Vyhledávání
Vezírky
28.9.2006 | Stín | 2.368 zobrazení | 6 odpovědí
Jaký máte názor na silonové vezírky.Používat nebo ne.Nebylo by lepší je úplně zakázat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 29. září 2006 ve 22:59 ® Stín reakce na …
-
Tenhle teda nikdy!!!
reagovat - Pátek 29. září 2006 ve 22:44 ® Sander
-
Já zas používám EKO klacek. Válí se jich kolem vody docela dost, tak na co řešit vezírek. Mrtvolu dam do igelitky skopřivama a chytá se vesele dál
reagovat))
- Pátek 29. září 2006 ve 22:40 ® Stín reakce na …
-
Já používám EKO vezírek,nebo EKO sak.Jsou vyrobeny z mikrovlákna.Ryba je v nich ve tmě a nestresuje se.Taky se nedřě jako v těch silon.vezírkách i když se natáhnou.Během chvilky mají ryby poškozené ploutve a odřené boky.Právě to byl důvod proč jsem je přestal používat.Ať je důvod vložení ryby do vezírku jakýkoliv,jedno je jistý,rybu zbytečně nestresovat a nepoškozovat. Přidám fotku vezírku do kterého bych rybu nedal ani náhodou.Je to můj názor a nikomu ho nevnucuji.Každý ať používá co se mu zamlouvá.
reagovat - Pátek 29. září 2006 ve 21:30 ® Prichy
-
no, zase jedna otazka, na kterou se da divat z nekolika pohledu. Napr. kdyz chci cerstvou rybu a je parak tak vezirek pomuze alespon trochu a kdyz uz tu rybu nepustim zpet, tak alespon poslouzi veci a neskonci v popelnici. Co se tyce silonovych vezirů, nevim, krome toho, ze to clovek pak netaha mokry v batohu. Jinak osobne mam vezirek…marne vzpominam, kdy ze jsem ho pouzil.
reagovat
O tom, ze ryba trpi ve vezirku je jasne, ale to same se da rici o spouste cinnostech s rybami. (jeste jsem napr. videl manika, jak z prehrady, kde se nesmi pustit stika, mel u pasu vezir a v nem nekolik stihlat, ze je vypusti jinde......tezko rici, co si o tom myslet) Takze kompromis je, pokud to vyzaduje situace na nezbytne nutnou dobu rybu dat do veziru, ale asi tak dle navodu Alivia. - Pátek 29. září 2006 v 18:55 ® Milky
-
Nepoužívám vezírek. Když chci rybu pustit, tak jí pustím hned. Když si jí chci nechat, vít to taky hned. Když vidím děkdy s vezírkama, jaxe tam kapr válí na boku polomrtvej, utaženej jak v korzetu, je to podle mne hodně stupidní.
reagovat - Pátek 29. září 2006 v 18:20 ® Shrek
-
V první řadě je dle mého názoru třeba si uvědomit,kdo si co představuje pod pojmem vezírek,jestli je to pytel s kruhama,do kterýho flákne rybu a hodí ho tak ledabyle do vody,nebo jestli jej natájne tak jak by měl být,zatíží jej,aby ryba měla prostor.Pak v tom nevidim problém.
reagovat