Vyhledávání
IQ našich rybářů
2.10.2006 | conwiq | 9.784 zobrazení | 66 odpovědí
Jaký máte názor na IQ našich rybářů? Jaký tipujete, že je republikový průměr. :/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 4. října 2006 ve 12:24 ® Raf
-
Firetiger: Právě že z 300.000 lidí dosáhneme díky zákonu velkých čísel mnohem přesnějších výsledků než třeba při výběru z deseti lidí. Je jasné že lidé s určitým zaměřením, profesí, inteligencí tíhnou k určitým koníčkům. Není to tak vždy, ale basketbal nebo golf budou hrát spíše lidé vzdělanější (u těch je předpoklad vyšší inteligence) a movitější. Protipólem bude třeba fotbal. V rybařině znám několik velice inteligentních lidí, ale bude mít určitě blíže k tomu fotbalu. A jsem přesvědčen, že kdybychom zapátrali, tak by to potvrdili i sociologické studie.
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 23:15 ® Firetiger
-
Rafe, je těžké vybrat z milionu lidí podle nějaké záliby tři sta tisíc tak, aby se průměr těch dvou skupin výrazně odlišoval. A je jedno jaké kriterium si nastavíš, jestli to bude IQ nebo průměrný příjem, rodinný stav nebo třeba barva pleti.
Najdeš pár rybářů, co jsou pitomý jak štoudev, pár co Ti z hlavy spočítají pí na šestnáct desetinných míst a hodně úplně normálních lidí. Prostě rybářů je moc na to, aby vypadali jinak než ostatní Čechové. V tom hezkém i špatném.
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 22:09 ® Raf
-
Robur: Nevím, uvidíme
reagovat.
- Úterý 3. října 2006 ve 22:02 ® Sander
-
skwor > tak to nevím. Asi bude chyba mezi židlí a klávesnicí, jinak si to neumím vysvětlit
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 22:00 ® skwor
-
Jen pro chytré!! : Kolik má noha židlí??
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 21:59 ® Robur
-
Raf, a myslíš, že to ti blbci tady pochopí…
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 21:41 ® Raf
-
Nemyslim si, že otázka je tak hloupá. Ryby chytají většinou lidé prostší (netvrdím, že je to pravidlo). A u prostších lidí se dá předpokládat nižší IQ. Průměr IQ u rybářů tedy bude nižší, než je středových 100. Není náhoda, že s mnoha rybářema se nedá mluvit o ničem jiném než o rybách. Jiné koníčky zkrátka nemají. I šířka rozhledu leccos o inteligenčních předpokladech naznačuje.
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 21:13 ® slimak reakce na …
-
:)))
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 20:59 ® Zauwi
-
tyhle diskuze miluju…člověk se do ní ani nemusí zapojit a královsky se baví …jen tak dál
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 20:45 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Čau kočando
reagovatTěm trenkám bych věřil
- Úterý 3. října 2006 ve 20:16 ® Shrek reakce na …
-
koukejte na ní,vona se ještě bude čílit.Půl roku se neprojeví že to vypadá,že pošla na dně nory a ještě se bude vztekat,že jí Kkarlos řekl „stará vydro“.
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 19:58 ® Vydrain reakce na …
-
pf pf pf ti dám starou, že ti budou trenky malý
reagovat) mladou v rozpuku propříště ty iq jedno
- Úterý 3. října 2006 v 18:49 ® perch
-
kdyz se na nektere podivam myslim ze jsou idioti
reagovatP.S. idiot je vyraz slabomyslnosti atd.
