Vyhledávání
Pozvedl Dah tento server????
25.8.2004 | toulovec | 32.923 zobrazení | 144 odpovědí
13. srpna to byl rok, kdy tento server změnil majitele. Myslím si, že za ten rok se tady toho mnoho zlepšilo a že si chytej. cz vyšlápl správným směrem. Sice je tu prostředí zatím poněkud „komornější“ než by si jistě mnozí z nás přáli, ale to se časem zlepší a myslím že v této situaci to není na škodu. Jaký máte názor na provoz chytej. cz pod taktovkou nového dirigenta????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 26. listopadu 2008 v 11:58 ® sus1
-
Jak to vidíte dnes??
reagovat - Pátek 8. října 2004 ve 12:57 ® Milky
-
DaH nejen, že pozvedl, ale neustále pozvedává! Nový ikonky, ale taky služby! Den tu člověk není a už vstupuje do nové řeky.
reagovat - Neděle 3. října 2004 ve 23:03 ® BigMike
-
Řekl bych, že my, jihočeši jsme spíš opatrnější a šetrnější než jiní. Ale ne lakomí.
reagovat - Sobota 2. října 2004 ve 22:51 ® xycht
-
to Milky: to nevim teda
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 0:12 ® jaryn
-
Gudaska, to je přesně ono, trafil si hřebík na hlavičku.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 ve 13:10 ® Milky
-
xycht: já si myslím, že to rarach tak nemyslel, ale třeba na tom něco bude .
reagovat - Středa 29. září 2004 v 17:05 ® Gudaska
-
Sleduji stránky a časopisy i z jiných oborů a všude to má stejný vývoj: z počáteční nadupané odbornosti vyroste (v tom dobrém případě) košatý více-méně laický strom. A je to pochopitelné, protože psát o jedné a té samé věci pořád dokola nikoho nebaví a každé množství informací má svůj strop. A nováčci buď nevědí kde v archivu hledat odpověď na svůj problém, nebo ji HLEDAT nechtějí a nebo o archivu ani nevědí. A tak se zeptají znovu a jsou více či méně laskavě na archiv odkázáni a nebo do stanou jižméně podrobnou odpověď. Takový je život. Ža sebe bych řekl, že server se z trochu elitního klubu přeměnil na veřejné rybářské stránky. Je to jiné, ale rozhodně ne horší!
reagovat - Pátek 24. září 2004 v 11:49 ® xycht
-
DaH: a ještě jednu věc tady na tom serveru oceňuju a to tu věc,že že se zobrazuje 20 nejaktuálnějších téma vlevo v menu. Zejména oceňuju,že se shora vypíše to téma, kde bylo naposled odpovězeno to se mi líbí
reagovat - Pátek 24. září 2004 v 11:46 ® xycht
-
rarach: co to píšeš za blbosti,že sou jihočeši lakomý? ))) někdy přijeď a pohostim tě tady u nás
reagovat - Pátek 24. září 2004 v 11:35 ® xycht
-
Nevím jestli DaH server Chytej. cz pozvedl, protože jsem sem dřív nechodil,ale každopádně je supr. A VO TOM TO JE
reagovat - Středa 22. září 2004 v 9:30 ® pikos
-
Myslím si, že MRK není konkurence. Osobně sleduji více stránek a nejsem sám. Člověk by neměl mít klapky na očích. Druhá muškařská stránka je také dobrá a poučná
reagovat.
