Vyhledávání
Norsko
25.9.2006 | svaca | 5.546 zobrazení | 31 odpovědí
Norsko je pro vetsinu rybaru nepopsatelnej zazitek pro nekoho masarina, sen nebo i jen krasna priroda!jakej je vas nazor na tuhle fascinujici zemi a vubec na sever
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 29. října 2006 v 10:34 ® Shrek reakce na …
-
Můj táta žije v Irsku,jezdí cíleně na mořské úhoře (viz foto v mé fotogalerii).Údajně zkoušeli s kolegama jednoho vzít a prý má neuvěřitelně hořké maso,takže na zážitek asi super,ale nevim nevim s konzumací.
reagovat - Sobota 28. října 2006 ve 22:45 ® rarach
-
Esky: Chytat na těžko žádnej problém, akorát nevím jaká je pravděpodovnost chycení zrovna toho úhoře, když jsem to zkoušel z lodě na kousky makrely, tak jsem většinou chytil makrelu, ještě než to dopadlo na dno nebo ze dna tresku a okouníka. Šance určitě je, asi bych vybíral podle referencí jestli už ho tam někdo lapil. Jistě ale vím, že v jezerech, kterých je v Norsku jak máku, je úhořů těch normálních mnoho, jsou lidi co tam ně cíleně jezdí.
reagovat - Sobota 28. října 2006 ve 22:21 ® ESKY
-
Ahoj kolegové, jsem moc rád, že jsem našel toto téma. Chtěl bych se zeptat, zda-li se dá v norských fjordech chytat na těžko, cílová ryba mořský úhoř apod ? ///bohužel nevláčím, ale chtěl bych si zachytat v moři///
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 21:32 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
DEXTR: Nevím, ale co jsem slyšel vyprávění o Norsku, tak kdo zná Norsko, tak ví, že tam zdaleka nejsou jen fjordy a moře…
reagovat - Čtvrtek 26. října 2006 ve 21:21 ® svaca
-
kdo zna Norko a tuto zemi at zkusi porovnat jestli by chtel chytat ve fjordech a namori a nebo zustat u nasich rek..........!me osobne fjordy a more lakaj jen na tech deset dni jako zkouzka neceho jinyho(snad extremnejsiho)jinak v ČR co muzu srovnat je to furt domaci a o necem jinym!urcite lepsi a vsestranejši podle miho nazoru
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 23:18 ® Prichy reakce na …
-
rarach: ty vidle jedna
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 22:37 ® rarach
-
Příchy: Góly jsou kořením hry, hrál jsem mnoho let hokej i fotbal a fakt bez nich to nemá cenu. taky je potřeba stídat hřiště, když budeš hrát jenom doma za barákem zkušenosti nezískáš ato ti to ještě ani nestřílí. Ty si prostě nabíháš na vidle a už jsi děravej jak cedník, proto Ti to tam tak padá. Navíc Norsko je pro Tebe ušitý, až po třech náhozech poznáš, že je to v řiti, můžeš jít na jezero nebo řeku, máš to většinou chůzí v dosahu. Až se ti to stane v Espaně, můžeš jet domů.
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 21:53 ® Prichy
-
rarach: tvuj problem je, ze te zajimaji goly.....me zajima hra (snad to uz konecne pochopis)
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 20:14 ® rarach
-
Příchy: Ještě jedna věc je u tebe impozantní, nejdál jsi byl na rybách na Koutech a jak jsi tam dopadl všichni ví, možná by pro Tebe bylo vhodnější to Norsko, přeci jen by jsi měl začít od píky, tedy od makrel, jseš jenom samá teorie a hov… Zkus se nad sebou někdy zamyslet, kolik toho nakvákáš a kolik toho chytneš.
