Chytej.cz

Jak vazat nastrazni rybicky necteno

12.9.2006 | jopo | 3.482 zobrazení | 10 odpovědí

Muzete mi poradit popripade poslat obrazek jak vazat rybicku na splavek mam spatnou uspesnost se stikama a potreboval bych ji zlepsit dekuji…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 13. září 2006 v 19:04 ® ozrala

ja osobne rybicku prosivam od ocasu k hlave davam na lanko dvojhak a nemam s tim problem

reagovat
Středa 13. září 2006 v 8:22 ® Shrek reakce na …
Shrek

BoBo:nástražní rybičku přeci.Nejosvěd­čenější je malej pstroužek kolem 15 cm,potočák je lepší,ovšem ani takovej malej bolínek,případně lipánek nejsou k zahození.Vše do 15 cm.

reagovat
Úterý 12. září 2006 ve 23:15 ® Koudy
Koudy

BoBo:no faaakt!to bys nikdy neřek co?;-)

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 19:26 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Koudy: Fakt???? :-)) ) Alivio: No píchej čím chceš, ale furt netuším koho :-)

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 15:56 ® jopo reakce na …
jopo

dikezz fizkousim… a necham vedet jaxem dopad…

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 15:46 ® Hora
Hora

Podívej se tady,www.chytej.cz tam montáže na rybku,osobně doporučuji si sehnat systémek,ze 2 trojháčků a jednoháčku,po záběru štiky sekat do 3–5 vteřin.Mám to vyzkoušeno osobně přímo na Hartě a mohu říct,že 9 z 10 štik mají trojháček v koutku a jedna mi spadne.Většinou­ malá.

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 15:45 ® Shrek
Shrek

píchám jí (BoBo,háčkem!!!!) do tlamičky jednohák a případně nechávám volný trojhák těsně nad hlavou.

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 15:40 ® jopo reakce na …
jopo

ano koudy mash prafdu… je to tak proste normalne splavek lanko hacek ale jak nejlepe ji zachitit na hacek a respektive kdy sekat normalne sem ji prosival jehlou a koncil u hlavy dvojhackem ale ne vzdy se mi podarilo ji chitit stika i po 5 minutach muze rybku vyplivnout…?takze co radite paani stIIkaarii??

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 15:33 ® Koudy
Koudy

BoBo:spíš myslím že dotyčný má namysli jak uvázat montáž na lov štik na plavanou s rybičkou…nemám pravdu jopo?;-)

reagovat
Úterý 12. září 2006 v 15:25 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Aha, zde bude problém v tom, že ji vážeš na splávek. :-) Zkus ji navázat na háček. Důležitý bude také materiál, ze kterého bude rybka navázána.

reagovat