Chytej.cz

Brněnská přehrada.. necteno

3.10.2006 | cercer | 6.928 zobrazení | 48 odpovědí

Chlapi..poraď­te..chci tam jet zavláčet..nikdy jsem tam nebyl..zajímavá místa..kam se podívat.Popřípadě něco zajímavého v okolí…tedy.­.rybářsky zajímavého:-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Sobota 7. října 2006 v 10:50 ® cercer reakce na …
cercer

tak hoši..ještě dnes a zítra…a valím na ..jak to říkaj Brňáci..Prýgl…??:-) Držte palce,ať se vám vrátím!

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 10:22 ® cercer reakce na …
cercer

mno..stejně mi to pomalu dochází..:-)

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 10:20 ® cercer reakce na …
cercer

Alivio:normálně riskujete,že si vemu nějakého perlína jako rukojmí!!

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 0:51 ® cercer reakce na …
cercer

Alivio:no..myslel jsem,že máš větší vliv..však já to z vás dostanu!!CHápu,že ta kletba koiperlínů je asi opravdu děsná!!Dobře.­.neriskuj!

reagovat
Pátek 6. října 2006 v 0:49 ® cercer reakce na …
cercer

regulus:asi máš pravdu..to bylo o Dalešicích..takže díky..už se těším,až vypadnu!

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 16:25 ® Padis reakce na …
Padis

Alivio máš pravdu co se týče HDU:)))

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 15:59 ® regulus reakce na …
regulus

Na Orlíku jsem nikdy nebyl, tak nemůžu posoudit. To hejbání z vodou si asi pleteš s Dalešicama, je tam přečerpávací elektrárna. Tady i když pustí elektrárnu (vykrývají s ní jen špičky) tak se hladina změní sotva o 2–3 cm, takže vlastně nic.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

cercer1: je to nadnárodní tajemství podléhající přísnému informačnímu embargu.Nezlob se,ale krutá kletba koiperlínů by potkala i mě.Již jsem žádal o oficiální uznání za člověka s diagnózou HDU-neúspěšně.Není to lehké mezi ně proniknout.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:30 ® cercer reakce na …
cercer

hele..jestli mi to neřeknete…tak…vy­píšu odměnu!!

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 14:28 ® cercer reakce na …
cercer

Alivio:Tak hele..co se tu zahrává do autu??:-) a já Tě bral za spolehlivého!:-)

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:58 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jakub: ano,jsem si tím jistej.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:56 ® Jakub reakce na …
Jakub

Alivio: jseš si jistej

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:02 ® Shrek reakce na …
Shrek

CeP: já to chci zahrát do autu a Ty ho zase vyprovokuješ. :-) Neboj,to se nedovolí nikdo prozradit!!!

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:54 ® cercer reakce na …
cercer

jdu makat…ať už už je neděle!!Tak zatím..

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:53 ® cercer reakce na …
cercer

Padis:na kletby nevěřím!Práskni to!!Já to nikomu nepovím!:-)

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:51 ® cercer reakce na …
cercer

ještě jsem slyšel,že se tam dost hýbe s vodou a to i několikrát denně..je to pravda?

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:50 ® cercer reakce na …
cercer

regulus:fotky jsou moc pěkné..trochu podobné na Orlík,že?Podobný typ vody?

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:49 ® Padis reakce na …
Padis

cercer1– to nechtěj vědět jinak tě může potkat kletba HDU:)))

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:42 ® cercer reakce na …
cercer

CeP:CO JE HDU?!?:-))

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:41 ® cercer reakce na …
cercer

Regulus:díky za vyčerpávající info!Určitě si to tam obejdu..a s úlovky stejně dopředu moc nepočítám..jde mi o to,vypadnout ze zahulený hospody!:-)

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:02 ® regulus
regulus

ROBUR – parníky v Brně nikdy nejezdily, protože parník jezdí na páru, ale LODĚ na Príglu jezdí na elektriku. Jinak nemáš pravdu ještě jezdí, ale jen v sobotu a v neděli, ali do půlky října.

