Chytej.cz

Nugety necteno

18.9.2006 | bobajz | 2.441 zobrazení | 7 odpovědí

Rád bych se zeptal na vaše zkušenosti s lovem kapra na nugety.Teď tu u nás kapři nějak neberou,takže chci zkusit tuhle nástrahu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 20. září 2006 ve 12:20 ® Klon
Klon

Já osobně peletami nebo jak píšete nugetami jen zakrmuju lovné místo.Jak už bylo psáno uvolnuji se pomalu a dlouho dělají oblak rozpuštenych častic,to pravě drží kapry na lovnem miste.osobne jsem na ne zridka chytil kapra,ale když jsem jimi jen zakrmoval a chytal na boilies,uspech byl mnohem efektivnejší.Jinak dost ted používám pelety domací vyroby,5× na 2–3 deni vyprave a chovali se super.

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 22:33 ® radek podstráň

Zdravím já jsem si na ně docela slušně zachytal,byly od Amino Bentosu a příchuť ryba mušle.Kapři si museli nejdřív zvyknout,ale po 2dnech vnadění je kapři přijímali bez obav a pěkně razantně,mohu jen doporučit.

reagovat
foto/forum/2006/th-img1002.jpg
Úterý 19. září 2006 v 18:41 ® kubas
kubas

bobajzl:bez většího! úspěchu,takže byl?

reagovat
Úterý 19. září 2006 v 18:38 ® bobajz reakce na …
bobajz

JO,jo-zrovna dneska jsem to zkoušel(mušle a oliheň),ale bez většího úspěchu.Faktem je ,že kapři ztratili ale zájem o úplně všechno.Ale budu to prubovat dál,tahle nástraha se mi dost líbí.

reagovat
Úterý 19. září 2006 v 17:35 ® Kazan

Nugety jsou vlastně pomalu rozpustné pelety, měly by se pomalu uvolňovat z povrchu a jádro by mělo zůstat co nejdéle tvrdé, dávají se na vlas. bobajz> budeš muset zkoušet, tak jako jiní :-)

reagovat
Úterý 19. září 2006 v 16:57 ® M_Miki reakce na …

Tipl bych, že má na mysli – Nuttelu. Takový čokoládový sladký z oříšků :-)

reagovat
Úterý 19. září 2006 v 16:22 ® hraji
hraji

A čo si představujetě pod tým oným „nuget“? Po pravdě řečeno vůbec netuším, co to je.

reagovat