Vyhledávání
Spravný twister
17.9.2006 | Kubajs | 5.428 zobrazení | 34 odpovědí
Jak by měl vypadat spravný twister protože když jsem byl chytat na ohří potkal jsem chlapa řikal že jsou to kšunty co mám dal mi 2 své a začal jsem tahat newím proč jak poznat dobrý twister
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 22. září 2006 v 10:13 ® tucnak11
-
Spravny tvister mabyt měki nejvice se jedna o ocas.Nesmi byt tvrdy jak u 20 leteho nadrženeho mladika jen měki jak u dědečka 80 leteho kteremu v pruvaně se mu pohybuje jak vlajka.Kupujte ot znamych firem jak relax berklyho kopyto a nejvice kontrolovat celou gumu.Ja kupuji gumy ve Bielsko-Biale jezdim s kamaradem do rybařskeho ophodu a tam jsou tysice gum ve kvalitě vybornej cena ot 3 kč do 10–15-kč podle velkosti.Jaro jak přyjde tak se vyběrame a jedeme nakupovat na sezonu.Dzigove hačky maji perfektni s kvalitnimi hačkami.Penize vyměnim na zlote anebo euro jsou lepši.Pečlivě gumy vybirat abyste si nepokazili lov.
reagovat - Středa 20. září 2006 v 19:06 ® Fedderista
-
Sázej na osvědčené značky a prodejce. Taky ale pozor na stárnutí gumy, to je problém. Ale já je dřív utrhám, než stačí zestárnout. Relax, Berkley, Storm.....
reagovat - Pondělí 18. září 2006 ve 22:18 ® Kazan
-
Kubajs> zkus je povařit v horké vodě, většinou gumy změknou a zlepší se chod. Další možnou variantou je zeslabení šířky ocásku nůžkami, nebo ho několikrát nastřihni. Nemáš co zkazit, pokud ty gumy špatně chodí buď je odděláš úplně a nebo jim to pomůže Spíš ale pomůže
reagovat - Pondělí 18. září 2006 ve 21:04 ® Prichy reakce na …
-
Robur: voe
reagovat - Pondělí 18. září 2006 ve 20:43 ® Robur
-
no snad si tady nebudeme popisovat ocasy…
reagovat - Pondělí 18. září 2006 ve 20:33 ® Kubajs
-
malinko kratší ocásek a trochu silnější je ocásek i trup
reagovat - Pondělí 18. září 2006 v 17:20 ® Robur reakce na …
-
Kubajs, pak to musíš vyfotit, jinak je celá debata na nic. No ještě to nezaznělo, pozoroval jsi rozdíl mezi darovanými a tvými co se týče „gumovosti“, chodu, tvaru ocasu atd.
reagovat - Pondělí 18. září 2006 v 15:46 ® Kubajs
-
Robur:koupil jsem je v rybačských potř
reagovat - Pondělí 18. září 2006 v 9:05 ® okoun 1 reakce na …
-
BoBo-Falknow>To jsem rád,že si normál člověk
))Samozřejmě člověk musí umět uznat chybu a když si ze sebe ještě umí udělat čulinu
)Tak je to v klidu
)
Kubajs>Těch bot bylo fakt dost i na mě
reagovat)
- Pondělí 18. září 2006 v 8:48 ® Robur
-
Kubajs, tak zkus napsat, kde jsit ty gumy koupil, nejsou náhodou z nějaké sady od Lídla, pak by to bylo jasné, woblery z ní totiž šlapou dobře, na plandě se nedá nic zkazit, krabička je též OK ale gumové nástrahy jsem dal dětem do vany na hraní.
reagovat - Pondělí 18. září 2006 v 8:31 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
okoun 1: Nepleteš se, i já jsem občas jen člověk. Pravdou je, že tolik bot po sobě se mi tedy nepovedlo udělat asi nikdy a když už udělám chybu a jsem na to upozorněn (mnohdy i horším způsobem), tak stáhnu vocas, chybku uznám a NEKOPU kolem sebe
reagovat - Pondělí 18. září 2006 v 8:23 ® okoun 1 reakce na …
-
BoBo-Falknow>No umíš pěkně vysvětlovat!!!Myslím že se to stalo i tobě.Něco hledáš a ne a ne to najít.Přitom si se na to celou dobu díval.Nebo se pletu???
reagovat - Neděle 17. září 2006 ve 22:21 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Alivio: Nezapomněl, to je bezpečnostní pojistka
reagovat - Neděle 17. září 2006 ve 21:16 ® skwor
-
BoBo: Hustý
reagovat..Když jsme u toho IQ, tak jsem kdesi četl toto upzornění: Před poslechem tohoto cd upravte své IQ na pokojovou teplotu.
