Vyhledávání
Pozvedl Dah tento server????
25.8.2004 | toulovec | 32.929 zobrazení | 144 odpovědí
13. srpna to byl rok, kdy tento server změnil majitele. Myslím si, že za ten rok se tady toho mnoho zlepšilo a že si chytej. cz vyšlápl správným směrem. Sice je tu prostředí zatím poněkud „komornější“ než by si jistě mnozí z nás přáli, ale to se časem zlepší a myslím že v této situaci to není na škodu. Jaký máte názor na provoz chytej. cz pod taktovkou nového dirigenta????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 27. srpna 2004 ve 13:19 ® rarach
-
Ano, protože tak je to spravne, tak to ma byt.[ Upraveno rarach dne 2004–08–27 v 12:19 ]
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 13:18 ® morpheus
-
já se nenechal nachytat. Já jsem dělal přesně to co ty chceš aby začátečníci dělali. Přečetl jsem si spoustu knížek a literatury a rádoby rad na všech možných serverech. a začal. A když to nešlo tak jak bych chtěl tak jsem se teprve ptal tady.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 13:15 ® morpheus
-
Prostě jsme si vyměnily názory. Někdo se nad sebou zamyslí a někdo taky ne. Někdo se z toho poučí a někdo taky ne. A někdo se s námi podělí o zkušenosti (byť ty nejzákladnější) a někdo taky ne.
reagovat
V každém případě malá výměna názorů je vždy zdravá. A především ať ty mrchy šupinatý žerou. - Pátek 27. srpna 2004 ve 13:13 ® rarach
-
Tak proč jsi se nechal nachytat????
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 13:10 ® morpheus
-
to rarach: čti pořádně příspěvky. Právě to jsem psal: ""A stejně jsem ty nejzákladnější (použitelné) informace získal až zde.""
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 13:02 ® rarach
-
Takže naposledy, myslím, že jsme se nakonec dobrali nějakého konce. Třeba úplně nejlepší specifikace problému by byla: Přečetl jsem si tady v podsekcích vše o lovu konkrétní ryby konkrétní technikou, ale úspěch se nedostavil ani po cca 5-té vycházce-to je o té bolesti zkoušení. PORAĎTE co s tím. Morpheus-myslím, že jsem základy muškaření tady popsal dost podrobně ve dvou článcích a dokonce jsem tam upozorňoval na tištěná periodika , která se snaží ze začátečníků tahat peníze!!!! JO chlapi fakt čtěte tady i starší věci je toho tady dost a dost!!! A VYHNEME SE TAKOVÝM BLBOSTEM, KTERÉ MNOHO Z NÁS JENOM UBÍJEJÍ!!! Jak psal Pupák fakt jich je tu poslední dobou moc!!!!
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 13:02 ® morpheus
-
pohoda.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 12:28 ® pupak
-
nechci vypadat povysene odpovim i na tu pitominu v pohode, ale nesmi jich bejt moc chapes co tim myslim?
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 12:22 ® morpheus
-
Pupak: To co je pro tebe pitomina je pro začátečníka třeba důležitá informace. A nemusí jen pro začátečníka. např. můj tchán chodí na ryby třicet let a mohl jsem se po. cat smíchy když napichoval twistra na háček jako živou na štiku a chtěl s tím vláčet. Pro mě pitomina,základ a pro něj to byla vyšší dívčí.(mimochodem chytal takhle asi měsíc, než jsem to viděl) Taky jsem mu mohl dát kouř ,ale nic mi to neudělalo mu to vysvětlit a ukázat(i když ho jako člověka nemusím)
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 12:06 ® pupak
-
Kdyz dostanes kour tak si priste das bacha abys psal pitominy a neni to tak strasny je potreba se poznat osobne to je dulezity a pak pokec se zmeni na normalni plkani
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 12:03 ® morpheus
-
No sice máš pravdu ale né tak úplně. Pro ten jak ty říkáš ,kouř. Jsem přesedlal na chytej. cz z MRKu. Né že bych tam nezatrousil,ale před rokem to pro mě byl web no.1 Ale když jsem se tam na něco zeptal (převážně kaprařiny ,byl jsem mimo přívlače taky kaprař) tak z 70% přišel ten kouř, z 20% výsměch a zbytek byly rady. Hafo profíků a ho. no z toho.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 ve 12:02 ® pupak
-
uz jsem to pochopil
reagovat)
- Pátek 27. srpna 2004 ve 12:00 ® Prizrak
-
Hledej
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:58 ® pupak
-
DaH a kde?
