Chytej.cz

Chytáte ryby z nafukovacího člunu? necteno

17.9.2006 | PowerBait | 2.768 zobrazení | 7 odpovědí

Mám nafukovák a chci se vás zeptat jak kotvíte pruty na položenou ze člunu.Jestli používáte nějaké držáky prutů atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 19. září 2006 ve 14:24 ® PowerBait

Klon,budu se těšit na nákres.Díky

reagovat
Úterý 19. září 2006 ve 14:06 ® Klon reakce na …
Klon

nemám,ale jestli na to nespěcháš tak se zkusím hodit nákres

reagovat
Pondělí 18. září 2006 ve 20:00 ® PowerBait

Klon: Nemáš foto pro inspiraci?

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 19:34 ® Klon
Klon

Chytám s člunu,ale jak bylo psáno tak na položenou nebo přívlač.Známý ale má nafukovcí člun jako já(fisch huntera 360)a má na něm udělanej držak se signalizatorem a tím pádem na tom má i svinger,má to velice jednoduše uděláné.Mě to přijde dost nestabilní,i když seš za kotvenej tak třeba na vlnách ti pořád pípa signalizator jak do tebe vlny najíždějí.Možná na stojatý vodě by to šlo,ale to radši budu chytat ze břehu.

reagovat
Neděle 17. září 2006 ve 20:25 ® PowerBait

kkarlos'jo dobré děkuji za radu,ale raději bych to viděl na zkoušku u tebe.Hele já mám u člunu dřevěnou podlážku a viděl jsem ja borec mě i v nafukováku sice větším 340 Hagora,ale nepřipadalo mě to moc praktické,ale viděl jsem rybářské video ze zahraničí jak na zrcadlu byl upevněnej stojan na pruty a šlo to.Proto jsem koumal jestli nějakej kutil nemá něco odzkoušené a poradí.Na tom videu to nebylo moc vidět a já nejsem žádnej domácí kutil a zámečník.Musel bych to namalovat a potom nechat někde udělat.

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:55 ® piskot reakce na …
piskot

Měl jsem člun Adveture v kamuflge provedení a na něm byly přímo držáky na pruty,ale není to k ničemu,pokud chceš chytat na položeneou.Člun je nestabilní a snad jen na plavanou a přívlač,ale položená? No i z pramičky je to docela problém,ale rybáři jsou koumáci a viděl jsem pěkný hrazdy a držáky,ale na člunu ? Sám se zvědav jestli ti někdo odpoví s praktickou zkušeností.

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:05 ® kkarlos
kkarlos

jj, normal pichni vidlicku… je to upe v poho… ;-)

reagovat