)))
- Úterý 3. října 2006 v 16:08 ® toulovec
-
já jsem si to myslel :o)), teď už to vím :o)))
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 15:09 ® conwiq reakce na …
-
Nikoho jsem nenazval hlupákem ani nic nenaznačuji…Otázka je takhle postavená tak pod tím nehledejte rozumy. Na druhou stranu mě těší, že jsou mezi námi i inteligentní rybáři jako ty. Kteří odpovídají na „hloupé otázky“… tak vzhůru do nich, je jich tady spousta. Díky všem, kteří řekli svůj názor tedy i tobě „toulovec, robur aj.“ Bez reakcí by to tady bylo nudné…
reagovat - Úterý 3. října 2006 ve 13:15 ® toulovec
-
tak to je maso!!!!!
zadat hloupou otázku o IQ a když se dočkám odpovědi že jsem hlupák, nezbyde mi naznačit, že jste hlupáci že na takovou otázku sami odpovídáte . Bravo !!! pravdu měl na začátku hned robur, nebylo třeba dál odpovídat :o))))
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 11:30 ® cercer reakce na …
-
IQ??Něco jako E.T.??
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 10:20 ® conwiq
-
Jiné odpovědi jsem nečekal. Nezklamali jste díky..... Jde vidět, že se tu čte každá kravina
reagovat))) těším se na další RE:
- Úterý 3. října 2006 v 0:03 ® CeP
-
co to je to IQ?? da se to podseknout, killnout a sezrat? estli ne tak je to irelevantni.
reagovat - Úterý 3. října 2006 v 0:00 ® regulus
-
omluva samozřejmš „inteligenční“ ne „inteligentní“
reagovat - Pondělí 2. října 2006 ve 23:58 ® regulus
-
Myslím si, že inteligentní qocient nemá co společnýho s etikou a o té možná tak trochu rybaření je. Jsou lidé manuálně velice zruční s naprosto podprůměrným IQ a nelze říct, že by se chovali jako prasata a z druhé strany se lidé s nadprůměrným IQ jako prasata chovají. Takže nemyslím, že by IQ mělo nějakou souvislost s naším koníčkem, prostě je nás určitý procento slušnejch a určitý procento hovad a na IQ to vůbec nezáleží. Kolik procent ke které skupině patří si domyslete sami.
reagovat - Pondělí 2. října 2006 ve 23:10 ® Firetiger reakce na …
-
mana01> moje chyba; při opětovném přečtení otázky jsem si uvědomil, že 1) kdo rozumí o čem je řeč by se takhle neptal a 2) kdo neví, tak tomu je to vlastně jedno
Každopádně platí, že IQ je číslo, co nic neříká o tom že se nechováš jako prase. U vody potkám tisíckát raději člověka prostšího ale normálního, jak nějakého vykuka co možná všechnu moudrost světa sežral a vedle toho si myslí že hovno je jeho strejc.
reagovat - Pondělí 2. října 2006 ve 23:03 ® mana01
-
Firetiger- netušil jsem, že to někdo vezme vážně.
reagovat - Pondělí 2. října 2006 ve 22:59 ® zany
-
já to raději nechci vědět ještě bych zjistil nějaké hrozné věci…
reagovat - Pondělí 2. října 2006 ve 22:29 ® kkarlos
-
Vydrain: helemese, stara vydra se tu ukazala…
reagovat - Pondělí 2. října 2006 ve 22:08 ® Vydrain
-
hdu má iq hodně v mínusu a bude zakládat vlastní menzu
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 19:57 ® Firetiger reakce na …
-
mana01> Definice IQ říká, že průměr je 100. Pokud z populace vybereš rozumně velkou skupinu alespoň přibližně náhodně – a záliba v rybolovu by se měla náhodnému výběru dost podobat – tak se na 125 nikdy nedostaneš.
Abych to dal do kontextu: je spočítané, že přes 125 se dostane horních 5% americké populace, u nás tomu bude podobně.
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 19:09 ® mana01
-
Znám hodně rybářů, co mají IQ tak 5 a jsou to rybáři jak má být a naopak, ti co jsou chytří, tak stojí za h…! Pozor, dávám jen příklad. Já tipuji 125!
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 18:59 ® kkarlos
-
juj, to je chyb… stydim se..
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 18:57 ® kkarlos
-
Prichy: no hele, ja kdybych nepoznal server chytej, tak bych urcite nemuskaril… vlacet jo, asi, ale decetne…
reagovata taky ybch tolik nemasasril…
urcity lide na CH mi ukazaly tu spravnou cestu… a ty se drzim…