Chytej.cz

ryby:příroda vs.obchody. necteno

23.9.2006 | petr75 | 1.765 zobrazení | 3 odpovědi

jistě jste všichni zažily ochránce zvířat a jejich názory na zacházení s rybou.jak jsou rybáři krutí,když loví na živou rybku.všimnul si ale někdo z těchto lidí,v jakém stavu se prodávají ryby v marketech?22­.9.2006jsem natáčel v ostravě v porubském tescu kapry a pstruhy.voda smrděla po celém marketu jenom proto,že ryby neměly dostatečný přísun kyslíku,jsou zaplísněné tak,že některé neměly ani hřbetní ani tukovou ploutev.některým pstruhům už to nevadilo,protože byly leklí.u kaprů to bylo totožné s tím rozdílem,že kapr vydrží i špinavou vodu a tak kromě plísně,která úplně změnila vzhled ryby jim „nic nebylo.“jestli existuje něco,nebo někdo kdo s tím může něco udělat,prosím kontaktujte ho,nebo mi pošlete kontakt e-mailem.děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 23. září 2006 ve 14:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

Pánové,můj názor je,že se pouštíte do boje s větrnými mlýny.Neviděl bych v tom žádný budoucí úspěch.Když jdu do Varů do Tesca,tak se raději otáčím na druhou stranu,abych ty ryby neviděl-mimochodem na druhé straně je úsek s masem (kolena,bůček,plec­ko apod.) :-)

reagovat
Sobota 23. září 2006 ve 14:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

Pánové,můj názor je,že se pouštíte do boje s větrnými mlýny.Neviděl bych v tom žádný budoucí úspěch.Když jdu do Varů do Tesca,tak se raději otáčím na druhou stranu,abych ty ryby neviděl-mimochodem na druhé straně je úsek s masem (kolena,bůček,plec­ko apod.) :-)

reagovat
Sobota 23. září 2006 ve 13:08 ® Klon
Klon

no kdo by s tim asi mohl někdo udělat.přeci stačí zavolat na českou obchodní inspekci,to by podle mě stačilo,udělaj jim kontrolu a možna dostanou i poktu.Myslím že si pak na chvíly daj pokoj.Jinak si myslím že se tím nijak zvlast nikdo zajímat nebude.Nejlepší je takovou rybu koupit a ukazat to INSPEKCI,jde o to pokud se to bude tykat konzumace a tim špatný produkt v prodeji,tak s tím možna něco udělaj.

reagovat