Vyhledávání
jak udelat okouna
6.10.2006 | ART | 11.088 zobrazení | 55 odpovědí
chtel bych se zeptat jak nejčastějí upravujete okouna
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 23. září 2014 v 8:16 ® Robur
-
gastronimická vražda je nejíst, co ti chutná.
reagovat - Pondělí 22. září 2014 ve 21:55 ® BigMike
-
Okoun na pánev na sádlo, candát na pánev, štiku na pánev, sumce na pánev. Předtím den nechat prosypané solí. Jinak už nic víc a k tomu čerstvý chléb a
reagovat, možná dvě! Občas ještě zeleninový salát.
- Neděle 21. září 2014 ve 13:14 ® troutkiller reakce na …
-
Lucky19>Ryba a sejra=gastronomická vražda
reagovat(
- Neděle 21. září 2014 v 8:12 ® RADE4EK reakce na …
-
dvorak> Kráva a prase je jako masový základ.
reagovat - Neděle 21. září 2014 v 8:11 ® RADE4EK reakce na …
-
malamut> To byla pouze reakce, jak někteří píšou o rybách a k tomu napíšou, já mám hlad. Mě ještě ryba nenasytila.
reagovat - Neděle 21. září 2014 v 7:49 ® Lucky19
-
Zdar. okouna, štiku, candáta strašně rád připravuji na velké vrstvě zeleniny a posypu nastrouhaným balkánským sýrem. Můžu vám říct vynikající
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 v 18:09 ® pepanek reakce na …
-
Shrek> Taky mám raději vepřové,ale když jím rybu,tak si namlouvám,že dělám něco pro své zdraví a ušetřené peníze mohu propít.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 v 17:05 ® Shrek reakce na …
-
Mysak1> taky že nejím, všichni tvrdíte, jak je to dobrá ryba, tak jsem ho zkusil jen na másle, sůl, kmín… No manželka se rozplývala blahem, ale mě to nijak neoslovuje. :-/
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 ve 14:47 ® dvorak reakce na …
-
RADE4EK> To máš dosti chudej jídelníček,ne?
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 ve 12:09 ® malamut reakce na …
-
RADE4EK> na to jsi přišel úplně sám?
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 v 11:26 ® RADE4EK
-
Dobrá ryba není na žrádlo, ale na chuť. Na žrádlo je prase a kráva.
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 v 7:08 ® troutkiller reakce na …
-
malamut>Já osobně nedám co se Céčka týče dopustit na citronovej pepř z Norska,pak už jen sul a máslo s kapkou oliváče.Neni třeba prznit nak užasný masíčko nějakou směskou od Kotány
reagovat - Čtvrtek 18. září 2014 v 6:22 ® Mysak1
-
malamut: souhlas, vezirek: souhlas, Shrek: nezatracoval bych všechny směsi koření,průser je to ,že tam 90% výrobců jebe připosranej glutamát. Jo a jestli ti nejede céčko,tak ryby nejez, nemá to cenu.
reagovat - Středa 17. září 2014 ve 23:24 ® malamut
-
Stejně jako candát, sůl, špetka kmínu a máslo, vše ostatní je zvěrstvo a zbytečnost.
reagovat - Středa 17. září 2014 ve 22:18 ® vezirek reakce na …
-
Nejsem až tak moc starý, ale ryba obalená v mouce s kmínem, byla vždy to nejepší.
reagovat - Středa 17. září 2014 ve 21:17 ® Shrek reakce na …
-
Prichy> tu zkušenost nemám, bohudík… Kubas> OK
reagovat - Středa 17. září 2014 ve 20:22 ® kubas reakce na …
-
Shrek> Omlouvat se nemusíš, to není třeba
reagovat.
- Středa 17. září 2014 ve 20:19 ® Prichy reakce na …
-
Shrek> Nejhorší je kombinace komerčního grilovacího koření a pepsicoly
reagovat - Středa 17. září 2014 ve 20:10 ® Shrek reakce na …
-
jo, ale mínusovej
Jééééééééé, omlouvám se, upsal jsem se.
reagovat - Středa 17. září 2014 ve 20:10 ® kubas reakce na …
-
Shrek> Taky si občas pletu Robura s Regulem, to jen jako aby sis nemyslel, že seš v tom sám
.
Odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil. Chrápání se fakt bojím, ještě víc než medvědi na slovenských hranicích. Ještě že má chatka zámek a klíč
reagovat.
- Středa 17. září 2014 v 19:59 ® troutkiller reakce na …
-
kubas>Za to trio máš bod
reagovat))
- Středa 17. září 2014 v 19:59 ® troutkiller reakce na …
-
Shrek>Tak ten pupek nebo líčka na červeném víně bych si dal taky.Co naplat kráva není ryba a mezi rybama je Céčko král.
reagovat - Středa 17. září 2014 v 19:54 ® Shrek reakce na …
-
Troute, třeba pomalu pečenej hovězí pupek
Nejsem rybožrout, takže asi tak, mě chutnají všechny ryby stejně (teda spíš nechutnají).
Regulus> napsal jsem to nešikovně, slovo „směs“ mělo vyjadřovat klasické komerční grilovací koření, podravku apod. Prostě dle mého věc, která neměla spatřit světlo světa. Třeba známej si dělal „polévku“ – podravku, vařící vodu a instantní nudle – vždyť ty sračky musí rozežírat žaludek zevnitř.
Kubas> neser!! Garantuju Ti, že se na srazu nevyspíš, budu Ti chrápat do ucha mocným tónem!!!!!
reagovat - Středa 17. září 2014 v 19:33 ® kubas reakce na …
-
troutkiller> Shrek chytá ryby s navijákem Okuma Trio, tak co bys chtěl (ftípek).
reagovat - Středa 17. září 2014 v 19:25 ® troutkiller reakce na …
-
Shrek>No pokud tě nenadchl Candát tak to už nevim co by si chtěl lepšího
reagovat - Středa 17. září 2014 v 18:33 ® Robur reakce na …
-
Shrek> tak kari taky míchá každý jinak. To je jako zatracovat směs sušeného čehokoli jiného. Navíc všichni víme, co jedl Shrek v bažině
reagovat - Středa 17. září 2014 v 18:07 ® Shrek reakce na …
-
Mysak1> to nevim, já kromě mořskejch ryb vloni ochutnal candáta – no nijak mě to nenadchlo
reagovatNicméně ty komerční směsi koření mě vytáčí do ruda. To samé jako když někdo řekne, že griloval krkovičku naloženou do oleje a grilovacího koření
Hrůza a děs…
- Středa 17. září 2014 v 6:37 ® Mysak1 reakce na …
-
Shrek> Já tedy jen sůl,trošku pepře a někdy česnek. Ryba sama o sobě je dobrá.
reagovat - Úterý 16. září 2014 v 17:23 ® Shrek
-
nedá mi to, abych neokomentoval níže psané recepty. Mě je úplně jedno, jestli někdo stahujete, filetujete, nebo ho jíte i se šupinama, ale lidi, PROBOHA, vy vážně někdo používáte na rybu svinstva typu grilovací koření, vegeta, směs na ryby apod? To snad ne!!
reagovat - Úterý 16. září 2014 v 11:13 ® HaD
-
Zettim> Pokud lovíš na vodě, kde jich je opravdu hodně a vezmeš si za rok pár kousků 30–35cm, asi se nic tragického nestane. Ale s okounem a obecně všemi dravci to není nijak růžové. Máš-li rád ryby, jez kapra, kterého se všude sypou desítky tun.
reagovat