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:58 ® Prizrak
-
DaH:Good
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:54 ® pupak
-
No a uz je to zivejsi… staci jeden rarach a neni tu mrtvo. Kazdej podle me ma trochu pravdy hodne lidi sem chodi a nepisou sem, jedno z jakyho duvodu a na druhou stranu se se jmeny odtud setkavam na jinych webech. Otazky typu co popisuje Ruda se podle me tady objevuji jen proto ze to nikdo doposud nenakouril a lidi nepremyslej co pisou, nechci tady jmenovat jiny weby, ale tam by pisatel dostal za takovou pitominu poradnej kour… ja osobne sem vlezu nekolikrat za den ale pokud se nic nedeje tak taky nemam potrebu neco psat. Odborna uroven jak pise Ruda konkretne muskariny tady asi neni skoro zadna, je faktem, ze jsme se tady nikdy nebavili jak a z ceho co vazat, matrosem pocinaje a hacky konce. Ostatnimu moc neruzumim muzu kecat trochu do privlace a do mouchy. Diky Davidovi je na chytej asi nejlepsi sumcarina rika se to i u konkurence… Tak a ted jsem toho naplacal tolik ze jsem zapomel co bylo na zacatku tak to odklepnu a uvir'dim co jsem vyrobil za pruser…
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:53 ® morpheus
-
DaH: štiku která loví u břehu v metrové hloubce můžeš zastřelit a ušetříš tak cca 50,–kč za třpitku. Samozřejmě to byl žert – pro rejpaly. Jinak super.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:45 ® HaD
-
ALL: tak trochu i moje chyba. Právě jsem ji napravil-zkuste si kliknout na „nové téma“ – trochu jsem se pokusil specifikovat „Předmět“ a „Obsah“ tématu tak, aby bylo konkrétnější.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:42 ® Prizrak
-
Chudák fish. Ten jestli tohle četl, tak semka už nestrčí čumák
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:34 ® morpheus
-
tak s tím docela souhlasím. Ale jsou i lidi (počítám se mezi ně) kteří se o dané technice dozvedí až zde. např. Já. Vím od mala ,že se dá chytat na mouchu. A až tento rok(a to mi je 34let) jsem s tím začal. A to díky informacím převážně z tohoto webu. Ve svém okolí potkám dřív kosmonauta než muškaře. Přečetl jsem toho spoustu ,jak tištěnýho tak na webu. A stejně jsem ty nejzákladnější (použitelné) informace získal až zde. Tudíž bych byl asi vůl, kdybych nejdříve nakoupil cajk a mouchy a běhal po vodách a pak se ptal ,proč jsem nic nechytil.
Ps: náčiní na mouchu jsem si kupoval podle literatury a nyní zjišťuji že je skoro vše ,špatně.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:26 ® Milky
-
rarach: Takže spíš tě na tom svědí, jak ten (asi klučina) specifikoval svůj problém. Přiznávám, že to nebylo příliš šťastné, ale někdo má určité zábrany k tomu, aby se třeba na první pokus nějak obsáhleji rozepsal. Třeba ani ve svém osobním profilu o sobě moc (nic) věcí nemá. Osobně mám raději někoho, kdo začíná a chce chodit k vodě (záměrně píši k vodě) odpočinou a zarelaxovat, než ostříleného gladiátora, který plení revír za revírem (ať se tím pochlubí, či nikoliv).
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:18 ® rarach
-
Milky: jestli Tě to uklidní dělám ve zdravotnictví-takže pro lidi a věř, že někdy je to poslání spíš k posrání tak jako vést web. Prostě mi vadí otázky typu co na štiku? A proč. Moje představa je že by tazatel napsal. Byl jsem s rybičkou, s woblerem, se třpytkou tam a tam v tolik a v tolik a furt nic!! Nemohli by jste mi říct co jsem udělal špatně a případně poradit ?? A ne štika: raďte až se z Vás kouří. A stejně tak bych to bral s woblery nebo tím bolenem. Byl jsem několikrát vláčet s rotačkou , bolenů tam lovilo dost ale žádnýho jsem nechyt, je to ta správná nástraha?? No tak tak asi vypadá moje představa!!! HOWG
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:10 ® Milky
-
morpheus: To je nápad! A pak že mě nic nenapadne. Inspiroval jsi mne. DaH by měl udělat elitářskou webovou nadstavbu – jen pro odborníky. Přístup sem by byl jen pře supertejné heslo, které by bylo přidělováno na základě dotazníku a podloženo teoretickým a praktickým testem. Možná by nebyl na škodu ještě psychotest . A sem by směli jen ODBORNÍCI a bylo by to!
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:04 ® morpheus
-
""Jo a hoši nemusíte mít strach všichni bejvalky tento web sledují, ale holt není důvod se zviditelňovat – nic tu pro ně není""
nic tu pro ně není.........,ale mohlo by tu být něco OD NICH. A kdyby bylo a bylo toho dost ,tak by si tady brzo a dle tebe na úrovni, pokecali ,třeba s tím klukem co se ptal na tu štiku. nemyslíš???? Jinak jsem rád ,že se tato diskuze ubírá už tím usměvnějším směrem.
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 11:01 ® Milky
-
DaH: já mám nějakou bójku, když řekneš, úhledně ti jí zabalím a pošlu. Já taky sivena znám jen z Makra . Ale třeba se změní!
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 10:57 ® Milky
-
DaH: máš pravdu – je tu místo i pro začátečníka! Já třeba taky vím jak vypadá svině, ale vždycky mne znovu a znovu překvapí příroda svou rozmanitostí forem! Chápem oba? Chápem fšichni?
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 10:54 ® HaD
-
rarach: dík za fotku, myslel jsem, že jsem ho ještě nedržel v ruce. tedy sivena myslím . jinak bójky žádný nemám, jinach bych to prubnul
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 10:51 ® rarach
-
Davide Ty víš jak jsem to myslel, nepřihřívej si polívčičku. Proto jedeš na Pilák aby jsi si ho chytil ne? A určitě na něj nepůjdeš s bójkou ne? Jo a hoši nemusíte mít strach všichni bejvalky tento web sledují, ale holt není důvod se zviditelňovat – nic tu pro ně není.
reagovat
A TO NÁM TO TU JEDE CO? A PAK , ŽE TO NEJDE??? JO CHCE TO JEDNOHO NESPOKOJENÉHO A JE TO TU!!!!!!! PS: Davide posílám Ti fotku sivena a duháka aby jsi poznal. Ruda - Pátek 27. srpna 2004 v 10:50 ® HaD
-
toulovec: já zatím ne, nemám kde ho u nás chytit a asi to ani neumím. Apropó, jaká je nejlepší nástraha na sivena?
reagovat - Pátek 27. srpna 2004 v 10:49 ® toulovec
-
jo a dneska to tu připomíná spíš chat:o)))
reagovat