Chytej.cz

Spravný twister necteno

17.9.2006 | Kubajs | 5.428 zobrazení | 34 odpovědí

Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pátek 22. září 2006 v 10:13 ® tucnak11
tucnak11

Spravny tvister mabyt měki nejvice se jedna o ocas.Nesmi byt tvrdy jak u 20 leteho nadrženeho mladika jen měki jak u dědečka 80 leteho kteremu v pruvaně se mu pohybuje jak vlajka.Kupujte ot znamych firem jak relax berklyho kopyto a nejvice kontrolovat celou gumu.Ja kupuji gumy ve Bielsko-Biale jezdim s kamaradem do rybařskeho ophodu a tam jsou tysice gum ve kvalitě vybornej cena ot 3 kč do 10–15-kč podle velkosti.Jaro jak přyjde tak se vyběrame a jedeme nakupovat na sezonu.Dzigove hačky maji perfektni s kvalitnimi hačkami.Penize vyměnim na zlote anebo euro jsou lepši.Pečlivě gumy vybirat abyste si nepokazili lov.

reagovat
Středa 20. září 2006 v 19:06 ® Fedderista

Sázej na osvědčené značky a prodejce. Taky ale pozor na stárnutí gumy, to je problém. Ale já je dřív utrhám, než stačí zestárnout. Relax, Berkley, Storm.....

reagovat
Pondělí 18. září 2006 ve 22:18 ® Kazan

Kubajs> zkus je povařit v horké vodě, většinou gumy změknou a zlepší se chod. Další možnou variantou je zeslabení šířky ocásku nůžkami, nebo ho několikrát nastřihni. Nemáš co zkazit, pokud ty gumy špatně chodí buď je odděláš úplně a nebo jim to pomůže Spíš ale pomůže ;-)

reagovat
Pondělí 18. září 2006 ve 21:04 ® Prichy reakce na …
Prichy

Robur: voe :-D

reagovat
Pondělí 18. září 2006 ve 20:43 ® Robur
Robur

no snad si tady nebudeme popisovat ocasy…

reagovat
Pondělí 18. září 2006 ve 20:33 ® Kubajs
Kubajs

malinko kratší ocásek a trochu silnější je ocásek i trup

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 17:20 ® Robur reakce na …
Robur

Kubajs, pak to musíš vyfotit, jinak je celá debata na nic. No ještě to nezaznělo, pozoroval jsi rozdíl mezi darovanými a tvými co se týče „gumovosti“, chodu, tvaru ocasu atd.

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 15:46 ® Kubajs
Kubajs

Robur:koupil jsem je v rybačských potř

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 9:05 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

BoBo-Falknow>To jsem rád,že si normál člověk:-)) ))Samozřejmě člověk musí umět uznat chybu a když si ze sebe ještě umí udělat čulinu:-)) )Tak je to v klidu:-)) )

Kubajs>Těch bot bylo fakt dost i na mě:-)) )

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 8:48 ® Robur
Robur

Kubajs, tak zkus napsat, kde jsit ty gumy koupil, nejsou náhodou z nějaké sady od Lídla, pak by to bylo jasné, woblery z ní totiž šlapou dobře, na plandě se nedá nic zkazit, krabička je též OK ale gumové nástrahy jsem dal dětem do vany na hraní.

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 8:31 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

okoun 1: Nepleteš se, i já jsem občas jen člověk. Pravdou je, že tolik bot po sobě se mi tedy nepovedlo udělat asi nikdy a když už udělám chybu a jsem na to upozorněn (mnohdy i horším způsobem), tak stáhnu vocas, chybku uznám a NEKOPU kolem sebe ;-)

reagovat
Pondělí 18. září 2006 v 8:23 ® okoun 1 reakce na …
okoun 1

BoBo-Falknow>No umíš pěkně vysvětlovat!!!Mys­lím že se to stalo i tobě.Něco hledáš a ne a ne to najít.Přitom si se na to celou dobu díval.Nebo se pletu???

