Chytej.cz

Vláčecí prut necteno

27.9.2006 | Kubajs | 2.051 zobrazení | 18 odpovědí

Co mohu tahat za nástrahy na prutu Zebco Topic can spin 2,10 2–20 gramů a poradte i nějakou nástrahu please děkuji za každou radu!!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 28. září 2006 ve 21:23 ® Robur
Robur

no vzhledem k tomu, že i pár skalních přehlédlo vyhledávač, tak bych to tak jednoznačně neviděl. Zvlášť nováček to má ještě složitější.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 21:04 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Alivio>Souhlas na 100%

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 20:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

Okoun1:jsem rád,že se na tom shodnem.Když se podíváš do sekce Pruty,nebo přívlač,tak tam těchto témat lze nalézt „milion“.Nato sem nemusí dotyčnej chodit hodně hlouho,aby si dokázal vyhledat téma.Podle mě se jedná pouze o lenost.Je jednodušší se na něco rovnou zeptat a čekat,než něco hledat.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 20:01 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Alivio>Dobře v tom s tebou souhlasím!Ale často tento jev pozoruju v tématech!Bohužel někdo tu není tak často.Samozřejmě s tebou v určitěm smyslu souhlasím!!!!

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 18:58 ® Shrek
Shrek

jde o to,že témata o vláčecích prutech tu jsou týden co týden nová a vesměs se jedná o stejné problémy.Proto ta dávka ironie.

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 15:56 ® kkarlos
kkarlos

Kubajs: tahal bych nastrahy v rozmemi gramaze tvyho prutu… ;-) hmotnost a typ polde okolnosti… ;-) mel by se vyjadrit nekdo zkusenejsi nez ja.. :-D jesi teda bude ochoten hhhh :-)) )

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 15:49 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

já to nechápu?!proč místo pomoci!!!!tu člověk nejde odpor k položené otázce.To pomalu tedy nebudou nová témata?! Když se tady každý(podle některých) ptá na starou věc?!

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 15:11 ® Kubajs
Kubajs

pánové pardon ale vím že jsem toto téma neměl zakládat nejsem tu zrovna nejdéle a tak nepomohl by mi někdo vyhledat podobné téma

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 14:33 ® Libor reakce na …
Libor

kkarlos: Ok jasne :-)

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 14:14 ® kkarlos
kkarlos

Libor: ano, ano… ale tak aspon pro ty kteri se tak nenarodili bych rekl ze by stacilo projit si pekne web pouzit vyhledavace, zeptat se kamaradu atd… a myslim ze kdyby to pouze dotycny napsal do diskuze a nezakladal nove tema nekdo by se nasel kdo by odpovedel a na to jaky ma tahat nastrahy nepotrebuje radu od desitek rybaru… ;-)

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 13:33 ® Libor reakce na …
Libor

Pánové asi nikdy s rybařinou nezačínali… každý kdo dává tyhle rady se narodil a vše věděl…

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 10:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

Rudo,Ty jsi ďábel!!!! :-)

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 v 8:05 ® rarach

Rada č.1 , je potřeba vytvořit správnej krmnej mrak, používám směs vytvoženou z těchto ingrediencí: 10 kg strouhanky 130 kg vařené kukuřice 150 kg masokostní moučky 200 l nafty

• jakákoliv chemikálie co dobře vářže kyslík rozpuštěný ve vodě.

tuto směs prohnětu a na vytipovaný úsek s výskytem štik co nejrychleji vysypu, pak už stačí sejít o 1 km níž, s keserem a štiky si podle libosti a velikosti odchytat, menší samozřejmě pouštějte zpět do krmného mraku, rychleji porostou.

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 23:31 ® kkarlos
kkarlos

ja bych tak odhadem rad chytl sticku 72… ale jako nevim, nevim no… snad nam nekdo poradi…

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 23:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

Asi založim téma Jak rychle vláčíte rotačku velikosti 3 při lovu štik 50–75 cm?Potřebuji to nutně vědět,abych taky nějakou chytil :-D

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 22:19 ® rarach

Doporučil bych ti něco ze serie Karibů Kecátor zero fishability. Jako zklamal jsi mne Tome, čekal jsem, že se zeptáš na: Co je nej na štiky? Pište cokoli plís!

reagovat
Středa 27. září 2006 ve 21:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

Hele Rudo,chtěl bych si pořídit nějakej vláčecí univerzál,na rotačky od vel. 0 do 5,woblery tak od 3 do 15 cm,na gumy a plandy.Vlasec mám 0,185 mm a 0,28 mm. Co bys mi doporučil? :-)) )))))

reagovat
Středa 27. září 2006 v 19:25 ® rarach

Na takovej prut můžeš tahat traktory ze škarpy nebo kačera po dvoře, ale nejlepší by bylo podívat se do historie fóra a tahat jedno podobný téma za druhým, máš jich tam asi vosumset.

reagovat