cercer1 – loďku na chytání tam asi těžko seženeš, roky se tam z loďky chytat nesmělo teď je to povolený asi 2 roky. Půjčovna pramiček (ovšem ne na rybaření) je už asi zavřená. Co se špenátu týče, tak je vidět, že tam Dědek už dlouho nebyl. Vzadu jsou ještě nějaký zbytky, ale už to nemí tragedie, na jezeře je to už dobrý, možná jsou někde úseky, kde je to nafoukaný. Co se týče chytání, tak neočekávej žádnou slávu, ryb je tam sice mraky, ale je to asi tak jak s jakoukoliv přehradou, čímž nechcu říct, že nechytneš. Osobně na jezero moc nechodím, spíš dozadu mezi skaly. Má to svoje výhody i nevýhody. Je tam klid, pěkná příroda, ale skáčeš jak kamzík a je to na pěšky. Pokud se ti chce chodit, tak není špatný zajet k hradu Veveří, dostaneš se tam autobusem 303 z Bystrce. Je tam most přes přehradu a zpátky se dá jít po obou březích cca 2–3km skaly, pak už jezero další 3–4km podle toho po které straně jdeš. přihodím ti mapu, červeně jsou orientačně parkoviště nebo místa blízko vody kde se dá zaparkovat, na levý straně (jak je silnice okolo přehrady) bacha, nic nenechávat v autě dost se tam krade. Modře je ta zastávka u hradu, fialově hospody, který mají na 100% otevřený, je tam po obou březích ještě několik stánků, ale ty jsou jen sezóní a asi budou mít zavřeno. Jedinej kemp je Obora, ale ta končí 30.9., bývala tam i hospoda, která byla v posledních letech zavřená, nevím jestli to nechají spadnout nebo to bude někdo opravovat, možná už i opravil, tak 2 roky jsem tam nebyl, je to dál od vody. Na druhé straně je několik penzionů, bydlení tam asi seženeš na 100%, ale netuším za kolik. Mrkni sem www.prygl.net . tady můžeš mrknout na fotky jak to tam vypadá, abys byl v obraze www.volny.cz . Prvních 5 fotek je z té zadní části. Lovu zdar.

reagovat
foto/forum/2006/th-img1044.jpg
Čtvrtek 5. října 2006 v 11:23 ® CeP
CeP

Takže kdo je HDU ste už naprášili..no budiž. Ale estli se někdo třeba jen pokusí vyžvanit CO je HDU, tak mu ale bez prdele narostou zelenkavý tykadla, šupinatej ocásek a rozeklanej jazyk, kterej hned zčerná a zdřevění!

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 10:48 ® cercer reakce na …
cercer

Robur:no nic,díky za info.Tu povolenku už vyřizuji..dík za tip!

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 10:43 ® Robur
Robur

parníky už nejezdí, jinak nevím

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 10:23 ® cercer reakce na …
cercer

HDU:jak je to tam s těma loďkama?

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 9:51 ® cercer reakce na …
cercer

Alivio:dík..aspoň nějakej kamarád!!Nepochlu­bili se,že dobře zacházej se svejma udicema!:-)) Ale to se dá čekat..tady snad na nikoho špatného ani nenarazíš,ne??No­..zřejmě opravdu dobrej oddíl!:-)

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 7:53 ® Shrek
Shrek

cercer1:zkratka znamená Hodně Dobří Udicáři.No prostě jako že uměj dobře zacházet s udicema.Já jen že Ti to nikdo nechtěl říct........ :-)) )

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 7:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

Toulíku,nepatří mezi ty HDU náhodou i hydromačka?To je taky takový HDU.

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 7:47 ® Padis reakce na …
Padis

jj HDU to je zřejmě dobrej oddíl:)))

reagovat
Čtvrtek 5. října 2006 v 7:40 ® toulovec
toulovec

povím ti to, Hdu znamená: Cep, pif, zedus, kelt, Lubánek s Lubánkem, .............­.............­.............­............

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1