Vyhledávání
IQ našich rybářů
2.10.2006 | conwiq | 9.782 zobrazení | 66 odpovědí
Jaký máte názor na IQ našich rybářů? Jaký tipujete, že je republikový průměr. :/
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. ledna 2011 v 16:31 ® Manažerka
-
To bude dost složité, ono je to v každém kraji trochu jiné :-/
reagovat - Neděle 2. ledna 2011 v 1:08 ® Mr. Vydra
-
Robur>on si to chtěl sečíst a a udělat průměr možná že by mu kleslo sebevědomí
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 22:31 ® Prutos reakce na …
-
Šmarja jsem ti z…vil nick. Že já radši nenapsal Hydromačka…
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 22:26 ® Prutos reakce na …
-
Raf:
Vydarin: Pf pf pf…
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 18:31 ® kubajzs
-
průměr bude tak –15 ale najdou se i vyjímky – třeba já
))))
to byl samozřejmě pokus o vtip
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 12:15 ® Raf
-
Prutos: Nevěděl jsem, že Vydrain je žena. Omlouva jí. Tobě dík za upozornění.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 10:24 ® cercer reakce na …
-
Robur:jojo..souhlas!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 9:33 ® Robur
-
no jo, ale iq se pozná i podle toho co jíš, proto samozřejmě ti nejchytřejší a nejlepší z nás aktivně a duchaplně debatují ve fóru: Otázka selského rozumu
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 9:27 ® Vydrain reakce na …
-
No vidiš, konečně názor, já bych řekla že se to vůbec nevylučuje, naopak to může být velmi pravděpodobné
reagovat) pouze vzájemný poměr mezi mensou a menzou bude hodně rozdílnej
- Čtvrtek 5. října 2006 v 1:21 ® Firetiger
-
Dámy a pánové, Mensu neřešte. Význam inteligenčního kvocientu je většinovou českou společností dramaticky přeceňován.
Předpokládejme, že máte někdo z vás papír na to, že jste chytřejší nežli většina z nás. Třeba ten Mensovní. Myslíte si, že vám to pomůže k většímu rybolovnému uspěchu? Leda tak hovno, Vydrain a ostatní dámy prominou.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 0:56 ® Prutos reakce na …
-
Raf: Když už jsme u toho slovíčkaření… Vydrain řadil?!
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 0:37 ® Raf
-
Vydrain: Mimochodem, když jsem u chytání za slovíčka, tak si tě dovolim polapit. Menza je vysokoškolská jídelna. Mensa je klub lidí s IQ nad 130 bodů. Ty bys do tohoto klubu řadil právě ty strávníky.
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 21:57 ® Vydrain reakce na …
-
no jasně, že já nedržela zobák, tady to přece nikdo nemůže pochopit
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 21:15 ® regulus reakce na …
-
Hydromačka – to sis zasese na..... do vlastního hnízda, co??? Nebude to náhodou tím IQ.
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 20:00 ® snek reakce na …
-
hajan>trefa
reagovat - Středa 4. října 2006 v 19:58 ® Vydrain reakce na …
-
to by přece nedávalo smysl
reagovat - Středa 4. října 2006 v 19:56 ® hajan reakce na …
-
Vydrain: Mozek???
reagovat - Středa 4. října 2006 v 19:54 ® Vydrain reakce na …
-
no jasně, jen se v tom pánové nesmí tak vážně minrat
reagovatco takhle posoudit iq podle … ehm ehm toho co holky nemaj?
- Středa 4. října 2006 v 18:14 ® Gagi
-
Firetiger: Zrzky taky prosím!!! Já jen kdybys přišel ,,jak na to"
reagovat.
- Středa 4. října 2006 v 18:05 ® Firetiger
-
conwiq: Téma je kontroverzní a tedy nosné.
Co se mě týče, tak si myslím že chytrejch a blbejch rybářů máme zhruba stejný podíl jako chytrejch a blbejch Čechů. A nebo taky ne, ale je mi to vcelku jedno protože mě je pro mě důležitější aby člověk u řeky byl slušnej nežli chytrej.
