Chytej.cz

Brněnská přehrada.. necteno

3.10.2006 | cercer | 6.930 zobrazení | 48 odpovědí

Chlapi..poraď­te..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy.­.rybářsky zajímavého:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 5. října 2006 v 0:25 ® cercer reakce na …
cercer

jo..dá se tam sehnat třeba loď..a smí se z loďky vůbec?

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 23:51 ® cercer reakce na …
cercer

tak sakra poví mi to někdo?!!!:-)

reagovat
Středa 4. října 2006 v 18:39 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1 – co je to HDU, na to se raděj ani neptej…

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 14:14 ® Robur
Robur

obávám se, že je to ošklivá diagnoza, na kterou jsou postižení hrdí, prostě rybáři. neřeš to

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 12:51 ® cercer reakce na …
cercer

jsem asi mimo..asi mi to ted nemyslí…kdo jsou HDU?:-)

reagovat
Středa 4. října 2006 ve 12:50 ® cercer reakce na …
cercer

pokusím se tam sehnat něco jiného…nějakej kemp tam je?

reagovat
Středa 4. října 2006 v 10:16 ® CeP
CeP

jj. ta turist. ubytovna je moc fajnova, ale jak tam bude HDU tak to je konec! ;-) ))

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:58 ® Robur
Robur

jo

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:56 ® cercer reakce na …
cercer

diky moc..tu hostovačku jsi říkal u kolegi Hrajiho?Mám se mu ozvat?

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:50 ® Robur
Robur

, musíš dodržovat vyhrazená parkoviště, je jich dost, podrobnosti ti mohu ukázat na mapě, tj. kam se nedá zajet, ale je to defacto levý břeh od tzv. Šuláka /přístaviště Osada/ směrem k přítoku, jinak krade se jako všude… Omezení prakticky nejsou

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:43 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:moc dík za informace..určitě to tam omrknu..ještě­..nějaká omezení v lovu?vím,najdu to v řádu,ale do předu..dá se autem jet podél přehrady..popř.kde se dá zajet až co nejblíž k vodě..popř.kde se dá nechat bezpečně auto..vím,otravuji dost ale je to fakt fajn,takto se něco dovědět už předem..moc díky..mažu už do práce..mrknu sem snad ještě večer..tak dík.

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:22 ® Robur
Robur

60 kč noc, hospody kousek, tur. ubytovna, hned u řeky, 3 km na přehradu, může ti přibýt spolunocležník, ale je to silně nepravděpodobné, z pátku na sobotu tam bude spát 5 HDU, rybářská klubovna 1 Km, vydávají tam povolenky, ale to bych spíš zkusil kolegy Hrajiho

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:17 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:no,příští týden..asi..auto mám..no a sám..taky asi..když to pujde,tak na celý týden..podle situace..no a kam..já nevím,prostě jsem si řekl,že chci někam k Brnu..kde jsem ještě nebyl..a znáš to na Dalešicích?Nebo na Dyji?Jde mi o to si zavláčet..

reagovat
Středa 4. října 2006 v 9:09 ® Robur
Robur

trošku rozepiš, kdy, kam, na jak dlouho a zda máš auto a kolik lidí, pak se líp přemýšlí o variantách

reagovat
Středa 4. října 2006 v 0:22 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:dik..a nevíš náhodou,jak tam kdesi sehnat i ubytování..přece jen..noci už jsou chladná..Jo..a vlastně..nevíš,kde tam seženu hostovačku..?

reagovat
Úterý 3. října 2006 ve 12:44 ® Robur
Robur

já tam byl o víkendu a špenát jsem neviděl, Regulus byl jinde a o špenátu mluvil, ale já jsem optimista, byl jssem níž i výš a zelené to nebylo, ale nebraly, Regulovi prý ano, tak si vyber, ale na vláčku by měla klesnout voda, jinak budeš dost šplhat

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 11:58 ® cercer reakce na …
cercer

dik..hele..to je to tam opravdu tak zlé?Něco jsem zahlédl v tv.Ale myslel jsem,že to je problém jen léta..a v tom přístavišti se smí lovit?Jinak dík za radu…no..v nej­horším omrknu Dyji..nebo Dalešice..

reagovat
Úterý 3. října 2006 v 11:54 ® Dědek
Dědek

Teď bych tam nechodil, pokud teda nechceš chytat ve špenátě.Jinak je to zajímavé v přístavišti, ale až po plavební sezoně.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1