Chytej.cz

na co a kde chytáte na podzim parmy necteno

24.9.2006 | Robur | 1.702 zobrazení | 6 odpovědí

Kde je myšleno, hloubka, nízká proudná voda, tišiny atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 25. září 2006 ve 20:43 ® Shrek reakce na …
Shrek

Hraji: já po Tobě taky nechci,abys s tim něco dělal,jen jsem napsal svůj názor :-)) ))))

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 20:07 ® hraji reakce na …
hraji

Alivio: tvůj nesouhlas beru na vědomí,nic víc s nímdělat nemohu :-)) , já nevyloučil, že se parma nedá ulovit i v zimě.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 v 16:20 ® Shrek reakce na …
Shrek

hraji,dovolím si nesouhlasit,loni jsme chodili na parmy v prosinci a natahali jsme jich mraky,takže se nejednalo zcela určitě o náhodné úlovky.Jinak k otázce: lovím je na feeder,v poma­lu,avšak mohutně proudné vodě,na červy a rohlík.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 v 9:39 ® wj

na jesen je najlepsia doba chytania parem na privlac. v tomto obdobi sa tlacia pod splavmi v miernych prudoch ale v hlbke. stoja a snoria po ubudajucej sa prirodzenej potrave ktorej mali v lete habadej. idu vyborne na 2" kopytka ci twistre, najlepsie ochutene berkley, na farbe vobec nezalezi. skoro ako na candata s tym rozdielom ze sa nenaskakuje ale skor " sula a jeeemne sklbe " nastraha a pridrziava. kazda voda je asi ina ale u nas sa rozbehnu na privlac cca 15.9 a v polke oktobra 10. mesiac prestanu a neberu.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 v 9:02 ® hraji
hraji

Podzim není považován za zrovna ideální dobu pro lov parem. Ale dokud jsou alespoň přes den slušné teploty, dají se parmy ulovit i v září a říjnu. Později již jen ojediněle (podle mých zkušeností). Lovím je v hlubší vodě, na řece to ovšem může znamenat jen asi metr vody. Spíše v místech, kde voda proudí, ale není to podmínkou. Důležité je parmy přilákat, krmení s hlínou a živou složkou, lovím na červy.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 v 8:36 ® kubas
kubas

že by ve vodě?

reagovat