Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. listopadu 2004 v 19:18 ® Zlinsky_lovec
-
kup si koryta nebo banja od relaxu,ty jsou gut!Barvy zkousej a velikosti taky-v tech ti neporadim,i když mám pár ripperů"vyvolených".
reagovat - Neděle 5. září 2004 ve 13:23 ® jaryn
-
fish blbneš, kup si gumy 2 a 3 palcáky(palec 2,5cm). Začni s bílou a fluorozelenou, k tomu hlavičky 5 a 8g. Tahni to jako třpytku, občas zvedni špičku prutu, nech klesnout ke dnu, pocukej špičkou prutu(měl by být měkčí do 28g)Zkus si to na mělčině a uvidíš co nástraha dělá. Až si to ošaháš ptej se na konkrétnější věci. Každý má svůj styl vedení, svoje oblíbené barvy a na různých vodách ryby(nevím proč, ale je to tak) mají rády různé barvy. Až budeš mít za sebou tisíc náhozů tak se zase ozvi.
reagovat - Pondělí 30. srpna 2004 ve 23:12 ® morpheus
-
Jo určitě je to dobrý akorát se to musí zkusit.
reagovat - Pondělí 30. srpna 2004 ve 12:31 ® fish
-
morpheus– tak kdyz chces mi pomoc tak mi poradje si je dobry vlacet s woblerem v rece malo tekouci a ten wobler je okoun tak porat diiiiiiiiiiiiiiiikkkkk
reagovat - Neděle 29. srpna 2004 v 15:41 ® morpheus
-
Víš rybičko, rozpoutal jsi tady docela ostrou debatu a já se tě docela zastával. Už při druhé tvé otázce jsem ti psal ,že stačí jedna na dané téma a to se pak rozjede,že se dozvíš skoro vše potřebné. Ale na moje rady jsi nedal a vychrlil jsi tady další otázku, na to samé téma. Rád pomůžu i poradím každému ,ale komu není rady ,tomu není. ani BAGR. )
A starý vlky ,jenom dráždíš a my se tu pak hádáme. Tak že buď budeš přispívat do fóra s rozumem a dostane se ti odpovědí i od starejch vlků. A nebo si z nás jenom střílíš a v tom případě mě mrzí že jsem se tě zastal.PS: Mezi staré vlky se nepočítám(pro rejpaly) a to celé je pouze můj názor – za nikoho jiného nemluvím.
reagovat - Neděle 29. srpna 2004 ve 14:06 @
-
Všiml jsem si,že Tě zajímá přívlač. To je to,že táhneš na vlásku k sobě nějakou nástrahu. Těch nástrah je strašně moc a tak Ti radím: najeď si dolů vlevo na rubriku Přívlač a tam máš skutečně mnoho věcí k zodpovězení. Máš tam úplně vše, na co Jsi se tady vždycky ptal. Takže čti a čti a čti a ještě jednou čti. Až narazíš na věc, která Ti není jasná ani po prolouskání těch hezkých článků,tak se ozvi a opravdu každý Ti rád odpoví.
reagovat - Neděle 29. srpna 2004 ve 12:23 ® Milky
-
fish: jsi asi nepoučitelněj – nebo nečteš. Když chceš, vem si umělou rybku a jdi na ty štiky. Když ti to dlouho nepůjde a nic nechytíš, třeba dojdeš k tomu, že si nejdřív o štikách něco přečteš. Dokolečka se tu ptáš, co je nejlepší nástraha – kdyby byla jedna a nej, tak proč by se jich prodávalo tolik (tisíce) – chápeš? Je to o zkušenosti a o štěstí. Buď se poučíš ze zkušeností druhých, nebo se musíš těmi omyly prokousat. Co myslíš, že je snadnější?
reagovat - Neděle 29. srpna 2004 v 11:18 ® fish
-
umelou rybku tak 9–10cm na stiky
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 23:03 ® pupak
-
ptas se moc obecne co myslis pojmem gumova rybka. A jakou rybu chces na ni chytat. Upresni to.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 19:42 ® fish
-
jak se vede umela rybka kde je nejlepsi
reagovat