- Úterý 21. září 2004 ve 23:56 ® Milky
-
Rybicka: … to je právě to zajímavé! Tady se lze bavit o všem – i o konkurenci. Je to liberální přístup, který nezamlžuje existenci více skupin lidí, kteří publikují svoje informace v tomto oboru na svých stránkách. Osobně si myslím, že tyto weby do budoucna budou mít hodně společného a přirozená a zdravá rivalita mezi nimi může být jen ku prospěchu nás – čtenářů.[ Upraveno Milky dne 2004–09–21 v 23:03 ]
reagovat - Úterý 21. září 2004 ve 14:25 ® Rybicka
-
BigMike: Mluvila jsem u moře s pánem z Břeclavi, který se věnuje chovu štik, už za 14 dní ta potvůrka vyroste 3,5 cm a začíná se požírat mezi sebou a tak je musí dát hned do revíru. A pak pro všechny! Doporučuji nemluvit o MRK- kdybyste tady ty tři slova nepsali pořád dokola, ani bych nevěděla, že má CHYTEJ konkurenta.
reagovat - Sobota 18. září 2004 v 17:14 ® mirmen
-
Nemohu se vyjádřit výstižně. Například v článcích o marmišce vidím zatím nepřekonanou záležitost. Prolíná se minulé a současné a já se nechci nechat ovlivňovat. Někdo položil základ, jiný navazuje a pokračuje. Nejlíp by bylo, kdyby ve prospěch rybařiny a kdyby se hledala cesta, jak sladit přínos minulý i stávající, bez jakéhokoliv podsouvání myšlenek či rivality. Ze strany těch, kteří odešli či se zdržují komunikace, vnímám jakousi křivdu, jakoby nevyřčený pocit, že se rozhodlo o nich bez nich. Ze strany DaH mám pocit, že má zájem o rozvoj rybařiny, vztahu k rybě a všemu, co s tím souvisí. Nevím, kam to bude směřovat. Doufám, že k bohatému a přínosnému. Jenže to nezávisí jen na DaH, ale i na nás, kteří budeme ochotni přispívat články, náměty atd. atd.
reagovat - Pátek 17. září 2004 ve 23:23 ® jaryn
-
Big Mike nedělej si ztoho srandu, až tě tam jednou vyvezou takto nebude aby sis zachytal, ale aby tě tam strčili.
reagovat - Sobota 11. září 2004 ve 23:09 ® BigMike
-
V klídku
reagovat) Musím si z toho dělat legraci, jinak by mě už šlehlo
Loni jsem začal s loktama
) Takže vláčím, dokud mohu. Až mě budou na vozejku vozit k vodě, budu rád, když sem tam nahodím, zaseknu, nepustím moč nebo mi nevypadnou zuby
) Jo, sportem k trvalé… Ale ani ten invaliďák člověk nedostane, to bych musel být asi bez hlavy
. Jinak je to tu fajn, těším se na sraz!
- Sobota 11. září 2004 v 11:50 ® Milky
-
BigMike: Tak to je mi líto, nevěděl jsem to , neber to jako osobní invektivu!
reagovat - Pátek 10. září 2004 ve 21:43 ® BigMike
-
Když už jsme u toho, levé mám vrtané (kudlané) 5× a levé 2×
reagovat((( A zadara, spíš by ještě dochtoři chtěli máznout něco do kapsy
(
- Pátek 10. září 2004 v 18:22 ® Milky
-
BigMike: Nechal by sis pro korunu koleno vrtat ??? . . . Néééééééééééééé? . . Prdlajs si umíš vážit koruny!
reagovat - Čtvrtek 9. září 2004 ve 21:55 ® BigMike
-
Jasně, jsem takovej berbar. Stačí mi nějaký ten zlaťák a pokud zo není pí. o ke zdi
reagovat) Sakra, to o těch jihočeších bylo dobrý. Jo, chudej, zadumanej kraj, lidi šetří na horší časy, to je fakt pravda.
