Chytej.cz

Pruty Mivardi necteno

23.9.2006 | PowerBait | 9.987 zobrazení | 8 odpovědí

Z důvodu lepšího transporu zvažuji kopi těchto prutů.Nemáte někdo praktické zkušenosti. www.fish-pro.cz

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 23. února 2010 ve 20:41 ® tomashr reakce na …

Ciffik> Provedením je Professional Feeder někde úplně jinde – mnohem tenčí štíhlejší blank, lépe udělané, akce asi příjemnější (hlavně proti Imperium Heavy, Imperium Medium je o něco lepší). To ale samozřejmě neznamená, že to opravdu potřebuješ, pokud ti Imperium vyhovuje, tak proč ne – není to špatný prut.

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 22:30 ® Ciffik
Ciffik

jinak co se tyce mivardi nazory na teleskopy a levnejsi delicky jsou spise skepticke…nicmene treba o profesionalech at uz kaprovych nebo feedrovych jsem slysel jen samou chvalu…mrkni treba k sousedum na recenze a uvidis sam…zase je skoda ze mivardi proste nevyrabi treba min veci ale fakt kvalitnich co se nelamou a nemaji problemy viz niz…ja jim presto hodlam v brne dat sanci…pokud me profik oslovi muze byt pozvan k navsteve futralu

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 22:27 ® Ciffik reakce na …
Ciffik

Dzumigar> tak to by me taky zajimalo…osobne vlastnim imperium a nemuzu rict pul krivyho slova…tak se rad podivam v brne na ty profiky…hledam ted nejake mazliky ale ono tohom neni zas tak moc…

reagovat
Pondělí 22. února 2010 ve 22:19 ® Dzumigar

Ake su podla Vas rozdieli medzi feedrami Profesional a Imperium? V com moze byt lepsi, alebo horsi jeden od druheho. Ma vyznam si priplatit a kupit Profesional?

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 22:36 ® joba

pruty mivardi se mi líbyli tak jsem si objednal 2 ks atomium feeder 3,6 m. Po cca měsíčním chytáním se mi jeden zlomil při náhozu s 15g krmítkem, poškozený nebyl,vozím je v tubusu. Zlomil se uplně rovně v prostředním dílu jako když ho uřízneš pilkou.S pruty jsem si koupil mmj i tel.tyč mivardi na plav,podběrák a při prvním použití to samý jako u prutu,praskla rovně jako když uřízneš, poslali mi ihned novou a ta drží.Takže to bude asi kus od kusu,druhý feeder je taky v pohodě tak nevím. Prut budu posílat na reklamaci zítra tak uvidím jak se fish-pro pochlapí.
V té poslední dodávce bylo dost nesrovnalostí(ne­dodali k prutům navyjáky,pak je dodali s vadnou kličkou) Nechci tě od této značky odrazovat asi jsem měl zrovna smůlu na kusy .

reagovat
Čtvrtek 28. září 2006 ve 14:54 ® Fišle reakce na …

Zdarek,mam od Mivardyho FEEDR 3,90m a je uplne luxusi a v poho.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 ve 13:33 ® PowerBait

Klon/ děkuji za každý názor.Já jsem jen chtěl ty proutky,hlavně kvůli přepravě.Já stejně zavážím nebo chytám na řece,ale původně jsem chtěl jí do DAM Tele Carp,ale ty protuky má můj známej a moc mě to u vody nebralo.Viděl jsem pána,který měl ty Mivardi jak mám v odkzu a ty hody a akce prutu,to bylo o něčem jiném.Tak nevím.

reagovat
Pondělí 25. září 2006 v 10:07 ® Klon
Klon

Jelikož ti nikdo zatím neodpověděl,tak ti tu zanechám svůj názor :-) .Já osobně prutům typu teleskop nevěřím,zvlašť když to chceš zřejmě užívat na kaprařinu.Podle měnemůžou nikdy splnit požadavky jako jsou děličky ať už 3 nebo 2 dílné.Prošlo mi mnoho typu prutu v rukách,protože jsem dělal s kamárádem testy prutuů od výrobců,protože má obchod z rybářskými potřeby a chtěl si být jistý co chce prodávat,né jen brát podle značky.Jednoznačně vyhráli dělené pruty.Sice už je to 2 roky a za tu dobu určitě mohly popojít s tele ku předu,ale měl bys radši počítat s tím že za úsporu místa budeš muset třeba zaplatit nějakou potřebnou vlastností prutu,ať už je to např. váha,tloušťka nebo akce prutu.Jinak jestli chceš slyšet jaká značka je Mivardi,tak špatná rozhodně není,švagr od ní má par prutů a chovaj se někdy až překvapivě dobře,ale zase to je v provedení děliček.Nevím jestli jsem ti nijak pomohl,asi ne co ? :-)

reagovat