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 20:04 ® rarach
-
Příchy: No tak to já zase rád všude, Norsko, Švédsko, Rakousko, Německo, Bosna, všude kde jsem byl jsem našel pěkné revíry. Espaňa by mne taky lákala, stejně jako USA, Kanada, Mongolsko, či Rusko(Kamčatka). To není o penězích, to je o tom něco vidět a pak se třeba vrátit, je fakt, že Norsko mne už nějak zvášť neláká, ale do Švédska bych jel klidně zas.
reagovat - Středa 25. října 2006 v 16:34 ® Prichy
-
Regulus: ja bych nejel ani do Norska (mozna na spane na basse (co stando)… nelaka me to tam (rudo s penezma to nema co spolecneho
reagovat). Do USA bych take nejel…ale to je vlastne fuk, zarazi me kolik lidi a jak si predstavuje demokracii tady u nas, natoz v USA
(tedy kvuli rybam bych tam nejel)
- Středa 25. října 2006 ve 14:58 ® HaD
-
Procestoval jsem myslím za rybama už kousek světa vč. Norska a mohu všechny státy i lokality ohodnotit úryvkem jedné známé písně: „jaký si to uděláš, takový to máš“. V Norsku se mi líbilo opravdu hodně, protože jsem chytal tam a tak, kde a jak jsem chtěl! A že má člověk v Norsku na výběr (pikr, přívlač, muška, ze břehu, z lodi, moře, sladká voda atd.), je fakt, o kterém myslím netřeba diskutovat. Příroda je nádherná a určitě tam zase někdy pojedu, jak jen vyjde čas.
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 14:13 ® Robur
-
zjemním to vtipem, Indián přespí v LA v hotelu, a recepční se ptá jak se mu líbí LA, pak zas hotel, atd. Pak indoš vyměkne a odpoví protiotázkou: A jak se Vám líbí naše zem.
reagovat - Středa 25. října 2006 ve 12:20 ® regulus reakce na …
-
DEXTR – sorry, nenapadlo mě, že moje drobná nevinná poznámka vzbudí tolik emocí. Zpátky do Evropy, teda do Norska.
reagovat - Středa 25. října 2006 v 11:45 ® svaca reakce na …
-
regulus:tak ser na ameriku jako na politickou zemi dolet do kanady zavri oci nech se dovest nekam k jezeru,rece nebo necemu takovymu a urcite si rad zacapes lososy,pstruhy… a takovy ryby kterych uz moc asi v zivote nenachytas!jinak nic proti tvym nazorum
reagovat - Středa 25. října 2006 v 11:38 ® svaca
-
Norsko nemusi byt masarina ale pokud rybu tahate z hloubky muze chcipnout(pokud se nevyrvnaj tlaky jehlou nebo jak to funguje)ale tahat ty ryby gafem hazet do lodi a pomalu potom slapat to je hnus!jinak amerika urcite krasna zem co se tyce parku rezervaci a tak.........)
reagovat - Středa 25. října 2006 v 11:06 ® AlanG
-
piskot>Kdyz se to bude casto opakovat, mozna to bude casem i pravda. Jo, tyto stranky jsou jine, ale vymezovani vuci MRKu je srandovni. regulus>Dik za vysvetleni, ale nicim takovym vuci nam povinnen nejsi. Jo, a nejsem zadnej soused. Norsko je fajn, ale zapomnel jsem – je tam taky dost kosa.
reagovat - Středa 25. října 2006 v 9:09 ® piskot
-
Lidi neblbněte,nedělejte tady z toho MRK.Tím jsou tyto stránky jiné,není to tu o vzájemném napadání a slovíčkaření,proto jsem se přesunul z MRKU sem. Jinak USA je v podstatě to samé co dříve CCCP.Proto to v lidech nechává dojem jakési averze k čemukoliv co si hraje na pány světa(nehrají si – jsou).Přiznám se ,že mám rozhled,ale na toto téma nejsem dostatečně našláplej,abych dokázal mít ucelený názor¨. Hoďte na to deku
reagovat.