- Středa 8. září 2004 v 0:13 ® Čajda
-
Nikdy jsem nebyl na jiném webu a ani za pana Fikara jsem tady nebyl,takže nemohu srovnávat. Ale mě to tady prostě naprosto vyhovuje. Hlavní je pro mě FÓRUM.Články téměř nečtu a to ze dvou důvodů. Jednak nemám moc času a hlavně za půl hoďky vím prd co se tam psalo. S tím nic nenadělám. FÓRUM je ale úplně jiná záležitost,protože i zdánlivě naprosto stupidní otázky nebo odpovědi můžou někomu pomoct. Třeba jenom tím,že mu to nahodí věc,která by zůstala někde v mozku. A tyhle diskuse jsou to co mi přijde jako to nejlepší,proto sem chodím kdykoli můžu a za to DaH a všem ostatním děkuju. Ze úvodu vyplývá,že nemůžu posoudit jestli DaH web pozvedl nebo ne,ale teď mi naprosto vyhovuje a myslím že najsem sám.
reagovat - Středa 8. září 2004 v 0:02 ® jaryn
-
rarach, milky: je třeba se podívat do historie lidstva. Ať každej vykládal co chtěl, vždy šlo jen o peníze a dámský přirození
reagovat - Úterý 7. září 2004 ve 21:51 ® BigMike
-
Nojo, nojo, tak jsem krkoun. Každej sme ěnjakej. Ale nechodím jen sem, než projedu zbraně, něco kulturistiky, cyklistiku, mám toho až až. Aby jste neřekli, šoupnu sem něco. Snad se dočkám i od vás
reagovat))
- Úterý 7. září 2004 ve 21:27 ® palcat
-
Naprosto souhlasím s příspěvkem od jirise , chodivám sem dost často i několikrat denně , ale až tento tyden jsem se zaregistroval a začal se angažovat na MRK se teď již motá moc lidí i takových co by zrovna nemusely. Tady je ta o 1000% lepší a díky Dah bude ještě lepší.
reagovat - Sobota 4. září 2004 ve 14:05 ® Milky
-
rarach: Máš stoprocentně pravdu! A co jihočechum upadne vod huby, sebere Holanďan !!
reagovat - Pátek 3. září 2004 v 8:55 ® rarach
-
Tak se mi zdá, že tady někdo lže B. Miku, ještě dole si psal, že jsi víc na netu než na rybách........? Co tady teda děláš, tak dlouho , že nečteš články. A dalším jsi jen potvrdil, že jihočeši jsou skotové vyhnaní ze Skotska pro lakotu. Jinak řečeno, i když napíšu článek napřed sem tak pokud je dobrý tak mi stejně nakonec vyjde za peníze!!!!
reagovat - Pátek 3. září 2004 v 8:23 ® doktor
-
cca 720, podľa zdroja![ Upraveno doktor dne 2004–09–03 v 07:29 ]
reagovat - Čtvrtek 2. září 2004 ve 12:40 ® morpheus
-
A sou wostrý jako swiňa. Aúúúú ještě to cítím.
PS: Jinak má přez 600zubů (přiznám se ž,e jsem to do této otázky nevěděl )[ Upraveno morpheus dne 2004–09–02 v 11:50 ]
reagovat - Středa 1. září 2004 ve 22:26 ® pupak
-
PLNOU HUBU…
reagovat - Středa 1. září 2004 ve 21:48 ® BigMike
-
Tak já také něco muším napsat,že? Kouknul jsem sem jen tak zpočátku, napsal krátce a byl pryč. A po nějaké době sem mrknu a nestačím se divit nad smrští názorů, polemik. A asi bych to nebyl já, lidový myslitel z jihu, kdybych se s vámi nepodělil o své postřehy, poznatky. A jak vím i z jiných servrů (kulturistika či kolo), debata mým příspěvkem opadne. Nevím proč, vždy mám skoro poslední slovo, neřknu li, že jdu s kžížkem po funuse.