
Robur

Prichy, a ty ten rozdíl nepoznáš? :-)) Jaké je tvé nejoblíbenější jídlo. Teď nám umřel pes a zůstalo gumové kuře, jestli chceš,je tvoje.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 22:02 ® Prichy reakce na …
Prichy

Sander: to je fuk, co je lepsi, me zafungovalo to co jsem popsal a snazim se teoretizovat nad tim, jak ty potvory poznaji rozdil mezi masem a gumou.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 21:47 ® Sander
Sander

Prichy > ale jigová hlava je nahovno, proto jsem psal, že rybku dávám jen na samotný jednoháček a min.30cm před ní zacvaknu dva broky. Nebo je také vynikající přívěs…
S jigovou hlavou je její přirozený pohyb zcela potlačen.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 21:43 ® Prichy reakce na …
Prichy

Sander: tak to se mi prave nezda…to bych vsadil na cokoli jineho…pohyb ploticky 5cm na 5gr hlave je nijaky. (kdyz pominu zminovane mikrovibrace, ktere nemuzu videt) Mozna, ze odpovi i HaD o kterym vim, ze ma „ve svem repertoaru“ vonave nastrahy od berkley.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 21:34 ® Sander
Sander

Ehm…až teď jsem pochopil, že se bavíte o vláčení mrtvých rybek. A já melu o živých… Každopádně i mrtvé bývají lepší a nemyslím si, že jen kvůli pachové stopě. Prostě je to přirozená potrava a podle mně je pohyb mrtvé rybky třeba jen na samotném háčku (30cm před ní dva malé broky), prostě umělými nástrahami jen těžko nahraditelná.

reagovat
Neděle 8. října 2006 ve 20:49 ® Prichy
Prichy

Robur: ja vim, ze jsi nechtel moralizovat…k pu­vodnimu problemu, ja mam tu zkusenost, ze rybicka je ucinna, i kdyz je tuha, ale nemuzu to rici „tak nahlas“ jako u tohoto pripadu. Kazdy z nas videl asi „akci neakci“ mrtvoly na jigove hlave. (o splavku se bavit nebudem, tak je to jasne, dokonce jendy daval malej hacek, aby ziva vydrzela jezdit dele)

Jeste upresnim, ze neslo o nejake zkusene okouny. 15cm.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1