Chytej.cz

Chytej, čti a piš necteno

29.8.2004 | Milky | 3.965 zobrazení | 17 odpovědí

Minulý týden se tu rozpoutala ostrá diskuze. Na první pohled průhledné téma, ale vzbudilo obrovský ohlas. Zeptám se tedy jinak!

1. Co nového bys od chytej. cz očekával?
  2. Co pro chytej. cz můžeš udělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. října 2004 v 0:42 ® HaD
HaD

kostnak: hezky řečeno. lepší je na lecos přijít sám, než legislativní restrikce…

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 23:12 ® Dědek
Dědek

Wap… Jsem blb, to je všeobecně známý, ale nějak jsem to v kontextě s rybama nepochopil. Už jsem v obraze

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 22:37 ® kostnak
kostnak

DaH: urcite nie som tak sklamany, ze by som sem prestal lozit. ale ‚never say never‘. a urcite tento server prispel k tomu, ze sa mi na privlac zacali dostavovat prve uspechy. dovtedy som skusal obcas rotacku, ked mi bolo na rybach dlho. teraz je to tak 50:50. so stupajucou tendenciou v prospech privlace. ako financie dovolia. a urcite nie som sam. a urcite to bude aj zasluha tohto servera, ak sa raz clovek bude hanbit napichnut na hacik rybku. urcite je to ucinnejsie, ako legislativa.

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 22:14 ® HaD
HaD

kostnak: no, asi Tě zklamu. neplánuju

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 22:00 ® kostnak
kostnak

este volnejsie prelozene: aby sa to dalo kukat na mobile.

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 21:20 ® pupak

Wireless Application Protocol, ve volnym prekladu protokol pro bezdratovy prenos aplikaci . . .

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 21:04 ® Dědek
Dědek

Kostnak: asi jsem hňup, ale co je wap-verzia?Fak to nevím

reagovat
Pondělí 18. října 2004 ve 20:08 ® kostnak
kostnak

k dokonalosti mi chyba len wap-verzia. nechysta sa?

reagovat
Sobota 4. září 2004 ve 22:36 ® Milky
Milky

jaryn: Díky, máš k tomu takovej zdravej přístup . Myslím, že tenhle web nikoho k ničemu nenutí a je pro fšechny. [ Upraveno Milky dne 2004–09–04 v 21:37 ]

reagovat
Sobota 4. září 2004 ve 22:29 ® jaryn
  1. já jsem spokojenej, pokecám si, na foru se lecos dozvím na něco řeknu svůj názor. Rybařina je pro mne koníčkem a tady jsem našel spřízněné duše. Dal jsem se dokupy s Big Mikem a dnes jsme byli poprvé spolu na rybách. Chytli jsme prd, ale začíná kamarádství a to není málo.
  2. nevím co bych měl pro Chytej dělat a asi ani nechci. Takle mi to stačí.
reagovat
Pondělí 30. srpna 2004 v 19:30 ® overhaul

Ty vole tos to to je v prdeli to sem zas neco napsal…

reagovat
Pondělí 30. srpna 2004 v 18:55 @ 

Overhaul: Zdar, Ty jsi musel do teď spát a před chvílí se probudit!!!!! Ty Jsi ještě za celou historii tohoto webu nekliknul na odkaz Diskuse úplně nahoře? Je to chat v jiné podobě než asi myslíš,ale co se komu stalo,kolik kdo ulovil ryb a kdo se kde vymáchal se tam aktuálně stále píše. Fakt!!! Přísáhám a nekecám!!! Moje stará sousedka,která ví úplně všechno, mi to může dosvědčit!!!

reagovat
Pondělí 30. srpna 2004 v 18:36 ® overhaul

Jo a jeste sem zapomnel treba nejakej chat

reagovat
Pondělí 30. srpna 2004 v 18:25 ® overhaul

Mozna nebo asi je to blbost ale neco sem chtel napsat. No proste dneska na rybach me napadlo ze by tady byl takovej odkaz kam by dycky kdo prinde z ryb napsal nejakej zazitek, poznatek nebo zkusenost co se mu v ten den na rybach odehralo. Jako treba dneska sem sel a spadl do vody, nebo treba zapas s nejakou rybou, nejakou kuriozitku a tak.. proste.

