Chytej.cz

Twistery Berkley necteno

19.9.2006 | Kubajs | 2.705 zobrazení | 16 odpovědí

Čau jak jste spokojeni s těmito twistery já dostanu k vánocům 5 těchto pytlů po 20 jsou dobré????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 21. září 2006 ve 23:19 ® tucnak11
tucnak11

Harpunar kde ty uš ten pipak nevecpeš.Polski na 2 ja na 4 bo jsem zapoměl ani česki ani polski jsem tak neštěsti prasknutej prezervatyvy opuštěny maly 110 kilovy tučnaček ahoi.

reagovat
Čtvrtek 21. září 2006 v 16:05 ® harpunar

Towarzyszu Tuczniaku,bardzo dobrze pan pisze po czesku!Tylko niewiem czy tych gum ma pan tylko stówki,ja bym powiedzal ze po obejzeniu targów w Brnie sa ich tysiace!!!Tylko panu zycie,ze by sie ponownie panu niewylal ten smród do woreczku westy,bo ponownie pana wyrzucimy s autobusa i pan pujdzie ponownie na piechote do domu!!!!Bo pan,kochany panie Tuczniaku smierdzal jak tchórz,który wylaz z zengróby!!!!Kocham cie,twój brat i prziaciel Harpunar.Promiň za mou polštinu,lépe jsi mne to nenaučil!!!

reagovat
Čtvrtek 21. září 2006 v 11:00 ® tucnak11
tucnak11

Ja mam stovki gum nejvice chytam na smački ot Berklyho skoušel jsem na candaty smradioly a klasyka 17 candadu na smradioly ku 4 klasika ja chytam jen na tvistry 90% tak mam skušenosti okouni to jsou naladovi nekdy jsou lepši klasika a nekdy smradiol.Tvister je věc kterou musime furt testovat vymyslet ružne finty dělat rožezavat spajat 2 druchy do jednoho zkoušat testovat a přemyšlet jak dravčika přelščit prominte za češtinu.

reagovat
Středa 20. září 2006 ve 23:07 ® Prutos reakce na …
Prutos

Bezrybka: Nemůžu s tebou souhlasit. Power baity se, kvalitou materiálu i pohybem ,Relaxům zcela vyrovnají. V mých očích jsou na candáty a okouny o něco úspěšnější než jiné nearomatizované gumy. Prostě jak napsal Kubas, ryby je s důvěrou dobírají. U štik jsem nezaznamenal nějaký rozdíl.

reagovat
foto/forum/2006/th-img1005.jpg
Středa 20. září 2006 ve 21:23 ® Bezrybka reakce na …
Bezrybka

Já myslim ze gumy od berkley rozhodne zdaleka nedosahuji kvalit relaxu pac uz obe znacky zkousim rok a pul, relax ma na svem konte peknou radku ryb zatimco berkley par zoufalych candatku do 30 cisel

reagovat
Středa 20. září 2006 v 17:30 ® kubas
kubas
reagovat
foto/forum/2006/th-img1003.jpg
Středa 20. září 2006 v 17:27 ® kubas
kubas

Nedávno jsem si koupil one(1) balíček bílejch twistrů Berkley :max. spokojenost,oproti twistrům od relaxu je ryby zcela dobíraj.U relaxu se mi stávalo že je ryby,zvláště okouni nedobíraly.

reagovat
Středa 20. září 2006 ve 12:53 ® hajan reakce na …

kkarlos: Je to tak, toť moje zkušenost. Jestli to tu nikdo nepotrvrdí, měl jsem asi nějaký sračky.:-((

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 21:37 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

kkarlos>Má pravdu předseda:-)) )u nás toho je taky dost! Kubajs>Ale však ty na to přijdeš:-)) )jinak twistr od Barklee spokojenost!!!

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 21:13 ® kkarlos
kkarlos

no mozna ne na netu, ale v kamennym obchode by meli mit, treba u nas v plzni toho mame fuck hafoooo… :-)) )

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 21:03 ® Kubajs
Kubajs

kkarlos:ale já bych chtěl velikosti 5,1 a 3cm a to nikde od relaxu nemaj

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 20:41 ® kkarlos
kkarlos

Hajan, no tak to teda nevim nevim..... spis bych rekl ze jsou pevny ale pak kdyj je stika roztrhne treba u hlavicky, uz se dotrhnou, ale s tim musis pocitat…

BTW: a kup i nejaky relaxy, ty jsou taky good a hlavne maji je po jednotlivejch kusek a to kdyz zacinas tak budes zkouset a kupovat tak od kazdyho tri…(mozna) a take stoji i min… :-)

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 20:19 ® hajan

Jo, makaj dobře, ale vytknul bych jim jejich „křehkost“. Mockrát se mi stalo, že prostě twistr puknul. Řek¨bych, ostatní značky k tomu nejsou tak náchylný.

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 20:15 ® Kubajs
Kubajs

vypadají moc pěkně a myslíte že se vyrovnají relaxu nebo že relax je lepší???

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 20:08 ® HaD
HaD

též jsem spokojen ;-)

reagovat
Úterý 19. září 2006 v 19:40 ® kkarlos
kkarlos

jj, jsou vyborne, tes se… :-) nedam na ne dopustit, barva fluozelenozluta a bilej ocas, perlt telicko ---powergrub, fakt moc dobry… :-)

reagovat