Vyhledávání
Lužická Nisa 3
1.10.2006 | Vichrzhor | 3.663 zobrazení | 25 odpovědí
Právě jsem se vrátil ze své první návštěvy revíru Lužická Nisa 3, konkrétně úsek mezi Machnínem a Andělskou Horou. Voda špinavá, dost zapáchající, pár ryb jsem zahlídl, ale úlovek žádný. Celkem jsem rozčarován, ale v podstatě jsem něco podobného čekal. Budu rád, sdělíte – li svoje zkušenosti či nějaké tipy, jak a kde si dobře zamuškařit na Lužické Nise
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. února 2007 v 18:05 ® Vichrzhor
-
stopař: hele až se přestanete dohadovat, můžeš mi dát nějakej tip na tu Nisu? O víkendu má být hezky…
reagovat - Středa 21. února 2007 v 1:00 ® drozďák reakce na …
-
stopař: zvláště od tebe tu invektivu v pohodě snesu
reagovatSbohem a zkus se podívat do pošty. Jestli už se stalo, tuplem nemám, co bych dodal…
- Úterý 20. února 2007 ve 22:51 ® stopař reakce na …
-
drozďák – Hlupák zústane hlupákem ! Když ti Nisa vadí tak se neozívej.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 22:06 ® Vichrzhor reakce na …
-
drozďák: Ty jsi teda dobrej prudič… Nisa není špatná, to že sem tam smrdí je věc známá, že ryby se nedaj sežrat mi nevadí, bo jich stejně 99% pouštím, no a že se tam nedá nic chytit jednoznačně vyvracej všichni, kdo tam chytili PO, PD a LI 40+. Ty nerad testuješ neznámý revíry?
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 21:47 ® drozďák
-
Stopař:
reagovat
a myslíš, že bych to někdy ve slabé chvíli mohl s tvým laskavým svolením přeci jen ještě zkusit ???? - Úterý 20. února 2007 v 18:52 ® stopař reakce na …
-
Dají se tam chytit hlavně RYBY.
P.D. a P.O.drozďák – nikdo tě nenutí tady chodit a ani chytat ryby!!!
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 17:28 ® drozďák
-
Lužická Nisa smrdí, nic se tam nedá chytit, natož sežrat. Já osobně bych tuhle vodu z repertoáru úplně vynechal
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 16:57 ® Vichrzhor reakce na …
-
Mmmm…tak šup sem s informacema – co se tam dá chytit?
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 16:38 ® stopař reakce na …
-
Ano myslím splav u Kristíny.Tlouště jsem v těch místech nikdy nechytil.Na Hrádeckým MP ůseku jsem si už párkrát dobře zachytal hlavně na muchu.
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 16:13 ® Vichrzhor reakce na …
-
Myslíš splav u Kristýny? Párkrát jsem tam byl na tlouštích, když nebraly štiky na Kristýně. Jak je to vůbec s MP Nisou? Dá se tam slušně zachytat na vlášku nebo mouchu?
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 14:55 ® stopař reakce na …
-
Jo a samozřejmně z MP dole u splavu jestli to tam znáš.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 14:51 ® stopař reakce na …
-
Ta fotka je z neděle.Dnešní stav je stále stejný.Nahoře v Jizerkách to už asi začalo pomalu tát.
reagovat - Úterý 20. února 2007 ve 13:08 ® Vichrzhor
-
Sakra, to je vody! Předpokládám, že fotka je z MP Nisy? Jaký je aktuální stav?
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 11:26 ® stopař reakce na …
-
Žádný problém.A díky.
reagovat - Úterý 20. února 2007 v 0:02 ® jiris
-
stopař – jestli mužeš vložit novou fotku Nisy (byla vnorena na te puvodni velke a smazala se s ni) diky.
reagovat - Pondělí 19. února 2007 v 17:38 ® stopař reakce na …
-
to iceman – Tak tedy pro velký tlak přátel jsem si konečně pořídil icq. Zde je mé 442–180–419.
reagovat - Pondělí 19. února 2007 ve 13:53 ® stopař reakce na …
-
iceman – ICQ nepoužívám ale jsem na Skypu pod jmenem – smiza.s. V hrádku je Nisa zatím dost zvednutá,ale už se chystám to prubnout mám sice omezené časové možnosti jsem totiž ve stavu práce neschopných a vycházky mám jen dopoledne 2 hoďky a odpoledne 2 hoďky a to toho moc nestihnu .
reagovat - Pondělí 19. února 2007 v 10:02 ® iceman reakce na …
-
Tam to neznám, asi škoda, co? Jak to vypadá na MP v Hrádku? Absťák stoupá, měl bych tam zajet. Nemáš ICQ? Moje je 163–402–609
reagovat - Pondělí 19. února 2007 v 9:39 ® stopař reakce na …
-
A chodíš taky do Hrádku n/N k bejvalímu mostu ?
reagovat - Neděle 18. února 2007 ve 22:48 ® iceman reakce na …
-
Z Nisy se to žrát nedá, letos jsem si vzal z úseku o kterém píšeš duháky a nedalo se to jíst. Doufám, že už to pochopili všichni co tam chodí a letos si tam krásně zachytáme. Přeji všem úspěšnou sezónu.
reagovat - Neděle 18. února 2007 v 18:01 ® stopař
-
Já chodím do Bílého kostela od mostu pod Hůrkou až k obloukovému mostu vždycky si perfektně zachytám menší i větší kusy ale o nějakém zápachu nic nevím . Taky hodně chodím na P i MP v Hrádku n/N a to samé . Asi máte moc fajnový frňáky.A taky je pravda že já rybky moc nejím.
reagovat - Pátek 6. října 2006 v 10:07 ® cercer reakce na …
-
já tam ještě osobně nebyl,ale kluci od nás tam jezdí pravidelně a prý si dobře zachytají..pruměrně větší kusy..ale ta voda prý opravdu smrdí..
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 17:02 ® Vichrzhor reakce na …
-
To mi právě známej taky říkal, a znělo to logicky – „Jeď na Nisu, ryby smrděj, nikdo to nebere na maso, tak jsou tam velký kusy, hlavně duháci“. Já ho poslechl, říčka vypadá zajímavě, ale voda fakt páchla, prostě nic moc požitek…zkoušel jsem nymfu a mokrou mouchu, ale nic.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 v 16:34 ® drozďák
-
Ale jsou tam ryby a kolik.
reagovat - Čtvrtek 5. října 2006 ve 13:55 ® AldaK
-
I na tomto useku jsem si parkrat pekne zachytal,soucasne jezdim spis do Bileho Kostela a okoli a ryby jsou tam i tam.
reagovat