Vyhledávání
Délka pobytu
20.9.2006 | Kubajs | 1.852 zobrazení | 3 odpovědi
Když obchazíte vodu jako dlouho se zdržujete na 1 místě když jste bez záběru?????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. září 2006 ve 22:07 ® Krvinka reakce na …
-
no ja jak vybalim tak sedim, bo prenaset vsechny veci je pro me dost tezka zalezitost. Pokud ryby nejdou tak vyzkousim trebas splavek a nebo zkusim hazet vice ke brehu a nebo dale a nebo do boku no proste jak to situace dovoli. Naposledy co ryby fakt nesli tak jsem hodil splavek 3m od brehu a ejhle kapr 57 a 2 lini okolo tak 30cm a nejaci mali okounci, no proste zacala zabava. No nekdy mista staci zmenit i nastrahu, ale pokud ryby fakt nejdou tak proste smula. Jen jednou jsem to zbalil a sel jinde nebot nejaky idiot to zacal hazet kousicek ode me, bo mi bralo a jemu ne a pak mu stejne nebralo
reagovat - Čtvrtek 21. září 2006 ve 12:16 ® Klon
-
No jak se říká " změna místa ryba jistá" ale záleží z jákého úhlu pohledu se na to koukáš.Já místa neměním.Dělám to tak že si před výpravou na tu vodu zajedu a pozoruji i půl dne kde se ty naše milované ůlovky schovávají.Když usoudím že tento " flek " pro lov bude nejlepší rovnou si tam přiměřeně zakrmím,abych je tam do doby lovu zdržel.Takhle to je u mě nejůčinější.Jinak když jedu k vodě jen na chvíly tak si vybírám místo co nejvíc odlehle od ostatních rybářů a známých fleků a vetšinou se to vyplácí.Krmítkáři který házej ty jejich těžkotonážní systémy do vody mi akorád naháněj ryby ke mě:))Nééé že bych měl něco proti krmítkám,ale už několikrát jsem se setkal s tím,že nakrmítka se naláká i bílá ryba a kapry ti akorád vytlačí.Např.jdu chytat se svým švagrem,on tam mrská každých 15 minut krmítko a já nemám nic a on tahá samou bílou rybu,seberu se a jdu od něj pryč a ejhle,on taha pořád to samý a já už mám zaběry od pěkných kaprů,nevím proč tomu tak přesně je,ale vždy je to stejné.
reagovat - Čtvrtek 21. září 2006 v 7:58 ® kubas
-
Dokud mě to nepřestane bavit,rozhodně když ryby neberou se nedívám furt na hodinky a sleduju hodinky,kdy už ta hodina uběhne,abych mohl změnit místo.Kubajs dyť ty ryby taky nemůžou furt brat jak by ta voda pak vypadala.
reagovat