Vyhledávání
Jak chutná okoun?
22.9.2006 | JarKoto | 12.324 zobrazení | 81 odpovědí
Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 3. února 2007 v 11:05 ® Shrek
-
málokdo totiž tuší,že vzniklo tajné společenství příznivců oslavných písní spjatých s rybařinou,tento spolek se nazývá Karibůůůůů.Ovšem pevné členství tří lidí,jakožto čundráků zpěvavých,musí zůstat zachováno.Někteří jedinci při poslechu hymny tohoto společenství mají choutky bourat do jiných aut,či nechat chcípnout motor auta,byť se mu to 20 let předtim nestalo.Oooo Karibůůů.
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 16:15 ® lucioperce69 reakce na …
-
ja sem to nemyslel vážně
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 16:11 ® okoun 1 reakce na …
-
Ne uderná demolice hada
reagovat)Davide promiň,ale nenapadlo mě nic jiného
- Pátek 2. února 2007 v 16:08 ® lucioperce69 reakce na …
-
hele nech si toho a co je to HDU???? hovada, druidi a uchyláci??????:-*
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 16:06 ® BoBo-Falknow
-
okoun: UDH – to jako Údolí Dutých Hlav?
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 15:56 ® lucioperce69 reakce na …
-
sem rad že sem našel konečně někoho rozumnýho fakt se mi líbí slogan HaDa ¨nemám rad ortodoxní C§R a ete míň ortodoxní masaře¨ všeho s mírou
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 15:53 ® okoun 1 reakce na …
-
Kua je to náš klub!a ne můj!Von vlastně ještě žádnej není
reagovatJinak já sežeru na co přídu,ale ryby taky pouštím…
- Pátek 2. února 2007 v 15:49 ® lucioperce69 reakce na …
-
tak jj ale počkej jeden dotaz???? budem rybožrouti nebo pouštěči bo náš teda tvůl klub bude pro všechny
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 15:46 ® okoun 1 reakce na …
-
lucioperce69>No to já za tim nevím
reagovat)))Jen mě to tak napadlo
O HDU se tu mluví potichu,tak proč by se nemohlo např.o UDH
- Pátek 2. února 2007 v 15:39 ® lucioperce69 reakce na …
-
modrak: jo tak stou mírou bych souhlasil nabrhoval bych těch 15 cm (někde sem slyšel že je to nova talířova míra pstruha) myslim že od HDU
reagovat:D:D:D
- Pátek 2. února 2007 v 15:36 ® lucioperce69 reakce na …
-
okoun01:a co by jako to UDH měo bejt???? Jo a nějak sem změnil názor NECHTE OKOUNY ŽÍT ONI NEMÚŽOU ZA TO ŽE SOU TAK DOBRÝ, ale přeci si jen nějaky toho ježatce uleju
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 15:25 ® okoun 1 reakce na …
-
alivio>A co takhle založit jiné HDU..třeba UDH
reagovatlucioperce69 do toho pujde a když i ty…tak jsme 3 a to už je síla
- Pátek 2. února 2007 ve 13:25 ® Shrek reakce na …
-
Luc: ne,to nejde.
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 13:11 ® modrak reakce na …
-
lucioperce69: Aby ti trny ze hřbetní ploutve střeva rozpáraly ty potvoro jedna mlsná. :o) Pak má v tej vodě něco zbejt. A okoun není plevel! Je to ryba, která si zaslouží míru a případně i dobu hájení!
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:45 ® lucioperce69 reakce na …
-
a dostal sem stam?????
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:32 ® Shrek reakce na …
-
lucioperce69: Nechci Ti do teho žvanit,ábr do HDU se nelze dostat,tím se musíš narodit a navíc to musí uznat rada starších s Druidem v čele.Pochybuji,pochybuji. Též jsem měl tu snahu
reagovat - Pátek 2. února 2007 ve 12:11 ® lucioperce69
-
plevelnice????? nejlepší bašta z ryb co může bejt, okouni od 15 až třeba do 50 je to ouplně jedno¨okouna bych nepustil¨ (doufam že tenhle slogan mi pomůže se dostat do HDU klanu)
reagovat - Pátek 2. února 2007 v 1:37 ® cormaxx
-
zejtra se půjdu o nějakého toho okouna pokusit,tak snad budu mít štěstí a nějakej přijde a jestli nějakej přijde tak bude mít smůlu protože bude zmasen a to hlavně proto aby ho náhodou nechytil někdo z vás a nezkazil si své chuťové pohárky tímto blafem
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 ve 20:33 ® okoun 1 reakce na …
-
Pánové každému se páčí něco jiného!
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 ve 20:29 ® toulovec reakce na …
-
modrák: mluvíš mi z duše a navíc je to škaredá pichlavá ryba
reagovat - Čtvrtek 1. února 2007 v 10:08 ® modrak reakce na …
-
Toulovec: Svatá pravda. Fuj, já bych to taky nevzal do huby. Navíc je to možné interpretovat tak, že ryba která nemá stanovenou míru, je z hlediska RŘ považována za kulinářsky nezajímavou a jejím požitím se vystavujete zvýšenému zdravotnímu riziku. Například ta dneska profláknutá rtuť, takový okoun, páč je to pomalu rostoucí ryba, ji bude určitě naplněný jak teploměr. Žerte násadové kapry, jsou úplně blbí. A navíc, v revíru nejsou nikdy moc dlouho, takže tam zdravotní rizika nehrozí :o)))
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 18:37 ® Prutos reakce na …
-
No tady se to teda rozjelo
Toulavec: Náhodou někteří měli i lehce přes dvacet. Třicátníky nemasím
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 15:50 ® okoun 1 reakce na …
-
Toulavec >Tak ti pěkně děkuju
Prutos>Jedno se pujdeš koupat a my na tebe najedem jako piraně!pak s tebe zbyde ....... Čistou vodu bratrům v nebesách!!
P.S.-a d n a r s
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 15:37 ® toulovec
-
jo a navíc už jsem to psal několikrát!!!!! – okoun je hnusná, malá, smradlavá ryba plná kostí s blátivým, tučným masem. Řekl bych nepoživatelné.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 15:03 ® Shrek reakce na …
-
toulovec: náš běžnej talíř má 26 cm průměr,tudíž to Sandera schazuje ještě víc.Jinak Talíř o prům. 30 cm mám taky a to už je ale podnos,né talíř.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 14:53 ® vsetinek
-
Robur: to by mě zajímalo kam to všechny okouny spláchlo, když se to říká všude
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 14:47 ® Robur
-
docel a mně sejříte, já 2006 nejedl ani jednoho,2006 fakt byla na okouny bída, prý je u nás vzal velká voda
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 14:44 ® pavouk2
-
Prutos> Jsi fakt labužník.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 14:11 ® toulovec
-
Prutos : ty vyvrheli, pokud se nepletu, průměr mělkého talíře je okolo 30 cm, to ti okouni ani jeden neměli víc jak 20 cm, to ti není hanba žrát taková miminka??? jedlej okoun má okolo 30 cm
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 7:43 ® vsetinek
-
Prutosova fotka je opravdu nejvýztižnější
reagovat