Vyhledávání
Bunda na zimu
8.10.2006 | Sander | 2.698 zobrazení | 16 odpovědí
Mohu se zeptat, máte nějaký tip na teplou, přírodně zbarvenou bundu, vhodnou nejen k zimnímu rybolovu, ale i na myslivost? – tzn. nešustivou. Díky.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 8. října 2006 v 18:52 ® Sander
-
CeP > dík za radu, vždyť víš, jak jsem na tom s pc. To mi pomohlo
Zajímavej článek
JPfish > čoveče ta nevypadá špatně. Ještě si to budu muset nechat projít hlavou…
reagovat - Neděle 8. října 2006 v 17:55 @
-
Mám toto od Graffu sice přes tejden,ale je to super.Nepromokne(zmokll jsem několikrát a hodně) a větrá a v kombinaci s klimatexem se nezapotím vůbec.Tady odkazy na naše zastoupení a výrobce: www.graff.cil.pl www.graffishing.cz
reagovat - Neděle 8. října 2006 v 16:50 ® CeP
-
Sander> jo a jarynuv clanek jsi cetl? www.chytej.cz
reagovat - Neděle 8. října 2006 v 16:47 ® CeP
-
Sander> odpoved trochu neprimo souvisejici s tematem: do vyhledavace zadej klicove slovo nebo staci jen jeho vyznamove podstatna cast. zadas-li jenom „bund“ pak ti vyhlevac najde i bunda, bundu, bundě, bundy atd… jakmile se ti zobrazi vysledek vyhledavani pak musis kliknout jenom na vylednou cislici a dostanes jen vyhledana temata. klik na forum te prave vrati na zacatek celeho fora a to zrovna nepotrebujes.
a ted k veci. neco se uz resilo tady : Oblečenie na ryby… – www.chytej.cz
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 14:06 ® jiris
-
Sander – tak to potom neni co resit
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:57 ® Sander
-
jiris > no nevím, nešustivé asi nebudou a navíc ta má se mi líbí víc
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:56 ® Sander
-
jiris > dal bych max. 2500. Potřebuji ještě 4.50 mačku, třicítku red arca… To zas bude peněz!
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:55 ® jiris
-
Sander – neco maj tady rybarska-specialka.vltava2000.cz kolik mas limit?
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:55 ® jiris
-
Sander – neco maj tady rybarska-specialka.vltava2000.cz kolik mas limit?
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:48 ® Sander
-
jiris > kde najdu ty bundy od Graffu?
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:46 ® Sander
-
jiris > jo, rozhoduje cena. Bohužel jsem ještě chudej student…
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:46 ® jiris
-
Sander – je to takova teplejsi fleeska, má ji Bass. Na bundy se podivej na fy. Graff jestli se ti něco nebude libit. Nebo je spousta pěknejch outdoor. bund v přijatelnych barvach. Rozhoduje cena
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:43 ® Sander
-
Tady jsem ji našel – www.hobby-g.cz
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:42 ® Sander
-
jiris > dlouhou bundu. Vím, že tato vypadá trochu jako mikina, ale je tam napsané „bunda“ a osobně si myslím, že když si pod ní vezmu mikinu a svetr, bude dobrá
reagovatProstě se mi docela líbí, ale byl bych rád, kdyby někdo přišel s lepší. Nepotřebuji nějaký extrém, na posed si stejně beru spacák, takže spíš jen na rybolov okolo 0°C a věčné lítání venku se psem
- Neděle 8. října 2006 ve 13:39 ® jiris
-
Sander – máš na mysli bundu nebo mikinu? Kratkou nebo dlouhou?
reagovat - Neděle 8. října 2006 ve 13:35 ® Sander
-
Vím, že toto téma zde asi už bylo, ale neumím ho vyhledat – jen se mi zobrazí počet témat a když na to kliknu, otevře se mi začátek rubriky „fórum“ a hledat ho je na dva dny…
Jinak, měl bych jeden tip. Co na ní říkáte?
reagovat