K otázce. Vím,že tam jednou pojedu,ale zatím mi do toho vždy něco vlezlo(1.oprava auta 30tis.motor,2.oprava auta řídící jednotka 20tis.,3.a letos narození syna,ale to jsem rád oželel. Jakmile se jednou něco nesemele,stopro jedu.Navíc,dle neověřených info.snad snížili hmotnost možných odvezených filet a tak myslím,že Masaříci sníží zájem o Norsko a tak třeba klesne i cena.Nižší poptávka,nižší cena. Nevíte co je na tom pravdy?
- Středa 25. října 2006 ve 3:28 ® regulus reakce na …
-
RAF – tak v prvé řadě, nepamatuju se, že bych psal něco o averzi vůdči USA, o rozporuplnosti jakýchkoliv zemí jsem taky nic nepsal. Když už si nakousl to náboženství, tak su naprostej ateista, vychovávanej v křesťanské rodině a možná proto su velice tolerantní vůdči veškerým světovým náboženstvím, včetně budhismu, judaismu, islámu a křesťanství, … . Prostě ať si každej věří tomu, čemu chce, ale hlavně, ať to druhejm nevnucuje. Dokonce si velice rád na toto téma pokecám s těmito lidmy, protože to rozšiřuje všeobecnej náhled na různý rozporuplný situace. Jediný co nemůžu, sou náboženský sekty. Jakáliv politická diskuze si myslím, že sem nepatří, takže můj názor na Ameriku z politickýho hlediska necháme taky bokem, zvlášť když to absolutně nesouvisí s mým přesvědčením, že USA jsou poslední zemí kam bych se jel podívat.
S tím americkým mindrákem, jsi mě připoměl, že bych chtěl vzkázat k „sousedům“, jmenovitě teda pro Raracha, Milos_Dia a Alana, že nemám žádnej flastr, v USA nejsem nežádoucí, o vízum jsem nikdy nežádal a ani žádat nebudu i když bych ho asi bez problémů dostal a otázka nějaké ideologie to taky není. Jo a co se řečí týče, tak zvládnu ruštinu (sem se to 10 let učil) a velmi mizerně angličtinu. Prostě mě USA vůbec, ale vůbec neláká, toť vše, tečka. Ani Las Vegas, ani Grand Canon, ani rybášskej ráj a města už vůbec ne.Mimochodem, nemluvil jsem o citu pro svobodu a nesvobodu, ale o svobodě a nesvobodě, můžu tě ujistit, že o tom vím jen o trochu menší hovno než ty, protože ani jeden z nás skutečnou nesvobodu nezažil, to byl už jen slabočkej odvárek.
S tou Kubou máš recht, Fidel asi dlouho nevydrží, ale narozdíl od tebe nemám křišťálovou kouli, abych věděl jak to tam dopadne.
reagovat - Středa 25. října 2006 v 1:40 ® Raf
-
REGULUS: Chápu že má někdo určitou averzi vůči USA, ale aby je jmenoval jako jedinou zemi kam rozhodně ne, mi přijde ujetý. Jsou mnohem rozporuplnější země. Příroda je tam navíc krásná (sám připouštíš, že bys za ní ochoten cestovat byl) a některá místa jsou tam rybářským rájem. Jestliže tedy nemáš námitky proti jejich vízové nebo zahraniční politice, či současnému přílišnému protlačování křesťanství, což jsou věci které se svobodou úzce souvisí, tak je asi na čase, abys odtajnil svoje důvody. Jestli tedy nejde o nějakej americkej mindrák z minulosti.
Mimochodem jak cit pro svobodu nebo nesvobodu souvisí s věkem?
Na Kubu raději spěchej, už vám to tam v tomhle stavu naštěstí dlouho nevydrží.
reagovat - Středa 25. října 2006 v 0:07 ® regulus reakce na …
-
RAF – za prvé, o svobodě a nesvobodě tady mluvíš ty a ne já. Mimo jiný, při svým věku o nesvobodě víš velký hovno.