reagovat
Pondělí 30. srpna 2004 v 15:38 ® Milky
Milky

morpheus, toulavec: Díky za názor. Ono to asi ostatní odrezuje jít s názorem „ven“. Ale kritiky tu bylo minulý týden dost. Nic proti ní pochopitelně nemám, ale námět, jak něco udělat pro sebe i ostatní je daleko důležitější. To umí jen málokdo jasně říct. Nechci, aby se někdo tvářil, že když se necítí na to, aby přidával „fundované příspěvky“, po kterých se tolik volá, že je méněcenný. To néééééééééééé!!!! Každý je tu vítán, pokud v dobrém přichází. Jen jsem to chtěl směrovat k tomu, aby se tu třeba nějaký dobrý nápad na vylepšení vystříbřil. Ono okolo rybařiny toho za ty léta bylo napsáno tolik, že na něco převratného tu už příliš místa není. Proto si myslím, že i množství těch článků, které někteří označují slovem „odborné“, „na úrovni“, … se bude pozvolna snižovat (za předpokladu, že se nebudou tématicky a obsahově opakovat!!!).

reagovat
Pondělí 30. srpna 2004 v 15:26 ® toulovec
toulovec

Když jsem začal uvažovat o tom, že rybařina by pro mně mohl být ten správný koníček (podzim 2002), první co bylo že jsem začal shánět informace. Velice brzy mi bylo jasné, že se budu ze začátku zabývat výhradně přívlačí. Zakoupil jsem několik knížek, mapy revírů, prospekty od vercajku, legislativa ................. a samozřejmě jsem začal lovit rozumy na internetu. Poměrně brzy jsem zjistil, že na to, aby člověk mohl položit otázku na Mrku, nebo tady, musí už něco maličko o rybaření vědět, jinak bude vypadat jako úplněj idiot a ostatní ho hned zpraží. Mně se takové lekce dostala na Mrku od pána jménem brach. Samozřejmě jsem byl uražen a dával jsem si na toho „lumpa“ pozor a pozorně jsem četl jeho příspěvky, dokonce jsem prošel celou historii a přečetl všechno od tohoto pána. Postupem času jsem zjistil, že ten co psal bludy jsem byl já a onen pán mi dal velice dobrou radu a zařadil jsem si ho mezi velice vážené a znalé rybáře, kteří odpovídají fundovaně, korektně, klidně, velice vtipně k věci atd.

takže konečně k jádru věci: od chytej chci získat informace, kamarády a očekávám, že sem bude chodit spousta lidí jako je brach, že se k sobě budeme chovat jako kamarádi a ne se jeden povyšovat nad druhého a urážet se.

co mohu chytej dát já??? bohužel zatím nic, nic neumím, ryby chytat neumím, vercajk moc neznám, ale pokud mám na něco svůj názor, nebo se někdo optá na něco s čím už mám nějaké zkušenosti, rozhodně mu odpovím a řeknu svůj názor.

reagovat
Neděle 29. srpna 2004 v 16:03 ® morpheus

1. Asi více přízpěvků do fóra od odborníků(mistrů svého koníčka). Ale myslím především do příspěvků od začátečníků.(jsem jeden z nich) Možná vkládání obrázků přímo do přízpěvku(Máme to tak, v Autohifi-foru, a je to o moc rychlejší a jednodušší). Ale je to jen otázka pohodlnosti. Jinak vylepšovat se dá vše a do nekonečna,ale zrovna mě nic nenapadá(líbí se mi tu)

2. jsem začátečník a tak moc na hromádku nepřispěji. Ale rád se připojím ke každé diskuzi a podělím se o své zkušenosti, které jsem zatím načerpal. Někdy rozsáhleji někdy stručněji, vše je jen otázka času který na to mám. Chodím sem někdy jednou denně, někdy čtyřikrát denně a někdy tady sedím půl dne.

3............ zatím mne nic nenapadá ,ale jak mi ještě něco v hlavě svitne tak to hne doladím.

PS: A k té ostré diskuzi. Ona zase až tak ostrá nebyla a hlavně je to hodně hodně zdravé. VYLEPŠUJE TO TENTO WEB (viz. tvůj příspěvek)

reagovat