Vyhledávání
Muškařina....pro úplnýho začátečníka
22.9.2006 | Ciffik | 6.426 zobrazení | 32 odpovědí
zdravim vsechny, chtel bych se pristi rok zacit venovat teto prekrasne rybarske discipline jen nevim jak zacit…(precetl jsem vsechny clanky na netu dostupne)…presto bych chtel znat vas nazor…chytal bych predevsim na strednich rekach…cca 10–20m sirokych…(voda MP) …jakou sestavu byste mi doporucili?…(chtel bych se vejit cca do 5000 max 7000Kc)…uvazoval jsem no spis se mi zalibil proutek od shima…Technium Diaflash Fly 2,90m aftma 6/7 a k nemu navijacek od teze firmy…Shimano Ultegra co vy an to?…da se s tim chytat?:-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. září 2006 ve 14:19 ® Robur
-
lepší je masti ryby na 2 pruty
reagovat, já koupil na hobby g, set od shakespeare i s navijákem a šnůrou za cca 1600 a též muším na MP, jsem spokojený, tak se na to mrkni.Nesem ekxpert, ale myslím že to Schimano je ta nanjnižší řada od nich, takže si myslím, že ten Shaksep. ve srovnání s tím vynde mnohem lépe.
- Pátek 22. září 2006 ve 13:39 ® HaD
-
Nejsem žádnej muškařskej přeborník, ale myslím, že taková sestava je v pohodě. Můžeš s tím v pohodě chytat štiky, boleny, parmy a i na tlouště a další bílou rybu se s tím jít dá. Je jasný, že souboj s menší rybou si moc nevychutnáš, ale dá se. Pokud chceš chytat menší ryby, tak bych šel o stupeň níž a na délku okolo 270cm.
reagovat