Vyhledávání
Brněnská přehrada..
3.10.2006 | cercer | 6.928 zobrazení | 48 odpovědí
Chlapi..poraďte..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy..rybářsky zajímavého:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 7. října 2006 v 10:50 ® cercer reakce na …
-
tak hoši..ještě dnes a zítra…a valím na ..jak to říkaj Brňáci..Prýgl…??
reagovatDržte palce,ať se vám vrátím!
- Pátek 6. října 2006 v 10:22 ® cercer reakce na …
-
mno..stejně mi to pomalu dochází..
reagovat - Pátek 6. října 2006 v 10:20 ® cercer reakce na …
-
Alivio:normálně riskujete,že si vemu nějakého perlína jako rukojmí!!
reagovat - Pátek 6. října 2006 v 0:51 ® cercer reakce na …
-
Alivio:no..myslel jsem,že máš větší vliv..však já to z vás dostanu!!CHápu,že ta kletba koiperlínů je asi opravdu děsná!!Dobře..neriskuj!
reagovat - Pátek 6. října 2006 v 0:49 ® cercer reakce na …
-
regulus:asi máš pravdu..to bylo o Dalešicích..takže díky..už se těším,až vypadnu!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 16:25 ® Padis reakce na …
-
Alivio máš pravdu co se týče HDU:)))
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 15:59 ® regulus reakce na …
-
Na Orlíku jsem nikdy nebyl, tak nemůžu posoudit. To hejbání z vodou si asi pleteš s Dalešicama, je tam přečerpávací elektrárna. Tady i když pustí elektrárnu (vykrývají s ní jen špičky) tak se hladina změní sotva o 2–3 cm, takže vlastně nic.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:32 ® Shrek reakce na …
-
cercer1: je to nadnárodní tajemství podléhající přísnému informačnímu embargu.Nezlob se,ale krutá kletba koiperlínů by potkala i mě.Již jsem žádal o oficiální uznání za člověka s diagnózou HDU-neúspěšně.Není to lehké mezi ně proniknout.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:30 ® cercer reakce na …
-
hele..jestli mi to neřeknete…tak…vypíšu odměnu!!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:28 ® cercer reakce na …
-
Alivio:Tak hele..co se tu zahrává do autu??
reagovata já Tě bral za spolehlivého!
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:58 ® Shrek reakce na …
-
Jakub: ano,jsem si tím jistej.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:56 ® Jakub reakce na …
-
Alivio: jseš si jistej
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:02 ® Shrek reakce na …
-
CeP: já to chci zahrát do autu a Ty ho zase vyprovokuješ.
reagovatNeboj,to se nedovolí nikdo prozradit!!!
- Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:54 ® cercer reakce na …
-
jdu makat…ať už už je neděle!!Tak zatím..
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:53 ® cercer reakce na …
-
Padis:na kletby nevěřím!Práskni to!!Já to nikomu nepovím!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:51 ® cercer reakce na …
-
ještě jsem slyšel,že se tam dost hýbe s vodou a to i několikrát denně..je to pravda?
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:50 ® cercer reakce na …
-
regulus:fotky jsou moc pěkné..trochu podobné na Orlík,že?Podobný typ vody?
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:49 ® Padis reakce na …
-
cercer1– to nechtěj vědět jinak tě může potkat kletba HDU:)))
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:42 ® cercer reakce na …
-
CeP:CO JE HDU?!?
