Chytej.cz

Co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim? necteno

21.9.2006 | Hrouzek003 | 3.824 zobrazení | 8 odpovědí

Poraďte prosím co namíchat do krmítka na kapry nyní na podzim?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 23. října 2006 v 11:41 @ jimmy reakce na …

fak je to super vyzkousejte to taky ne jen 10 kg macci ale i 15 kilovy doporucuju

reagovat
Pondělí 23. října 2006 v 11:39 @ Meleso

nejlepší je dragon ořech a namýchat do nej par oves. vlocek a trochu cele kukuřice asi tak pul kila do celeho sacku dragonu to pak je neco kdyz zabere 10 kg macek…

reagovat
Pátek 22. září 2006 v 9:53 ® tucnak11
tucnak11

dragon krmeni take použyvam Lorenc je lepši proto že vice voni a ma vice druhu k dostani na českim trhu posilovače moc toho je a jsem s krmeni spokojen za takovou cenu.

reagovat
Čtvrtek 21. září 2006 ve 20:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

Krvinka: mám zkušenost s Dragonem příchuť ořech a je to bomba.Silně aromatické,přidávám tam chlebovou strouhanku,mleté konopí a míchaný partikl a je to špica.

reagovat
Čtvrtek 21. září 2006 v 19:43 ® Krvinka reakce na …

jj od dragonu se mi dost dobre osvedcilo cokoladova prichut…jen kdyby to nelakalo tolik ty male mrzaky cejny…ale ty myslim laka vse

reagovat
Čtvrtek 21. září 2006 v 18:44 ® kubas
kubas

Já mám nej zkušenost s Dragonem(3,5 kg za 149Kč),přimýchávám tak 2 kg poml.řepky a kg anglic. vloček.......­....max spokojenost

reagovat
foto/forum/2006/th-img1006.jpg
Čtvrtek 21. září 2006 ve 14:56 ® piskot reakce na …
piskot

Věřil bych Lorpiu od Lorence,Kapr Ořech 1,9kg kolem 100kč.

reagovat
Čtvrtek 21. září 2006 v 11:38 ® Krvinka

srot ;-) ja micham do krmitka srot se strouhankou a pak podle toho na jaky revir jedu pridam esenci do strotu at pekne voni…ono zalezi na reviru, nekde napr. vanilku nechcou a nekde se po ni muzou utlouct…a hlavne jaka vune srotu taka vune na hacku…no a na podzim spise takove ty prirodnejsi vzory vuni, napr. orech, med, cokolada, ryba, olihen, atd, chce to zkouset. no proste ne tak sladne a ostre prichute jako v lete

reagovat