Chytej.cz

Kamenování. necteno

28.9.2006 | Gagi | 2.253 zobrazení | 26 odpovědí

Co myslíte proč některé rybáře a leckdy i ty co umí. tak moc baví zesměšnovat dotazy a názory ostatních? Je to způsobeno ,,charakterem", sexuální deviací, politickou orientací, nebo pocitem nadřazenosti?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. října 2006 v 10:47 ® kkarlos
kkarlos

CeP: a jeje, tak to rovnou nekomu posli aby to proslo cenzurou… :-D

reagovat
Neděle 1. října 2006 v 10:38 ® CeP reakce na …
CeP

kkarlos> no ja to tehda delal na objednavku pro jednoho novice. nemohl se zkraje zorientovat tak jsem mu to sepsal. urcite jsem nepocital s tim ze bych to zverejnil.

reagovat
Neděle 1. října 2006 v 10:15 ® kkarlos
kkarlos

CeO: to ses ozval brzy… :-)) )

reagovat
Neděle 1. října 2006 v 9:32 ® CeP reakce na …
CeP

HaD> na jare jsem neco daval dohromady, tak te to poslu mailem.. ;-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 v 1:22 ® HaD reakce na …
HaD

Karlos: good idea. Faq se nerozrůstá, protože se nikdo neptá. Nahoďte sem dotazy, které by se měli objevit a já to zpracuju!

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 23:19 ® Prichy
Prichy

mirmen: ne to neee…to snad za minuleho rezimu :-D

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 21:30 ® mirmen

tím, jak se „zviditelníš“, tak si vykoleduješ

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 21:29 ® mirmen

Prichy , často platí mluviti stříbro .. mlčeti zlato

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 18:02 ® kkarlos
kkarlos

neco jako udelat FAQ, by mohl treba vypsat HaD soutez o to kdo ho udela nejlepsi… ;-) heh takhle sme to resili my v jedne onlinovce… ale nebudu mu do toho kecat, si urcite dokaze poradit sam… :-)

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 17:26 ® xycht

Některý to asi baví, ale některý rybáře asi nebaví dokonečna odpovídat na některý otázky, který se periodicky opakují každý týden.

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 15:43 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Hora: Ač nejsem „prikejvávač“, tak souhlas :-)

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 14:36 ® Hora
Hora

myslím si,že by pro nové čtenáře měl být někde viditelně jednoduchý návod,jak vyhledávat,ať se nemusí opakovat staronové otázky a následné kamenování od určitých soudruhů.Samotný vyhledávač,je podle mě,na nevhodném místě,kde se dá snadno přehlédnout,pop­řípadě ho víc zviditelnit.

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 14:18 ® kkarlos
kkarlos

hehe, kdyby nekdo nevedel co s tema cernejma puntikama, tak ja jsem nedavno jeden dostl… :-D a docela velkej… ;-)
A ke kamenovani… je to asi tak ze ty co uz sem prispivaji delsi dobu a jsou relativne znamy… tak maji uz nejake sve chovani a je na to vetsina lidi zvyklejch… obcas uleti ale to se stane kazdemu… Vetsinou nekdo prijde novej a uz si mysli buhvi co… a zalozi nove forum pritom kdyby pouzil vyhledavac, projel jine weby… vubec by to nemusel zakladat, pak by zadne takove kamenovani nevznikalo… teda kdyz pominu nekoho kdo jsem pride se pohadat…

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 13:48 ® Prichy reakce na …
Prichy

kua, pulku prispevku jsem si smazal…no snad je to trochu srozumitelny

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 13:45 ® Prichy reakce na …
Prichy

bobo: jj, vim Gagi: nekdy je mi trapne sem vubec neco psat, hlavne ve vlaknech, kde nejsem kovany, a pritom by se mohl ozvat nekdo jiny.....vis proc sem prispiva tak malo lidi? no protoze nikdo jiny nema zajem, tak kolikrat vstoupim na tenky led a proste odpovim jak umim. Mozna, ze mi nekdo obcas „sejme“ ale rozhodne mi neutrhne hlavu Tak se kurva nebojte a reknete to.

O tom prikejvavani jsem nemyslel tebe ;-) ale mam na mysli to, ze nejakej novic ne pos.re nekdo ho sejme…ale ono to nestaci, pak si prijde zchladit zahu kde kdo(navic lidi, kteri pred pul rokem nevedeli, co je to hacek).