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:41 ® cercer reakce na …
-
Regulus:díky za vyčerpávající info!Určitě si to tam obejdu..a s úlovky stejně dopředu moc nepočítám..jde mi o to,vypadnout ze zahulený hospody!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:02 ® regulus
-
ROBUR – parníky v Brně nikdy nejezdily, protože parník jezdí na páru, ale LODĚ na Príglu jezdí na elektriku. Jinak nemáš pravdu ještě jezdí, ale jen v sobotu a v neděli, ali do půlky října.
cercer1 – loďku na chytání tam asi těžko seženeš, roky se tam z loďky chytat nesmělo teď je to povolený asi 2 roky. Půjčovna pramiček (ovšem ne na rybaření) je už asi zavřená. Co se špenátu týče, tak je vidět, že tam Dědek už dlouho nebyl. Vzadu jsou ještě nějaký zbytky, ale už to nemí tragedie, na jezeře je to už dobrý, možná jsou někde úseky, kde je to nafoukaný. Co se týče chytání, tak neočekávej žádnou slávu, ryb je tam sice mraky, ale je to asi tak jak s jakoukoliv přehradou, čímž nechcu říct, že nechytneš. Osobně na jezero moc nechodím, spíš dozadu mezi skaly. Má to svoje výhody i nevýhody. Je tam klid, pěkná příroda, ale skáčeš jak kamzík a je to na pěšky. Pokud se ti chce chodit, tak není špatný zajet k hradu Veveří, dostaneš se tam autobusem 303 z Bystrce. Je tam most přes přehradu a zpátky se dá jít po obou březích cca 2–3km skaly, pak už jezero další 3–4km podle toho po které straně jdeš. přihodím ti mapu, červeně jsou orientačně parkoviště nebo místa blízko vody kde se dá zaparkovat, na levý straně (jak je silnice okolo přehrady) bacha, nic nenechávat v autě dost se tam krade. Modře je ta zastávka u hradu, fialově hospody, který mají na 100% otevřený, je tam po obou březích ještě několik stánků, ale ty jsou jen sezóní a asi budou mít zavřeno. Jedinej kemp je Obora, ale ta končí 30.9., bývala tam i hospoda, která byla v posledních letech zavřená, nevím jestli to nechají spadnout nebo to bude někdo opravovat, možná už i opravil, tak 2 roky jsem tam nebyl, je to dál od vody. Na druhé straně je několik penzionů, bydlení tam asi seženeš na 100%, ale netuším za kolik. Mrkni sem www.prygl.net . tady můžeš mrknout na fotky jak to tam vypadá, abys byl v obraze www.volny.cz . Prvních 5 fotek je z té zadní části. Lovu zdar.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 11:23 ® CeP
-
Takže kdo je HDU ste už naprášili..no budiž. Ale estli se někdo třeba jen pokusí vyžvanit CO je HDU, tak mu ale bez prdele narostou zelenkavý tykadla, šupinatej ocásek a rozeklanej jazyk, kterej hned zčerná a zdřevění!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 10:48 ® cercer reakce na …
-
Robur:no nic,díky za info.Tu povolenku už vyřizuji..dík za tip!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 10:43 ® Robur
-
parníky už nejezdí, jinak nevím
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 10:23 ® cercer reakce na …
-
HDU:jak je to tam s těma loďkama?
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 9:51 ® cercer reakce na …
-
Alivio:dík..aspoň nějakej kamarád!!Nepochlubili se,že dobře zacházej se svejma udicema!
reagovatAle to se dá čekat..tady snad na nikoho špatného ani nenarazíš,ne??No..zřejmě opravdu dobrej oddíl!
- Čtvrtek 5. října 2006 v 7:53 ® Shrek
-
cercer1:zkratka znamená Hodně Dobří Udicáři.No prostě jako že uměj dobře zacházet s udicema.Já jen že Ti to nikdo nechtěl říct........
reagovat)
- Čtvrtek 5. října 2006 v 7:51 ® Shrek reakce na …
-
Toulíku,nepatří mezi ty HDU náhodou i hydromačka?To je taky takový HDU.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 7:47 ® Padis reakce na …
-
jj HDU to je zřejmě dobrej oddíl:)))
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 7:40 ® toulovec
-
povím ti to, Hdu znamená: Cep, pif, zedus, kelt, Lubánek s Lubánkem, ...................................................
reagovat