Chytej.cz

Shimano catana 2,7m 5-20g necteno

28.9.2006 | Snake | 2.699 zobrazení | 7 odpovědí

Co si myslite o tomhle proutku. S přívlačí začínám, a chtěl bych chytat na piskovnach, velkých řekách okouny, tlouště, popř stičky, myslíte že je to na začátek dobrý proutek? díky za odpovědi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. září 2006 v 1:34 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

BM: to nastvalo co… na co ti skocil a v jakejch mistech reky…? hh, este ze neco podobneho sem taky zazil.. ;-)

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 23:38 ® BigMike reakce na …

Spokojen? Já měl dnes na prutě sumíka, míru rozhodně překračoval, prut skoro špiškou u rukojeti a líbilo se mi to! Horší, že to utrhl:((

reagovat
Pátek 29. září 2006 v 15:41 ® Kazan

Pořídil jsem si 2,40 5–20g, a jak píše BM, za ty prachy je to dobrý kauf.

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 13:10 ® Robur
Robur

já mám 240 10 – 30g a ta delší verze mně připadala žvejkovitá, ale jak je pitváno jinde, jde o pocit

reagovat
Pátek 29. září 2006 ve 13:04 ® Snake reakce na …

Díky za odpovědi, jdu do něj.

reagovat
Pátek 29. září 2006 v 10:14 ® Kachna
Kachna

Tento proutek mám dvě sezóny a je super. Chytám s ním na velké přehradě (Rozkoš) a je fakt universální. Hází se sní fakt daleko a to jak malé rotačky (vel. č. 1) tak velké gumy (17g jigy). V loni jsem na něj vytáhl pár okounů, nějakou tu štičku a asi 11 candátů. Záseky drží pevně a při zdolávání se chová skvěle, všechny výpady odpruží. Zatím nic jiného ani nechci. Mohu jen doporučit.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 21:41 ® Shrek
Shrek

® BigMike Tak zakoupil v ČB v Gamma vláčák Catana 5–20 g za 1.029,–. Myslím, že na mé lámání prutů to bude stačit až až:)) Jeví se mi dobře, tvrdší a zbytek uvidím u vody! Snad poprvé jsem odolal a nekoupil žádného slevněného w.Rapala:)

To jest názor BigMika.Já bych ten prut zkusil,určitě se za ty prachy daj sehnat i jinačí proutky,ale nevidim v Cataně pro začátečníka problém.Já začínal na prutu 20–40 g,teď používám pruty 5–25 g a chystám se jít ještě níž.Všechno chce svůj čas,časem zjistíš,co Ti bude vyhovovat,takže já za sebe říkám: Jdi do něj!!!

reagovat