Vyhledávání
preparace hlavy dravcu na amaterské urovni
1.10.2006 | holis | 3.038 zobrazení | 8 odpovědí
Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).Formalin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. října 2006 v 0:49 ® cercer reakce na …
-
jojo…na selským rozumu už by Ti to kluci vysvětlili!!!
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 0:35 ® Láďa reakce na …
-
v tomto případě je mlčeti zlato,tomu věř.A jinak co jsi udělal,nebo neudělal mi je jedno.
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 0:31 ® holis reakce na …
-
Mysli si co chceš ,ale nejsou to kecy, ale pravda
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 0:26 ® Láďa reakce na …
-
bez těch omluvných keců by to bylo lepší nemyslíš?
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 0:22 ® holis reakce na …
-
Bohužel jsem tu hlavu neřezal já, a bohužel jsem si neuvědomil, že taková krásná ryba muže pro někoho znamenat jenom kus masa. Kdyby nebyla poškozená, v životě bych ji nezabil.Běžně pouštím štiky okolo 80cm a tahle dáma by si svobodu určitě zasloužila,bohužel se vrátit nedala.Nejsem masař!
reagovat - Pondělí 2. října 2006 v 0:10 ® kkarlos
-
chyba, mel si sezrat i hlavu… vsici i co radi prispivaji do otazky selskeho rozumu, tak jim to rve srdce…
reagovat - Neděle 1. října 2006 ve 23:55 ® holis reakce na …
-
To máš pravdu,ale zapoměl jsem podotknout,že hlava byla zcela neodborně upižlána skoro za skrelemi,takže by mě s ní každý profík vyhodil.Kdysi davno u nas jeden preparoval jenom napoustením formalínem,ale bohužel už nežije.V hospodě visí jeho výrobek dodnes
reagovat - Neděle 1. října 2006 ve 23:42 ® cercer
-
no..myslím si,že i ta štika 92cm.by zasloužila profi preparaci…určitě je taky nechytáš obden…a právě tím,že bude preparovaná odborně..bude pěkná a nebude vadit,že to není aligátor.Jen muj názor..
reagovat