A když už seš u těch přirovnání, tak např. Čína, je na rozdíl od USA země s tisíciletou kulturou. No a když se to vezme dokola kolem, tak s Fidelem bych taky v klidu pohantýroval, určitě umí Rusky.
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 21:51 ® pif
-
taky bych do USA nejel!!!!žerou mletý vodpady z masa,baby tam mají tlustý,žvatlajó mě nesrozumitelnó hatmatilkó,samé policajt a co je nejhorší…chlast musíš schovávat do papírovýho sáčku!!!!
reagovat - Úterý 24. října 2006 ve 21:25 ® Raf
-
Norsko je naprosto špičková záležitost. Jak turisticky tak rybářsky musí nadchnout. Z rybářského hlediska pro mě rozhodně neni symbolem masaření. Je to asi jako u nás. Když někdo hledá cesty, jak rybu vrátit vodě, tak je najde.
Regulus: Jsou samozřejmě mnohem svobodnější země než USA. Např. Čína, Kuba, Irán, Severní Korea, Venezuela. Přeji ti do nich příjemnou cestu
reagovat.
- Úterý 24. října 2006 ve 20:55 ® Vichrzhor
-
Hoši a byli jste někdy lízt v Norsku? Trolly, Lofoty – to je žůžo! Mám takovej sen – s teréňákem naloženým horověcma, rybařinou, kolama a lodí prožít celý léto v Norsku…
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 15:33 ® rarach
-
Krom toho hovna, tam mají pěkně hnusný holky a strašně pomalu jezděj, samé Volvo a Audi a 70 km/h na tacháči.
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 15:22 ® AlanG reakce na …
-
regulus – to jsem si oddech, protoze kdyby to melo byt neco s prirodou nebo rybama, tak to bys byl blazen.
reagovat
K otazce. Norsko je hezke, krom prirody je tam bohuzel hovno. - Úterý 24. října 2006 v 1:26 ® regulus reakce na …
-
TomK – to neměla bejt žádná demonstrace ani pohrdání, je to holej fakt, nemá to nic společnýho s přírodou, Aljaškou ani rybama. Důvody tady pitvat nehodlám.
reagovat - Úterý 24. října 2006 v 0:20 ® Deleted reakce na …
-
Regulus – predpokladam, ze jsi v USA uz urcite byl, kdyz bys pohrdl touto zemi. Napriklad Aljaskou… Pochopil bych, kdyby ses vyjadril k dotazu, ale takovato verejna demonstrace sveho pohrdani mi prijde opravdu smesna..
Mimochodem k tematu – Norsko jsem zazil jednou a bylo to super a rad bych se tam vratil. A k te masarine – pokud si dovezu tresky z norska, tak osobne aspon poustim dravce v cechach…
reagovat - Pondělí 23. října 2006 ve 20:52 ® svaca
-
Ja jedu do Norska v Kvetnu na fjordy ale cestou chceme skusit nakej ten potok vzit si musak a tak a prej i kolem skal se da s musakem paradne vyblaznit!jinak moje vysnena cesta je kanada yukon mongolsko a laponsko neco co neni tak komercniho a poznanyho!musim chvatat:)
reagovat - Pondělí 23. října 2006 v 0:44 ® regulus
-
Pokud mohu mluvit za sebe, tak kromě USA bych nepohrdl návštěvou žádný země. Norsko jako takový nepatří mezi moje priority, ale pokud bych se tam rozhodl jet, tak zcela určitě v první řadě za přírodou. Asi bych to zkombinoval s nějakým tím chytáním, ale zcela určitě jen na místních řekách nebo jezerech, fjordy a mořskej rybolov mě ani trochu neláká. Na chytání lososů při tahu v řekách, bych se ale nenechal přemlouvat ani půl vteřiny. Pokud se severu z hlediska rybolovu týče, tak bych asi volil Finsko.
reagovat