Chytej.cz

Jak chutná okoun? necteno

22.9.2006 | JarKoto | 12.324 zobrazení | 81 odpovědí

Nevíte někdo, jak chutnají okouní – nemají moc kostí, dá se to třeba ugrilovat, nebo je to jenom taková ta plevelnice?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Sobota 3. února 2007 v 11:05 ® Shrek
Shrek

málokdo totiž tuší,že vzniklo tajné společenství příznivců oslavných písní spjatých s rybařinou,tento spolek se nazývá Karibůůůůů.Ovšem pevné členství tří lidí,jakožto čundráků zpěvavých,musí zůstat zachováno.Někteří jedinci při poslechu hymny tohoto společenství mají choutky bourat do jiných aut,či nechat chcípnout motor auta,byť se mu to 20 let předtim nestalo.Oooo Karibůůů.

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 16:15 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

ja sem to nemyslel vážně

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 16:11 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Ne uderná demolice hada:-)) )Davide promiň,ale nenapadlo mě nic jiného

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 16:08 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

hele nech si toho a co je to HDU???? hovada, druidi a uchyláci??????:-*

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 16:06 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

okoun: UDH – to jako Údolí Dutých Hlav? :-))

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:56 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

sem rad že sem našel konečně někoho rozumnýho fakt se mi líbí slogan HaDa ¨nemám rad ortodoxní C§R a ete míň ortodoxní masaře¨ všeho s mírou

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:53 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Kua je to náš klub!a ne můj!Von vlastně ještě žádnej není:-) Jinak já sežeru na co přídu,ale ryby taky pouštím…

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:49 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

tak jj ale počkej jeden dotaz???? budem rybožrouti nebo pouštěči bo náš teda tvůl klub bude pro všechny

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:46 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

lucioperce69>No to já za tim nevím:-)) )))Jen mě to tak napadlo :-) O HDU se tu mluví potichu,tak proč by se nemohlo např.o UDH:-)

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:39 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

modrak: jo tak stou mírou bych souhlasil nabrhoval bych těch 15 cm (někde sem slyšel že je to nova talířova míra pstruha) myslim že od HDU :-D :D:D:D

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:36 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

okoun01:a co by jako to UDH měo bejt???? Jo a nějak sem změnil názor NECHTE OKOUNY ŽÍT ONI NEMÚŽOU ZA TO ŽE SOU TAK DOBRÝ, ale přeci si jen nějaky toho ježatce uleju :-P

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 15:25 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

alivio>A co takhle založit jiné HDU..třeba UDH:-) lucioperce69 do toho pujde a když i ty…tak jsme 3 a to už je síla:-))

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 13:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

Luc: ne,to nejde.

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 13:11 ® modrak reakce na …
modrak

lucioperce69: Aby ti trny ze hřbetní ploutve střeva rozpáraly ty potvoro jedna mlsná. :o) Pak má v tej vodě něco zbejt. A okoun není plevel! Je to ryba, která si zaslouží míru a případně i dobu hájení!

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 12:45 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

a dostal sem stam?????

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 12:32 ® Shrek reakce na …
Shrek

lucioperce69: Nechci Ti do teho žvanit,ábr do HDU se nelze dostat,tím se musíš narodit a navíc to musí uznat rada starších s Druidem v čele.Pochybu­ji,pochybuji. Též jsem měl tu snahu :-D

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 12:11 ® lucioperce69
lucioperce69

plevelnice????? nejlepší bašta z ryb co může bejt, okouni od 15 až třeba do 50 je to ouplně jedno¨okouna bych nepustil¨ (doufam že tenhle slogan mi pomůže se dostat do HDU klanu)

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 1:37 ® cormaxx
cormaxx

zejtra se půjdu o nějakého toho okouna pokusit,tak snad budu mít štěstí a nějakej přijde a jestli nějakej přijde tak bude mít smůlu protože bude zmasen a to hlavně proto aby ho náhodou nechytil někdo z vás a nezkazil si své chuťové pohárky tímto blafem:-)

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 20:33 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Pánové každému se páčí něco jiného!

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 20:29 ® toulovec reakce na …
toulovec

modrák: mluvíš mi z duše a navíc je to škaredá pichlavá ryba

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 10:08 ® modrak reakce na …
modrak

Toulovec: Svatá pravda. Fuj, já bych to taky nevzal do huby. Navíc je to možné interpretovat tak, že ryba která nemá stanovenou míru, je z hlediska RŘ považována za kulinářsky nezajímavou a jejím požitím se vystavujete zvýšenému zdravotnímu riziku. Například ta dneska profláknutá rtuť, takový okoun, páč je to pomalu rostoucí ryba, ji bude určitě naplněný jak teploměr. Žerte násadové kapry, jsou úplně blbí. A navíc, v revíru nejsou nikdy moc dlouho, takže tam zdravotní rizika nehrozí :o)))

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 18:37 ® Prutos reakce na …
Prutos

No tady se to teda rozjelo :-D

Toulavec: Náhodou někteří měli i lehce přes dvacet. Třicátníky nemasím :-))

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 15:50 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

Toulavec >Tak ti pěkně děkuju:-)

Prutos>Jedno se pujdeš koupat a my na tebe najedem jako piraně!pak s tebe zbyde ....... Čistou vodu bratrům v nebesách!!

P.S.-a d n a r s

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 15:37 ® toulovec
toulovec

jo a navíc už jsem to psal několikrát!!!!! – okoun je hnusná, malá, smradlavá ryba plná kostí s blátivým, tučným masem. Řekl bych nepoživatelné.

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 15:03 ® Shrek reakce na …
Shrek

toulovec: náš běžnej talíř má 26 cm průměr,tudíž to Sandera schazuje ještě víc.Jinak Talíř o prům. 30 cm mám taky a to už je ale podnos,né talíř. :-D

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 ve 14:53 ® vsetinek

Robur: to by mě zajímalo kam to všechny okouny spláchlo, když se to říká všude :-D

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 ve 14:47 ® Robur
Robur

docel a mně sejříte, já 2006 nejedl ani jednoho,2006 fakt byla na okouny bída, prý je u nás vzal velká voda

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 ve 14:44 ® pavouk2

Prutos> Jsi fakt labužník.

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 ve 14:11 ® toulovec
toulovec

Prutos : ty vyvrheli, pokud se nepletu, průměr mělkého talíře je okolo 30 cm, to ti okouni ani jeden neměli víc jak 20 cm, to ti není hanba žrát taková miminka??? jedlej okoun má okolo 30 cm

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 7:43 ® vsetinek

Prutosova fotka je opravdu nejvýztižnější :-D

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1