Vyhledávání
Výměna trojháčku na rotačce
7.10.2006 | Robur | 2.481 zobrazení | 15 odpovědí
jak řešíte v případě zničení trojháku na rotně jeho výměnu. Je nějaký fígl na rozebrání rotny nebo přichází na řadu koužek či dvojhák?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. října 2006 v 11:42 ® Halibut
-
Jasně. Kroužek a nový trojháček.
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 20:31 ® Vlackar
-
Dvojhák je to správné řešení!
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 13:08 ® Vichrzhor reakce na …
-
Záruka na provedení 10 let, nevztahuje se na vady materiálu, nesprávné použití, zneužití, vlivy počasí, přírodní katastrofy, válečné konflikty, politické převraty a vyšší moc…jak tak koukám, záruka se vlastně nevztahuje na nic
reagovat) Jo, a vlasec to nekroutí – a pokud jo, určitě nepoužíváš tu věcičku, co se jí tak hezky česky říká antikinker
- Pondělí 9. října 2006 ve 13:00 ® Milky reakce na …
-
Jaké jsou záruky? Co když se bude dále motat vlasec? …
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 12:50 ® Vichrzhor reakce na …
-
Přijímám zakázky tohoto typu – cena servisu 350,–Kč/hod, norma na výměnu háčku je 0,25 Nh…
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 12:46 ® modrak reakce na …
-
Jasně – na všetko je nam treba odbornikou a navíc odborníci jsou rádi, když má pro ně někdo práci. :o)))
reagovat - Pondělí 9. října 2006 ve 12:33 ® Milky reakce na …
-
Já si myslím, že je nejlepší tuto věc předat odbornému servisu na výměnu :o)
reagovat - Neděle 8. října 2006 v 18:56 ® Sander
-
jiris > neblbni, vždy ti praskne dřív vlasec či pletenka v uzlu než ocelovej kroužek
reagovatNavíc, koupit si můžeš kroužek, který ti utáhne kombajn, nebo kroužek můžeš zaletovat, aby se neroztáhl, takže s tím bych si hlavu nelámal
- Neděle 8. října 2006 v 18:31 ® jiris
-
xycht – cim vic krouzku, tim vic moznosti, kde to muze selhat…
reagovat - Neděle 8. října 2006 v 17:47 ® xycht
-
Mě přijde nejlepší řešení to který napsal Sander, proč tam dávat novou osu, to vůbec nechápu
reagovatProč to celý rozebírat,když tam jde dát jen kroužek? Navíc se to udělá jen jednou a pak se trojháčky mění už jen přes kroužek…
- Neděle 8. října 2006 v 17:37 ® Prichy reakce na …
-
regulus: proto je nejlepsi delat to v praci
reagovat - Neděle 8. října 2006 v 16:52 ® regulus
-
Robur – zamysli nad tím ekonomicky. Budeš se s tím nejmíň hodinu drbat a výsledek bude možná špatnej. Není lepší za 20–60 Kč dle typu a výrobce koupit novou rotnu. Když se budeš jednu hodinu věnovat tomu co umíš, asi vyděláš nejmíň na dvě nebo víc rotaček.
reagovat - Sobota 7. října 2006 ve 21:36 ® jiris
-
Lepsi nez krouzek na trojhacek, je udelat novou osu z dratku.
reagovat - Sobota 7. října 2006 ve 21:21 ® Tumi
-
Mě se trojháček většinou nezničí, já buď celou rotačku utrhnu nebo se nic nestane, takže bohužel neporadím.
reagovat - Sobota 7. října 2006 ve 21:14 ® Sander
-
Trojháček uštípnu a na řadu přijde kroužek, co možná nejmenší velikosti. Několikrát jsem se je pokoušel rozebrat, ale ať jsem sebevíc opatrný, drátek většinou praskne. Takže ten kroužek bude asi nejlepší řešení.
reagovat