Chytej.cz

Film Rocky necteno

5.10.2006 | Klon | 2.991 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj všem,vím že se to sem asi nehodi,ale napadlo mě ,že je tu dost prima lidi.Schaním film Rocky I,II,III,IV,V.Vim že na dvd je jen prvni dil a ostatni na dvd nejsou.Chtel bych poprosit jestli je nema nekdo treba V AVI nebo DIVX apod ja bych si to prevedl.Odmena po domluve.diky vsem

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 17. listopadu 2006 ve 12:14 ® Shrek
Shrek

Prdlajs Rocky,ale film „Proč?“…kdybyste ho někdo měl v počítačové formě (ne VHS),rád bych s vámi hodil řeč… :-)

reagovat
Čtvrtek 26. října 2006 ve 20:32 @ luckyboy

mam všechny filmy na DVD. Stačí napsat email a nějak se dohodnem.Zdenek

reagovat
Neděle 8. října 2006 v 0:37 ® Klon
Klon

jj omlouvam se v zapalu mi to vubec nedoslo a nedomyslel jsem to.proto Vás prosím nepiste sem tedy uz odpovedi at se toto tema odnese do hlubin zapomeni:))kdyby preci jenom nekdo chtel pomoci tak do osobky.dekuji.

reagovat
Neděle 8. října 2006 v 0:07 ® Milky
Milky

Přátelé, zamyslete se někdy nad tím, zda-li to, co zde uvádíte se nějakým způsobem nedotýká naší zákonnosti. Je to veřejně přístupná stránka a určitě některá témata nejsou slušně řečeno vhodná. Není to zdaleka jen kvůli tomu, že Chytej je serverem pro rybáře. :o)

reagovat
Sobota 7. října 2006 ve 14:38 @ mikuss reakce na …

Tak tady máš ty filmzy Rocky 1.2.3.4.5.

mrkni sem viz url.

forum.warez-cz.com

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 16:31 ® Axamith
Axamith

koukám, že to typicky rybářské téma. Někdy se mi zasteskne po moderovaném fóru …

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 10:45 ® topaga reakce na …
topaga

Toto mam pocit, Ti za skvarky udelaji nekde v komernim shopu, ale netusim kolik za to chcou. Ja VHS-DVD doma zkousel se starsi TV kartou a docela drina. Pokud chces slusnou kvalitu, trvalo mne jen 3hod nez jsem to dostal na HDD a pak obdobne pro prevod na klasicke DVD. V horsi kvalite to jde rychleji. Zkus se tady mrknout nekde na netu, kdo to dela a za kolik. Třeba toto www.abcool.cz

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 10:28 ® Klon
Klon

jinak kdyby se někomu chtelo a udelal by mi to z VHS na DVD tak ho odmena nemine.Dejme tomu že bych mu koupil za každy film nějakeho krasneho Woblera,ten se nikdy nestrati + naklady na vyrobu toho filmu bych take uhradil.

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 10:26 ® Klon
Klon

ne diky o tu fakt zajem nemam,me jde jen o rockyho,je to muj nejoblibenejsi film,to vis delat 7 let box a nemit rad tenhle film by byl hřich :-)

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 0:42 @ 

Nechceš Ester Ládovou,má kámoš,ale není na rybách?

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 0:28 ® Klon
Klon

právě,že bych si to stahnul přes video do pc a pak předělal na dvd,ale problem je v tom,že cela moje rodina at s jedny nebo druhy strany už davno vlastni DVD systemi a video už nikdo nevlastni :-(( (

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:40 ® okoun 1
okoun 1

!!!To bude hukot:-) !!!

Klon>Bohužel nepomůžu!Si to stáhni Ty a nebo známej do pc přes video!!!!!

reagovat