reagovat
Neděle 17. září 2006 ve 22:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Alivio: Nezapomněl, to je bezpečnostní pojistka ;-)

reagovat
Neděle 17. září 2006 ve 21:16 ® skwor
skwor

BoBo: Hustý:-) ..Když jsme u toho IQ, tak jsem kdesi četl toto upzornění: Před poslechem tohoto cd upravte své IQ na pokojovou teplotu. :-D

reagovat
Neděle 17. září 2006 ve 21:10 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo,woe,zapomněl jsi dopsat,že „komunikační program“ jest třeby Skype,ICQ,webová diskuze na chytej.cz apod.Jen tak pro doplnění.

reagovat
Neděle 17. září 2006 ve 20:45 ® kkarlos
kkarlos

hh, tak to je hustyyyyyyyyyyyyyy :-)) )

reagovat
Neděle 17. září 2006 ve 20:04 ® piskot reakce na …
piskot

Bobo :-)) ))))))

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:56 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Kubajs: Chlapče, nepouštěj se do něčeho, na co nemáš fyzické ani intelektuální schopnosti. Držkovat nebudu a ani jsem nezačal, věř tomu, že by to byl jiný tanec :-) Nicméně pokud Tvůj večerní IQ kvocient dosahuje hodnot, při kterých nejsi schopen samostatně pracovat na PC, nezbude mi, než Tě na to (jemně) upozornit.

Vysvětlivky: Vzhledem k Tvému momentálnímu rozpoložení si dovolím vysvětlit složitější obraty:

„fyzické schopnosti“ = projdi nejdříve pubertou „intelektuální schopnosti“ = viz „fyzické schopnosti“ „Tvůj večerní IQ kvocient dosahuje hodnot, při kterých nejsi schopen samostatně pracovat na PC“ = dnes jsi obzvlášť natvrdlý

Pokud by přesto bylo něco nejasného, kontaktuj mne zítra na některém z komunikačních programů.

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:29 ® Kubajs
Kubajs

Lukas pomohl by simi s objednávkou

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:23 ® Lukas

Jako správnej RELAXák to musim znát!

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:22 ® Kubajs
Kubajs

BoBo sedim na tvý hlavě a nedržkuj

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:22 ® Lukas

Relax je na stránce www.telnet.superhost.pl/relax

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:20 ® piskot reakce na …
piskot

To je co jsem právě nechtěl :-) Na stránky už jsi koukal a twistery tam zatím,nemáme. Doporučuji místo nich banja.

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Kubajs: Čéče, sedíš si na vejcích, nebo na vedení?

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:17 ® Kubajs
Kubajs

jaký je váš e-shop prosím objednám si

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 19:07 ® piskot reakce na …
piskot

Ano twistery v nabídce nejsou,pokud je však zájem dá se domluvit přibližná barva,třeba dle výběru kopyt ,nebo banja,ale to už si tady dělám reklamu a to fakt nechci. Nejlepší bude pane kolego,když navštívíš prodejnu v Praze a uděláš nákup na celou sezonu. Dost často se mi stane,že zkompletuju zásilku a pak se zákazníkovi zdá ,že nesedí barvy.Tudíž,sám doporučuji osobní odběr. No a pokud už,přes náš e-shop tak doporučuji vícu kusů v jedné barvě,neb nejsem zastáncem lovu dle barvy ,ale dle vedení nástrahy. Ještě mnohem zkušenější rybaři lovící na gumy si vystačí v podstatě s dvěma odstíny.Toť pravdou. Osobně mám v krabicích vždy tak min.10 ks od jedné barvy ,aby když to nani začne jít jsem nezjistil,že další nemám.Pouze dalších deset odstínů a hlavně hodně hlav :-)

Pro HADa:pokud to bude vyznívat jako reklama,klidně to smaž.

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 18:39 ® Kubajs
Kubajs

jiné stránky nejsou

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 18:02 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Kubajs: No tak tady je každá rada drahá :-D

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 16:22 ® Kubajs
Kubajs

na www.horkyjiri.cz nemohu najít twistery

reagovat
Neděle 17. září 2006 v 15:18 ® Prutos
Prutos

Berkley kupuju na www.braunstar.cz a Relaxy buď u nás v kameňáku nebo na www.horkyjiri.cz

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1