Vyhledávání
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | 6.928 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. října 2006 v 0:25 ® cercer reakce na …
-
jo..dá se tam sehnat třeba loď..a smí se z loďky vůbec?
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 23:51 ® cercer reakce na …
-
tak sakra poví mi to někdo?!!!
reagovat - Středa 4. října 2006 v 18:39 ® regulus reakce na …
-
cercer1 – co je to HDU, na to se raděj ani neptej…
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 14:14 ® Robur
-
obávám se, že je to ošklivá diagnoza, na kterou jsou postižení hrdí, prostě rybáři. neřeš to
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 12:51 ® cercer reakce na …
-
jsem asi mimo..asi mi to ted nemyslí…kdo jsou HDU?
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 12:50 ® cercer reakce na …
-
pokusím se tam sehnat něco jiného…nějakej kemp tam je?
reagovat - Středa 4. října 2006 v 10:16 ® CeP
-
jj. ta turist. ubytovna je moc fajnova, ale jak tam bude HDU tak to je konec!
reagovat))
- Středa 4. října 2006 v 9:58 ® Robur
-
jo
reagovat - Středa 4. října 2006 v 9:56 ® cercer reakce na …
-
diky moc..tu hostovačku jsi říkal u kolegi Hrajiho?Mám se mu ozvat?
reagovat - Středa 4. října 2006 v 9:50 ® Robur
-
, musíš dodržovat vyhrazená parkoviště, je jich dost, podrobnosti ti mohu ukázat na mapě, tj. kam se nedá zajet, ale je to defacto levý břeh od tzv. Šuláka /přístaviště Osada/ směrem k přítoku, jinak krade se jako všude… Omezení prakticky nejsou
reagovat - Středa 4. října 2006 v 9:43 ® cercer reakce na …
-
Robur:moc dík za informace..určitě to tam omrknu..ještě..nějaká omezení v lovu?vím,najdu to v řádu,ale do předu..dá se autem jet podél přehrady..popř.kde se dá zajet až co nejblíž k vodě..popř.kde se dá nechat bezpečně auto..vím,otravuji dost ale je to fakt fajn,takto se něco dovědět už předem..moc díky..mažu už do práce..mrknu sem snad ještě večer..tak dík.
reagovat - Středa 4. října 2006 v 9:22 ® Robur
-
60 kč noc, hospody kousek, tur. ubytovna, hned u řeky, 3 km na přehradu, může ti přibýt spolunocležník, ale je to silně nepravděpodobné, z pátku na sobotu tam bude spát 5 HDU, rybářská klubovna 1 Km, vydávají tam povolenky, ale to bych spíš zkusil kolegy Hrajiho
reagovat - Středa 4. října 2006 v 9:17 ® cercer reakce na …
-
Robur:no,příští týden..asi..auto mám..no a sám..taky asi..když to pujde,tak na celý týden..podle situace..no a kam..já nevím,prostě jsem si řekl,že chci někam k Brnu..kde jsem ještě nebyl..a znáš to na Dalešicích?Nebo na Dyji?Jde mi o to si zavláčet..
reagovat - Středa 4. října 2006 v 9:09 ® Robur
-
trošku rozepiš, kdy, kam, na jak dlouho a zda máš auto a kolik lidí, pak se líp přemýšlí o variantách
reagovat - Středa 4. října 2006 v 0:22 ® cercer reakce na …
-
Robur:dik..a nevíš náhodou,jak tam kdesi sehnat i ubytování..přece jen..noci už jsou chladná..Jo..a vlastně..nevíš,kde tam seženu hostovačku..?
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 12:44 ® Robur
-
já tam byl o víkendu a špenát jsem neviděl, Regulus byl jinde a o špenátu mluvil, ale já jsem optimista, byl jssem níž i výš a zelené to nebylo, ale nebraly, Regulovi prý ano, tak si vyber, ale na vláčku by měla klesnout voda, jinak budeš dost šplhat
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 11:58 ® cercer reakce na …
-
dik..hele..to je to tam opravdu tak zlé?Něco jsem zahlédl v tv.Ale myslel jsem,že to je problém jen léta..a v tom přístavišti se smí lovit?Jinak dík za radu…no..v nejhorším omrknu Dyji..nebo Dalešice..
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 11:54 ® Dědek
-
Teď bych tam nechodil, pokud teda nechceš chytat ve špenátě.Jinak je to zajímavé v přístavišti, ale až po plavební sezoně.
reagovat