Chytej.cz

preparace hlavy dravcu na amaterské urovni necteno

1.10.2006 | holis | 3.038 zobrazení | 8 odpovědí

Jak co nejjednoduššeji preparovat hlavu štiky(92cm).For­malin mam,ale nechce se mi podstupovat složite a časově naročné operace,mam na mysli preparaci amaterske urovně se slusnym výsledkem.Hlava je zamražená a je mi lito to nezkusit, i když to není žádnej krokodýl,ve verandě by se docela vyjímala. Asi otvírám tema již zde tisíckrát probírané,ale určitě se tu najde někdo, kdo poradí nebo dá aspon šikovné odkazy.Ještě jednou podotýkám,nechci profi preparaci, tu bych rozhodně zadal odborníkovi,ale u opravdové trofeje

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. října 2006 v 0:49 ® cercer reakce na …
cercer

jojo…na selským rozumu už by Ti to kluci vysvětlili!!!:-))

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 0:35 ® Láďa reakce na …

v tomto případě je mlčeti zlato,tomu věř.A jinak co jsi udělal,nebo neudělal mi je jedno.

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 0:31 ® holis reakce na …

Mysli si co chceš ,ale nejsou to kecy, ale pravda

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 0:26 ® Láďa reakce na …

bez těch omluvných keců by to bylo lepší nemyslíš?

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 0:22 ® holis reakce na …

Bohužel jsem tu hlavu neřezal já, a bohužel jsem si neuvědomil, že taková krásná ryba muže pro někoho znamenat jenom kus masa. Kdyby nebyla poškozená, v životě bych ji nezabil.Běžně pouštím štiky okolo 80cm a tahle dáma by si svobodu určitě zasloužila,bohužel se vrátit nedala.Nejsem ma­sař!

reagovat
Pondělí 2. října 2006 v 0:10 ® kkarlos
kkarlos

chyba, mel si sezrat i hlavu… vsici i co radi prispivaji do otazky selskeho rozumu, tak jim to rve srdce… ;-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 23:55 ® holis reakce na …

To máš pravdu,ale zapoměl jsem podotknout,že hlava byla zcela neodborně upižlána skoro za skrelemi,takže by mě s ní každý profík vyhodil.Kdysi davno u nas jeden preparoval jenom napoustením formalínem,ale bohužel už nežije.V hospodě visí jeho výrobek dodnes

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 23:42 ® cercer
cercer

no..myslím si,že i ta štika 92cm.by zasloužila profi preparaci…určitě je taky nechytáš obden…a právě tím,že bude preparovaná odborně..bude pěkná a nebude vadit,že to není aligátor.Jen muj názor..

reagovat