- Neděle 17. září 2006 ve 21:10 ® Shrek reakce na …
-
BoBo,woe,zapomněl jsi dopsat,že „komunikační program“ jest třeby Skype,ICQ,webová diskuze na chytej.cz apod.Jen tak pro doplnění.
reagovat - Neděle 17. září 2006 ve 20:45 ® kkarlos
-
hh, tak to je hustyyyyyyyyyyyyyy
reagovat)
- Neděle 17. září 2006 ve 20:04 ® piskot reakce na …
-
Bobo
reagovat))))))
- Neděle 17. září 2006 v 19:56 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Kubajs: Chlapče, nepouštěj se do něčeho, na co nemáš fyzické ani intelektuální schopnosti. Držkovat nebudu a ani jsem nezačal, věř tomu, že by to byl jiný tanec
Nicméně pokud Tvůj večerní IQ kvocient dosahuje hodnot, při kterých nejsi schopen samostatně pracovat na PC, nezbude mi, než Tě na to (jemně) upozornit.
Vysvětlivky: Vzhledem k Tvému momentálnímu rozpoložení si dovolím vysvětlit složitější obraty:
„fyzické schopnosti“ = projdi nejdříve pubertou „intelektuální schopnosti“ = viz „fyzické schopnosti“ „Tvůj večerní IQ kvocient dosahuje hodnot, při kterých nejsi schopen samostatně pracovat na PC“ = dnes jsi obzvlášť natvrdlý
Pokud by přesto bylo něco nejasného, kontaktuj mne zítra na některém z komunikačních programů.
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:29 ® Kubajs
-
Lukas pomohl by simi s objednávkou
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:23 ® Lukas
-
Jako správnej RELAXák to musim znát!
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:22 ® Kubajs
-
BoBo sedim na tvý hlavě a nedržkuj
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:22 ® Lukas
-
Relax je na stránce www.telnet.superhost.pl/relax
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:20 ® piskot reakce na …
-
To je co jsem právě nechtěl
reagovatNa stránky už jsi koukal a twistery tam zatím,nemáme. Doporučuji místo nich banja.
- Neděle 17. září 2006 v 19:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Kubajs: Čéče, sedíš si na vejcích, nebo na vedení?
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:17 ® Kubajs
-
jaký je váš e-shop prosím objednám si
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 19:07 ® piskot reakce na …
-
Ano twistery v nabídce nejsou,pokud je však zájem dá se domluvit přibližná barva,třeba dle výběru kopyt ,nebo banja,ale to už si tady dělám reklamu a to fakt nechci. Nejlepší bude pane kolego,když navštívíš prodejnu v Praze a uděláš nákup na celou sezonu. Dost často se mi stane,že zkompletuju zásilku a pak se zákazníkovi zdá ,že nesedí barvy.Tudíž,sám doporučuji osobní odběr. No a pokud už,přes náš e-shop tak doporučuji vícu kusů v jedné barvě,neb nejsem zastáncem lovu dle barvy ,ale dle vedení nástrahy. Ještě mnohem zkušenější rybaři lovící na gumy si vystačí v podstatě s dvěma odstíny.Toť pravdou. Osobně mám v krabicích vždy tak min.10 ks od jedné barvy ,aby když to nani začne jít jsem nezjistil,že další nemám.Pouze dalších deset odstínů a hlavně hodně hlav
Pro HADa:pokud to bude vyznívat jako reklama,klidně to smaž.
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 18:39 ® Kubajs
-
jiné stránky nejsou
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 18:02 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Kubajs: No tak tady je každá rada drahá
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 16:22 ® Kubajs
-
na www.horkyjiri.cz nemohu najít twistery
reagovat - Neděle 17. září 2006 v 15:18 ® Prutos
-
Berkley kupuju na www.braunstar.cz a Relaxy buď u nás v kameňáku nebo na www.horkyjiri.cz
reagovat