Tedy úplně nejradši bych byl, kdyby všichni rybáři byli nejenom slušní, ale i chytří, mladí, krásní a pokud možno prsaté blondýnky. Akorát moc nemám jak to změnit
reagovat - Středa 4. října 2006 v 17:38 ® conwiq
-
a pak, že se vám to téma nelíbí…:))) slušná návštěvnost 882×.
reagovat - Středa 4. října 2006 v 17:34 ® Robur
-
a za co chceš chytit…DD
reagovat - Středa 4. října 2006 v 17:30 ® Vydrain
-
Přestaň mi chytat za slovíčka
reagovat)
- Středa 4. října 2006 v 17:17 ® Milky reakce na …
-
Vychám spíše z předpokladu, že lidské IQ se během života vážně nemění – je stejné od narození. Rozptyl je v řádech bodů, opravdu nic výrazného. Co do příjmů, záleží i na regionu. Nemyslím, že rybolov je pro neinteligentní chudinu, ale k výrazně dobrým výsledkům v obou sledovaných parametrech se (v průměru) asi nedostanem
reagovat - Středa 4. října 2006 v 15:24 ® Robur
-
fireger, aplikuješ ale na to logiku, toho, že se můžeš ptát, co za koníčky mají lidé po druhém infarktu. pak ti totiž opravdu zbude rybřina, šachy, petanque a podobný adrenalin.
reagovat - Středa 4. října 2006 v 15:10 ® Firetiger
-
Milý oponente Milky, otázka moc chytrá není. V tom souhlas. Nesouhlasím ale s doměnkou, že rybolov představuje zábavu pro neinteligentní chudinu.
Pokud Tě zajímá korelace IQ na vzdělání, rodinný stav, pracovní a studijní výsledky atp. tak si klikni na en.wikipedia.org je to sice postavené na US populaci, ale hezké.
Se vztahem inteligence a příjmu buď opatrný, závisí od věku. Pro lidi v produktivním věku funguje dobře, ale jak začneš porovnávat studenty, pracující a důchodce tak se Ti korelace rozletí – dvacetiletý student na vejšce bude pravděpodobněji inteligentnější ale chudší jak stejně starý kluk z učňáku, co normálně pracuje. V našem milém sociálním státě bude vysokoškolský profesor na odpočinku bude brát menší důchod, jak montér na stavbě plat.
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 14:46 ® Raf
-
Firetiger: Nesouhlasim. Z této studie vůbec nevyplývá, že rybaří výrazně více důchodců. Udává, že rybaří 20,27% důchodců, což bude odpovídat procentu důchodců v celé populaci. V roce 2001 bylo v ČR 18,4% důchodců a to procento roste. Průměrný věk rybářů 44 let je sice určitě vyšší, ale to je ve studii vysvětleno tím, že nejvíce chytají ryby lidé ve věku 50–59 let (22,83%). A to je právě věk, kdy lidé dosahují nejvyšších příjmů. Přesto se zde jasně říká, že „Rozhodující podíl sportovních rybářů patří k nejnižší a střední příjmové skupině“. Čili tato studie moje slova nevyvrací, naopak důrazně podporuje (vycházím-li z toho, že člověk s nižším příjmem bude i méně inteligentní).
Jinak souhlas s tim, že v USA je basketbal hra pro černochy z ghetta. Já mluvil o českých podmínkách, kde je to téměř výhradně vysokoškolský sport.
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 14:30 ® Milky
-
Musím ti oponovat! ..A je jedno jaké kriterium si nastavíš, jestli to bude IQ nebo průměrný příjem, rodinný stav nebo třeba barva pleti. Tady bych nopak viděl několik zásadních vodítek, jak zjistit skutečný stav. Člověk s nižším přijmem bude (až na výjimky) méně inteligentní, naž člověk s vyšším příjmem. Barva pleti také vypovídá jak o IQ, především pak o tzv. EQ. Zatím co IQ se udává v bodech, EQ se udává v %. Obě tyto hodnoty mají vypovýdající schopnost jak o jednotlivci, tak o vzorku společnosti. Jinak ta otázka sama o sobě je „blbá jako vánoce“ !
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 12:49 ® cercer reakce na …
-
hm..vážně téma k zamyšlení…zajímavé..
reagovat - Středa 4. října 2006 ve 12:40 ® Firetiger
-
Rafe, sociologická studie rybářství je, najdeš na ní odkaz na začátku otázky (dával jsem ho tam já).
Ze studie vyčteš, že rybáři jsou věkem nad a příjmem pod celostátním průměrem. Jinými slovy že rybaří hodně důchodců – na to nepotřebuješ studii ale stačí se Ti projít kolem vody, že.
Z vyššího věku můžeš odvodit, že budou rybáři konzervativnější a rizikově více averzní jak celek populace, můžeš dokonce přijít s odvážnou myšlenkou, že budou mít větší tendenci volit komunisty, ale o inteligenci Ti to řekne málo.
Pro odlehčení – co se těch sportů týče, tak třeba v Americe najdeš trend přecházet od golfu k muškaření, protože je u toho větší sranda. O basketu ani nemluvě, to je tam hra pro černochy z ghetta.
reagovat