A ted jak to funguje jinde…pravo umravnovat a „davat cerne puntiky“ maji moderatori.

reagovat
Sobota 30. září 2006 ve 12:27 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Prichy: Proto píšu TŘEBA ;-) Gagi: Vždyť Ty sem skoro vůbec nepíšeš čéče, takže husou můžeš býti jen velmi těžko :-)

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 11:23 ® Gagi

Příchy, Bobo: Jenže to stírání spousta lidí odradí od jakékoliv diskuse a pak tu debatuje pět lidí + jednou za čas někdo kdo toho v zápětí lituje. Nechci být vztahovačný, ale :-)) … tím přikejvávačem je myšlen někdo konkrétní? Jen doufám že teď nejsem ta příslovečná ozývající se husa.

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 10:42 ® Prichy
Prichy

Gagi: nekdo ma co rici, nekdo ne.....kdyz se ti neco nelibi, tak se ozvi!! Jo a nejhorsi jsou prikejvavaci…

Bobo: zde nejde asi o Raracha.

reagovat
Sobota 30. září 2006 v 9:44 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Sander: Dávno zapomenuto – vývoj ;-)

Gagi: Já mám pocit, že VĚTŠINA reakcí kdy někdo někoho „utře“, je oprávněných (ať už za to může totální nesmyslnost otázky, lenost zadavatele, neznalost řádu, či něco jiného). Otázkou pouze je, jak kdo „stírá“. Zatímco mou zbraní je ironie a sarkasmus, tak třeba Ruda nakouří dotyčného přímo. Chápu, že moje reakce se třeba čte lépe, nicméně oba píšeme v podstatě to samé. A už to tak nějak patří k místnímu koloritu a asi by mne ani nebavilo, kdyby třeba Ruda změnil své negativní reakce na např. tento typ: „Ahoj kolego, jsem přesvědčen, že nemáš pravdu a dle mého názoru je to takto…“ :-)) )

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 20:37 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

sander>V pohodě:-) Psát se to bude furt(Si myslim za se Já)S tím nikdo nic neudělá:-(( Bohužel!I já jsem řekl co jsem neměl!!!!

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 20:22 ® Klon
Klon

no ted jsem to trochu nepochopil,proč bys nemohl nastražit kapra na sumce????musi mit predepsanou miru a muzes si snim nakladat co chces kdyz si ho tedy jeste zapises.jinak co se tyce jinych nastraznich rybek např.ploti,tak ty napišeš do sumáře do kolonky OSTATNI pokud se nemylím.Dále mě napadlo jestli to ten LojzaRybka nemyslel,tím způsobem,že je třeba kaprař,a kapr je pro něj ryba kterou by za nastrahu nikdy nedal,napsal to třeba s usmevem na rtech.No jinak bych na to nereagoval,je to tu od toho aby se tu nazory vymenovali mezi sebou,at už to jsou vtipalci,rejpalci nebo zarputily rybáři.Já osobně jsem už několikrát taky někoho osočil a pak mě to mrzelo,prostě každy rybář má své zasady na tím to je.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 20:17 ® Sander
Sander

okoun1 > ano, 100% to není. Jak píše Nordboy, je to v lidech. Vzpomínám si, jak jsem zde BoBa nazval řekněme hrubým výrazem, za což se stydím. Bylo to zbytečné a jeho pozdější reakce mi patřila. Ale myslím, že se to zde stává jen velice zřídka. Příklad od Stína neberu jako zesměšňování či urážení někoho.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 20:08 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

sander>Stává se to tu!Bohužel!Nechci hledat příklad,ale často se za tim ukáže(myslim Já)černý humor-či menší popíchnutí!100% to není!!!!

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 19:21 ® Stín reakce na …

Jeden příklad. Otazka:Pepa1: Zajímalo by mě jak je to se zapisováním nástražních ryb do přehledu o úlovcích. Je jasné že pokud chci nastražit kapra na sumce že ho zapíšu. Nevím však jestli musím psát i 5cm hrouzky atd. Nechci mít průšvih a zároveň nevím jak bych to u těchto malých rybek měl praktikovat. Díky za odpověď
A odpověď: LojzaRybka, (doufám že není RS)
ha ha,skus nahodit na kapra,a seberu ti povolenku.Jak je známo,ušlechtilá ryba,jako kapr,pstruh třeba se nesmý používat jako nástraha

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 18:56 ® 

Snadná odpověď: JE TO V LIDECH. Všude se najdou jedinci „takoví i makoví“…co dodat? Nelam si s tím hlavu a polož nějakou další otázku.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 18:36 ® Sander
Sander

Mohl by jsi uvést nějaký konkrétní případ? Jestli zde někdo zesměšňoval něčí argumenty, tak si to buď zasloužili svým obsahem, nebo si někdo dělal legraci a onen dotyčný si to zle vyložil. Jinak nevím…

reagovat