(A to vím vo co gouJ) Čím začít? Třeba tím, že skoro vůbec nečtu články. Byť bych tak rád, ale je tady toho taková spousta(fórum, diskuse aj.), že nestíhám. Mám net doma, večer pustím, vyberu poštu, na něco odpovím, kouknu na iVelo, sem, a jak mám ještě stíhat číst články? Neříkám, že jsem chudej, ale chvátám co nejrychleji z netu pryč. A když tak přijdu k PC okolo 21.00 protože jsem byl na rybách, či jinde, moc času mi do půlnoci nezbývá. Do toho roztoužená manželka, rozeřvaní a drzí „fakani“ co nechtěj spát a… Už jdu na jiné thema. Začátky mé maličkosti zde. Nechci se nikoho dotknout, ale když jsem tady četl co kdo kde lupnul, jaká rybí hovada, odborné diskuse apod., nebyl jsem schopen pořádně něco naťuknout protože jsem si připadal jak nula, Do toho ještě nebylo fórum, kam bych se se svými dotazy či postřehy uchýlil a v diskusi nikdo skoro nereagoval. Bavilo se pár „profíků“ mezi sebou a tím to haslo. To jen za sebe, ale myslím, že každý, kdo do rybařiny nevidí jak nějaký profesor mi dají za pravdu. S nástupem Fóra zákonitě ubylo i čtenářů článků, kde hledali odpovědi na své „mlčenlivé“ otázky. Nyní se holt i třeba blbě zaptají přímo a čekají co bude. Ne každý rád čte a hledá. Mám kamaráda co čte v novinách jen text pod fotkama, víc holt nepovažuje za důležité a ani ho to netáhne. Jinak je normální. Když něco potřebuje, zeptá se a stručně mu vylíčím článek na celou stránku. Takže holt někdo neproleží v knihovně týden na ryb. literaturou a „blbě“ se zeptá. Akorát se nesmí ptát na 10 místech ve fóru na to samé. Ale i když, tak proč né? Je na každém z nás, jak se k tomu postaví. Třeba Sedum. Poznává příchuť woblírků, má zájem, tak proč mu neporadít, nepomoci. Udělám to rád a vůbec se třeba nepozastavím na d tím, že o w. neví vůbec nic. Já o nich před 15 lety taky věděl jen to, že jim říkají orena. Co se týče odborných příspěvků. Není moc těch, co se chtějí předvádět formou textu a mohou toho vědít mnoho. Buď nemají potřebu, nebo to neumějí popsat, nebo se bojí, že něco napíší a někdo je setře za to, co to za bludy napsali, nemají čas apod. Za sebe mohu říct, že v hlavě nosím spoustu článků, ale jen najít čas a především chuť sednout a psát. Třeba i jen nějakou příhodu. I z té si člověk vezme něco. Nebo mám rozepsaný článek o barvě woblerů, ultralehké přívlači apod. Ale o barvách toho bylo napsáno tolik, že si připadám jako bych psal o vynálezu kola a to samé se týká mého pojetí“ultralehké přívlače“ apod. Věřím, že by se u toho někdo propadal do mdlob, někdo by načerpal nové podněty, takže možná bych…Jenže, spíš se je snažím udat v časáku a trvá třeba rok, než na ně dojde. A nestydím se napsat, že krom zviditelnění se (někdy až moc) jsem taky zvědavý i na nějakou tu pětku za to a následné utracení za další proprietky k vodě. Jo, jím ryby a ještě jsem na peníze!!!! Ono se lehce řekne, pište články nejlépe odborné, ale co pořád vymýšlet? Je tolik časopisů, tolik knih, takže je snad lepší vystupovat jako „poradce“ a odpovědět na konkrétní dotaz konkrétní odpovědí, která spolu s jinými poskytne tázajícímu několik pohledů na věc a možná někdy i v hlavě vytvoří spíš zmatek? Takže to uzavřu. Voda teče, čas plyne a tento server se holt v toku toho všeho mění. Pro někoho k lepšímu, pro někoho k horšímu. Dle mého „ zlidověl“, začátečník či normál fisherman se již nemusí bát vstoupit s dotazem, ve Fóru se člověk dovídá opravdu pořád něco nového(a to nemám čas a rychlost připojení na to, číst všechno) a tak. Jen tak dál. Asi končím tyhle oulety, musím psát smuteční řeči a mám zpoždění. Tolik jsem toho chtěl napsat a nějak mi došel dech, čas pokročil. A propó – víte vůbec někdo, kolik má štika zubů?
reagovat